Ο Μικρός Πρίγκιπας , του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

Ο Σύλλογος Φροντίδα, σας περιμένει την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014. Στις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου, 151 21, Πεύκη) για να παρακολουθήσετε μια χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για το Κέντρο Αποκατάστασης του Συλλόγου Φροντίδα.


Στην προσπάθεια αυτή του Συλλόγου, έχουμε την υποστήριξη του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης –Πεύκης  αλλά και της Θεατρικής Ομάδας  και του Σκηνοθέτη κ. Σωτήρη Ταχτσόγλου , που προσφέρουν αφιλοκερδώς την συγκεκριμένη παράσταση.
   Η επιλογή της παράστασης δεν ήταν τυχαία, μιας και τόσο ο στόχος της Θεατρικής Ομάδας όσο και ο στόχος του Συλλόγου Φροντίδας, είναι κοινός:
«Στόχος της ομάδας είναι να ανατρέψει την προκατάληψη που θέλει τους ανθρώπους με αναπηρία αποκλεισμένους από το « κοινωνικό γίγνεσθαι», επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των ανθρώπων.»
  Έτσι, αφού  ευχαριστήσουμε θερμά τους υποστηρικτές μας,  σας προσκαλούμε να στηρίξετε αυτή την κίνησή μας, αλλά και να απολαύσετε μια μοναδικά τρυφερή  παράσταση και σας παραθέτουμε λίγα στοιχεία για αυτή:

Ο Μικρός Πρίγκιπας , του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ (Σκηνοθεσία: Σωτήρης Ταχτσόγλου)
Μετά από ένα χρόνο επιτυχίας η παράσταση " Ο Μικρός Πρίγκιπας" συνεχίζεται για δεύτερη χρόνια, στο θέατρο Λάμπρου Κωνσταντάρα-Ρένας Βλαχοπούλου. Κατά την διάρκεια της καλλιτεχνικής μας πορείας και με την πολύτιμη προσφορά πολλών ανθρώπων με αναπηρία αλλά και χωρίς, κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, τις ρατσιστικές προκαταλήψεις, τις νομικές δυσκολίες, διαγράφοντας μια αξιοπρόσεχτη καλλιτεχνική παρουσία.
Bing Bang. Μετά την μεγάλη έκρηξη χιλιάδες πλανήτες και αστεροειδής εκσφενδονίζονται στο διάστημα κρύβοντας απρόσμενες εκπλήξεις !!!


'Ένα μαγικό ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα στον απέραντο κόσμο των πλανητών, με συνοδοιπόρους τους μικρούς μας φίλους (και όχι μόνο). Ένας παράξενος ταξιδιώτης που εγκαταλείπει την ασφάλεια του μικρού του πλανήτη και περιφέρεται στο διάστημα προσπαθώντας να κατανοήσει τον τρόπο που σκέφτονται οι μεγάλοι.
Μια παράσταση διασκεδαστική ατμοσφαιρική και ανθρώπινη που αναδεικνύει χαρακτήρες, προβάλει αξίες και μαγεύει τα παιδιά.


Διαδραστική, με στοιχεία κουκλοθέατρου  που θα βοηθήσει τα παιδιά να αντιληφθούν πως δημιουργήθηκε το σύμπαν, οι πλανήτες, τα αστέρια ακόμα και το δικό μας "σπίτι" τη Γή. Καθώς και να τους φέρει σε επαφή με τον κόσμο των "μεγάλων".


Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Σωτήρης Ταχτσόγλου  
Βοηθός σκηνοθέτη: Εριφύλη Μπουρλέσα
Σκηνικά-Κοστούμια: Lucia Brizzi
Επιμέλ. κίνησης: Ιωάννα Μελλά, Επιμέλ. μουσικής: Δημήτρης Γρίντζος, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Επιμέλ. φωτισμού: Αναστάσιος Τζώρτζης, Επιμέλ. φωτογραφίας: Άρης Νικολαίδης, Επιμέλ. βίντεο: Δημήτρης Δεληνικόλας, Οργάνωση παραγωγής: Χοροθέατρο Dagipoli. Παίζουν: Δημήτρης Γρίντζος, Ντεάρτα Ράπο, Κωνσταντίνος Δετώρος, Εριφύλη Μπουρλέσα, Μαρία- Χρύσα Βασταρούχα

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/12/2014 - 18:00