Χειροτέχνικα 2013 στο "The Hub"

Η έκθεση Χειροτέχνικα είναι η 1η έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα. Είναι μια 2ήμερη έκθεση, με δωρεάν είσοδο, που διοργανώνεται μια φορά τον χρόνο στην Αθήνα από το Fti​axto​.gr. Η Χειροτέχνικα 2013 θα διεξαχθεί στον πολυχώρο The Hub, στο Γκάζι, στις 19 & 20 Ιανουαρίου 2013, από τις 10.00 – 22.00.

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό με δωρεάν είσοδο και μπορούν να την επισκεφτούν όλοι όσοι αγαπούν τις χειροτεχνίες και θέλουν να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά στον κόσμο του χειροποίητου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται και δωρεάν παρουσιάσεις και work­shops από όλους τους εκθέτες και χορηγούς!

Οι εκθέτες που συμμετέχουν με τα εκθέματά τους σε αυτή είναι:

  • Επαγγελματίες προμηθευτές υλικών (εισαγωγείς, καταστήματα κτλ.)
  • Καλλιτεχνικά εργαστήρια (που διοργανώνουν σεμινάρια χειροτεχνίας)
  • Επαγγελματικές σχολές (μόδας, κοπτικής/​ραπτικής κτλ.)
  • Εκδοτικοί οίκοι (που εκδίδουν βιβλία χειροτεχνίας) κ.α.

Πού και πότε;

Η έκθεση Χειροτέχνικα διοργανώνεται 1 φορά τον χρόνο σε κάποιον μεγάλο εκθεσιακό χώρο της Αθήνας. Οι ημερομηνίες, ο τόπος διεξαγωγής της έκθεσης, καθώς και όλες οι σχετικές πληροφορίες ανακοινώνονται στο xeiro​texnika​.gr και στο fti​axto​.gr τουλάχιστον 6 μήνες νωρίτερα.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα βρείτε εδώ

Η “Χειροτέχνικα 2013″ θα διεξαχθεί φέτος στον πολυχώρο The Hub, στο Γκάζι, στις 19 & 20 Ιανουαρίου 2013, από τις 10.00 – 22.00.

Γιατί να επισκεφτώ την Χειροτέχνικα;

Στην Χειροτέχνικα μπορείς να βρείς συγκεντρωμένους σε έναν χώρο τους σημαντικότερους προμηθευτές υλικών και εργαλείων χειροτεχνίας στην Ελλάδα, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια που διοργανώνουν σεμινάρια και τους εκδοτικούς οίκους που εκδίδουν βιβλία σχετικά με το χειροποίητο.

Εκτός από την δυνατότητα να ενημερωθείς για όλα τα νεότερα του χώρου, να αγοράσεις επιτόπου όσα σου χρειάζονται, να εγγραφείς σε σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν και να δεις όλα όσα έχουν να σου προσφέρουν οι επαγγελματίες του χώρου, μπορείς και να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν σεμινάρια, εργαστήρια και παρουσιάσεις όλων όσων συμμετέχουν!

Είτε είσαι, λοιπόν, απλός χομπίστας, επαγγελματίας δημιουργός, καινούργιος fan της χειροτεχνίας ή παλιά καραβάνα στο DIY η Χειροτέχνικα είναι κάτι που δεν θα πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Δες τι έγινε στην περσινή έκθεση “Χειροτέχνικα 2011″ για να πάρεις μια ιδέα!


Live Video streaming by Ustream

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/01/2013 - από τις 10:00 έως τις 22:00
20/01/2013 - από τις 10:00 έως τις 22:00