To μιούζικαλ «Annie» στο Kidom

Το Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, θα προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να απολαύσουν σκηνές από το αγαπημένο μιούζικαλ “Annie”, που μετά την περσυνή επιτυχία του και τις sold out παραστάσεις του, παρουσιάζεται φέτος για 2η χρονιά!

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στις 13:00, ο παραμυθένιος κόσμος του Kidom γίνεται το σκηνικό που θα μεταφέρει τους μικρούς φίλους του πάρκου στον κόσμο της Annie. Το διάσημο μιούζικαλ εκτυλίσσεται στην Νέα Υόρκη του 1930 και αφηγείται την ιστορία της ορφανής Αnnie, που μεγαλώνει στο ορφανοτροφείο, αναζητά τους γονείς της αλλά τελικά βρίσκει την ευτυχία σε μια νέα οικογένεια.

Οι χαρισματικές Αδαμαντία Μαστροδούκα και Ζωή Πετράκη, που υποδύονται τον απαιτητικό ρόλο της μικρής Αnnie, θα τραγουδήσουν live στο Kidom αποσπάσματα από τα τραγούδια της παράστασης μεταφέροντας μας την τρυφερή ιστορία, γεμάτη πανέμορφες μελωδίες που συγκίνησε και συγκινεί εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το “Annie” ανεβαίνει φέτος για 2η χρονιά με νέα διανομή και σε νέο χώρο: εκτός από τις δύο μικρές Annie, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Γιάννης Σαββιδάκης η Βίκυ Καγιά και η Άννα Αθανασιάδη, ερμηνεύουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ μαζί με 20 ακόμα μικρούς και μεγάλους ηθοποιούς και 10μελή ορχήστρα!

Το Kidom, ως υποστηρικτής της παράστασης, προσφέρει στους επισκέπτες του πάρκου τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση αγοράζοντας 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός!

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στις 13:00, σας περιμένουν όλους στο Kidom του Allou! Fun Park για να τραγουδήσουμε μαζί με την Annie «Το Αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χτες μακριά…»

 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/11/2014 - 13:00