4ο Santa Run στα Χανιά

Χιλιάδες Άι Βασίληδες περπατάνε για φιλανθρωπικό σκοπό, με πολλά κεράσματα και μουσικές.Την πρώτη χρονιά ήμασταν 400. Το 2012 γίναμε 1500. Το 2013 ήμασταν 3000! Στόχος μας φέτος, να ξεπεράσουμε τους 5000!

Το Σωματείο Santa Run σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει το 4ο Santa Run στα Χανιά για την ενίσχυση των συλλόγων Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ. Συλλόγων που ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Το Santa Run είναι μια γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Πρόκειται για ένα δρόμο περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων με στολές Άι Βασίλη με πολλά κεράσματα από τα καταστήματα της διαδρομής και πολύ μουσική σε όλη την πόλη. Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. Στο Santa Run είμαστε όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουμε σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες.

Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί 75.304€ στα τέσσερα ιδρύματα από το σωματείο του Santa Run. Φέτος ελπίζουμε να διπλασιάσουμε το ποσό.

Όλοι μαζί εμείς οι Χιλιάδες Άι Βασίληδες θα κάνουμε τα Χανιά πιο χαρούμενα, πιο ζωντανά και πιο γιορτινά από ποτέ.

Φέτος ο Άι Βασίλης θα έρθει στα Χανιά στις 27 Δεκεμβρίου!

Πρόλαβε να κλείσεις τη στολή σου στο: http://www.santarunchania.com/

- Κόστος συμμετοχής: 15€

ΠΡΟΣΟΧΗ Το κόστος συμμετοχής αλλάζει σε 20€ στις 21 Δεκεμβρίου!

Η κάθε συμμετοχή / δωρεά περιλαμβάνει:

- Στολή Αγ. Βασίλη
- Κέρασμα σε όλη την διαδρομή
- Δωρεάν είσοδο στο πάρτυ
- 1 μπύρα ή αναψυκτικό στο πάρτυ
- Δώρα και προσφορές Χορηγών


Πακέτα συμμετοχής:
α) Απλή συμμετοχή 15€
β) Ομαδική συμμετοχή. Μπορείτε να αγοράσετε μία ή παραπάνω συμμετοχές, για όλη την παρέα και να κάνετε ομαδική συμμετοχή! Η πολυπληθέστερη ομάδα θα βραβευτεί!
γ) Δωρεά. Επίσης θα βραβευθεί ο πιο γενναιόδωρος Άγιος Βασίλης! Εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε επιπλέον το σκοπό του Santa Run, μπορείτε να συγκεντρώσετε χρήματα περισσότερα των 15€ από φίλους και γνωστούς και να συμμετέχετε υπό μορφή δωρεάς. Η μεγαλύτερη δωρεά από έναν συμμετέχοντα θα βραβευθεί... ξεκινήστε να βρείτε τους χορηγούς σας  και γίνεται ο πιο γενναιόδωρος Άγιος Βασίλης του Santa Run 2014!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6940300704 -

 

info box

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/12/2014 - 19:00