Πρόσκληση σε Πρωινό πικνίκ στο Άλσος Βεΐκου

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 ο Δήμος Γαλατσίου σας προσκαλεί σε πικνίκ πρωινού στο Άλσος Βεΐκου στις 10.00 πμ! Στα πλαίσια της θεματικής ενότητας του πρωινού του προγράμματος ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ, o Δήμος Γαλατσίου αποφάσισε να προσκαλέσει μικρούς και μεγάλους να πάρουν παρέα το πρωινό τους στη φύση, διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάμε την ημέρα μας με ένα καλό πρωινό!

Εκτός από το πλούσιο – γευστικά και θρεπτικά – πρωινό που θα προσφερθεί σε όλους όσους βρεθούν στο άλσος Βεΐκου την Κυριακή, οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ισορροπημένη διατροφή και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές από διαιτολόγους και την τοπική ομάδα του προγράμματος πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ.

Τα παιδιά όπως είναι φυσικό θα έχουν την τιμητική τους αφού θα μπορούν να διαγωνιστούν στην κατασκευή πρωτότυπου καπέλου αποκλειστικά με τρόφιμα, να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, να κερδίσουν βραβεία και πολλά άλλα δώρα. Παράλληλα θα διεξάγονται μετρήσεις ύψους και βάρους των μικρών δημοτών, που θα επιτρέπουν στους διαιτολόγους να δώσουν σωστές συμβουλές στους γονείς.

Το πικνίκ είναι ανοιχτό και δωρεάν για το κοινό, το οποίο δεν έχει παρά να έρθει με κέφι και όρεξη για πρωινό και παιχνίδι!

Τοπικός χορηγός της εκδήλωσης είναι ο όμιλος Carrefour-Μαρινόπουλος που μαζί με το Διεθνές Ίδρυμα Carrefour – Fondation Internationale Carrefour αποτελούν τους Χρυσούς Χορηγούς του προγράμματος ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ σε εθνικό επίπεδο.

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

13/06/2010 - 10:00