Το 29ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα

Τα 29 χρόνια δημιουργικής πορείας, συμπληρώνει φέτος το Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα, που ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 11 Μαΐου. Το Φεστιβάλ  που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία».  Τίτλος του «Τα παιδιά δημιουργούν…». Οι μαθητές της πόλης, μέσα από παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικής υπόσχονται να χαρίσουν ένα μοναδικό ταξίδι πολιτισμού.

Η τελετή έναρξης του Φεστιβάλ, θα γίνει  στις 6.30 το απόγευμα, στο 5ο & 11ο Δημοτικά Σχολεία Βύρωνα (Ταταούλων & Βυζαντίου).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έναρξης, μικροί και μεγάλοι μαθητές των σχολείων της πόλης μας, παρουσιάζουν ένα θεατρικό δρώμενο, αφηγηματικά τραγούδια, ρυθμική και μοντέρνο χορό αλλά και παραδοσιακούς χορούς από τη Ζάκυνθο, τη Θράκη, την Κρήτη και τον Πόντο.

Εθελοντική αιμοδοσία

Παράλληλα, στο πλαίσιο του 29ου Παιδικού Φεστιβάλ, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά εθελοντική αιμοδοσία, με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος για παιδιά.  Η αιμοδοσία πραγματοποιείται την Τετάρτη 7 Μαΐου, 9-11 το πρωί, στο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ  ή στο http://www.opadb.gr

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/04/2014 - από τις 09:00 έως τις 21:00