Παράσταση για παιδιά και εργαστήρι κατασκευής μαριονέτας στο Κρουστόφωνο

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου φιλοξενούν στο Κρουστόφωνο το Θέατρο μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ στις 11.30 π.μ. την παράσταση "ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ... ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ" για μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται  για μια απρόβλεπτη συναυλία  με μουσικές από διάφορα μέρη του κόσμου.

Μια κωμική παράσταση χωρίς λόγια αποτελούμενη από ξεχωριστά σκετς με 11 μαριονέτες σε ρόλους μουσικών  και δύο κουκλοπαίκτες που συμμετέχουν από την μια πλευρά σε μια παράσταση κουκλοθεάτρου και από την άλλη σε μια παράσταση μιμικής με πρωταγωνιστές τους ίδιους.
Ένας λαϊκός κρουστός με μια ανατολίτισσα χορεύτρια belli dance , ένας ακορντεονίστας με μια τσιγγάνα τραγουδίστρια, ένας παραδοσιακός ουτίστας με 3 κλασσικούς βιολιστές, ένας κιθαρίστας με ένα ντράμερ του Rock συγκροτήματος "The Strings" , ένας μικρός βιολιστής και ένας τραγουδιστής της country είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης.
Οι μαριονέτες, κατασκευασμένες από ξύλο και χαρτοπολτό, κινούνται με πολύπλοκους μηχανισμούς, όπου ο χειρισμός απαιτεί συγχρονισμό και ακρίβεια, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια στην κίνηση τους και παίζονται σε μαύρο φόντο.

Το απόγευμα 17.00-21.00 θα γίνει ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ (τύπου φαντασματάκι) με νήματα.
Στο τετράωρο αυτό εργαστήρι θα κατασκευαστεί μαριονέτα με απλά υλικά, ακολουθώντας τις βασικές αρχές κατασκευής μαριονέτας. Για να παρακολουθήσετε το εργαστήρι δεν χρειάζονται προηγούμενες γνώσεις ή γνώσεις χειρισμού εργαλείων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμψυχώσουν την κούκλα που θα κατασκευάσουν, διασκεδάζοντας παράλλληλα, μέσα από μια δημιουργική διαδικασία και ομαδικά παιχνίδια. Θα γίνουν αυτοσχεδιασμοί ανά ζευγάρια και ομαδικά.
Το εργαστήριο δεν απευθύνεται σε μικρά παιδιά.

Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ+ΦΠΑ (συμπεριλαμβάνονται τα υλικά του εργαστηρίου)

Πληροφορίες-Κρατήσεις θέσεων (και για τις δυο εκδηλώσεις): 2310861874, 6944503542, 6972222982

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος: 5€ το παιδί και 4€ για τους γονείς καθώς και για τους μαθητές του Κρουστόφωνου.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/10/2014 - 11:30