Πρωτομαγιάτικο γλέντι στην 25η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς

Με παραδοσιακό γλέντι, στον ειδυλλιακό χώρο της πλαζ Αρετσούς θα γιορτάσει η Καλαμαριά την Πρωτομαγιά. <--break->

Λαϊκή ορχήστρα με καλλιτέχνες από την Καλαμαριά θα κρατήσει από τις 12 το μεσημέρι και για περίπου τρεις ώρες συντροφιά σε όσους επιλέξουν να γιορτάσουν μαζί μας.

Η Ανθοέκθεση αύριο θα ανοίξει τις πύλες της στις 10 το πρωί και θα παραμείνει ανοιχτή δώδεκα ώρες, ώστε να δώσει την ευκαιρία στους Καλαμαριώτες και όχι μόνο που θα την επισκεφθούν, να συνδυάσουν το γλέντι με την αγορά λουλουδιών και φυτών.

Συμμετέχουν παραγωγοί φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου – εποχικού λουλουδιού και εκθέτες με παρεμφερή προϊόντα από την Κεντρική Μακεδονία, Επιχειρήσεις με είδη Κεραμικής – Λαϊκής Τέχνης και Διακόσμησης, η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Καλαμαριάς, ο Σύνδεσμος ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης , το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καλαμαριάς με τρία τμήματα: Λαϊκή Τέχνη – Ζωγραφική – Αγιογραφία, η Επιτροπή Ειρήνης Καλαμαριάς, το Κέντρο Ειδικής Αγωγής με το τμήμα Γεωπονίας, η ΧΑΝ Καλαμαριάς, το Ζωοφιλικό Οικολογικό Σωματείο «Μαζί μπορούμε», Έκθεση βιβλίου, Επιχειρήσεις με είδη εξοχής, κήπου και καλοκαιρινού ενδιαφέροντος.

Info
Η φετινή διοργάνωση της Δημοτικής Εμπορικής Τουριστικής Επιχείρησης του Δήμου Καλαμαριάς, θα ολοκληρωθεί στις 6 Μαΐου. Είναι ανοιχτή καθημερινές 10.00 – 14.00 και 17.00 – 21.30, ενώ κάθε βράδυ λειτουργεί υπαίθρια ταβέρνα.

Πηγή: http://www.cityportal.gr

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/05/2012 - από τις 10:00 έως τις 22:00