Ο Cunningham ζυμώνει εικονικές πραγματικότητες

Αυτή την βδομάδα: Τρισδιάστατα μπισκοτένια touille γίνονται αιτία η να ζυμώσουμε μια γλυκιά τραγανή μακέτα

Kids cooking club

"Τρώμε Τέχνη και Ζούμε από αυτή"

Η  ιστορικός τέχνης Ελένη Γαρουφαλιά παραδίδει εύστοχα την σκυτάλη της στον chef Κυριάκο Μελά-μια συνεργασία πρόκληση στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού:

Στόχος η μετατροπή των συναισθημάτων και πληροφοριών σε γεύση.

Με αναλλοίωτες  τις βασικές έννοιες  του προγράμματος παιδικής  μαγειρικής τέχνης, προσεγγίζουμε αυτή την φόρα μια διαφορετική ενότητα του +Kids cooking club. Τα παιδιά οραματίζονται γεύσεις, απόψεις  και αρώματα, που συνάντησαν στους πίνακες ζωγραφικής και δημιουργούν την δική τοuς πρότυπη ομαδική συνταγή επιλέγοντας τα υλικά τους. Ο chef Κυριάκος Μελάς  προσαρμόζει τις εκδοχές της  συνταγής  και το αποτέλεσμα αναμένεται...αφού ψηθεί.

Τι σας θυμίζει ο σκοτεινός Caravaggio; O ακαθόριστος Vermeer; Ένας ηλιόλουστος Monet; Ή αλλιώς ο πολυμορφικός Kandinsky;

Μήπως σοκολάτα ... βύσσινο ... πιπέρι...πορτοκάλι... μέντα ... πραλίνα...

Άραγε τι;

Γιατί;

Γιατί όταν κοιτάμε  έναν Matisse μας ανοίγει η όρεξη;

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

20 Εuro

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/11/2009 - από τις 12:30 έως τις 14:00