Τα καλικατζαράκια της Πολύχρωμης Σπείρας αναστατώνουν το Allou! Fun Park

Οι πιο αγαπημένοι ήρωες των Χριστουγέννων, ο Άγιος Βασίλης και τα καλικατζαράκια, είναι οι πρωταγωνιστές στο θεατρικό χιουμοριστικό δρώμενο της Πολύχρωμης Σπείρας, στο Kidom Allou! Fun Park, στις 25 & 26 Δεκεμβρίου 17:30-18:30.,

Οι Χριστουγεννιάτικοι ήρωες, που ενσαρκώνουν δύο ηθοποιοί από την ομάδα της Πολύχρωμης Σπείρας, «ξετυλίγουν το νήμα» του πιο όμορφου Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με κέφι, γέλιο και πολύ φαντασία. Τα παιδιά, με την ενεργή συμμετοχή τους, βάζουν τη δική τους μοναδική πινελιά στην θεατρική πλοκή.

«Δύο καλικάτζαροι, άτακτοι και ζωηροί, μπαίνουν στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, την ώρα που αυτός και τα ξωτικά του κοιμούνται και του παίρνουν τον σάκο με τα δώρα.

Πριν προλάβουν να φύγουν με τον σάκο τους επισκέπτεται το Πνεύμα των Χριστουγέννων…

Θα καταφέρει να τους αλλάξει την γνώμη ή θα μείνουν τα παιδιά χωρίς δώρα φέτος;;;»

Εσείς παιδιά τι λέτε; Ελάτε να σώσετε τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του που έχουν κυριολεκτικά τρελαθεί…

Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ιωάννης Ρέντης

 

Η Πολύχρωμη Σπείρα αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων παιδαγωγών, εμψυχωτών και εξειδικευμένων συνεργατών, που διαθέτουν φαντασία, χιούμορ, γνώση και αγάπη για το παιδί.

Μέσα από τη δημιουργική απασχόληση, τα ξεχωριστά διαδραστικά δρώμενα, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα πρωτότυπα ψυχαγωγικά θεάματα, συνδυάζουμε τη ψυχαγωγία με τη δημιουργία και τη μάθηση.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εξ’ ολοκλήρου: Παιδικά Πάρτι, μικρές και μεγάλες Εκδηλώσεις για εταιρείες, σχολεία, δήμους, συλλόγους, Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Δημιουργική Απασχόληση.

Η φιλοσοφία μας: Ονειρεύομαι – Δημιουργώ – Προάγω – Μαθαίνω - Εξελίσσομαι

Αυτή είναι η Πολύχρωμη Σπείρα... που εμπνεύστηκε το όνομά της από τη σπείρα, σύμβολο που το συναντάμε παντού στη φύση. Μία χαρούμενη και δημιουργική ομάδα, η οποία τα τελευταία 8 χρόνια πραγματοποιεί εκδηλώσεις κάθε είδους, κάθε μεγέθους, σε κάθε χώρο, με κάθε αφορμή και με επίκεντρο πάντα το ΠΑΙΔΙ!

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

25/12/2014 - από τις 17:30 έως τις 18:30
26/12/2014 - από τις 17:30 έως τις 18:30