οι XANA ZOO στην Θεσσαλονίκη για 2 ακόμα παραστάσεις !!!

Μετά τις δύο SOLD OUT παραστάσεις στο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, οι XANA ZOO του Μάνου Βαφειάδη, επιστρέφουν για δύο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη! Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη

Που: ΡΑΔΙΟ CITY, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 , 12:00 το μεσημέρι & 5:30 το απόγευμα (Δύο Παραστάσεις)

Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Μαρία μαζί με το "Φαταούλα", τη “Φαταούλενα” τον "Αστακό" , το “Βάτραχο” , την “Καραβίδα” και τους καινούργιους, φανταστικούς ήρωες της "Χοραλίας" θα βρεθούν στο ΡΑΔΙΟ CITY την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και περιμένουν τους φίλους τους για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη!

Η παράσταση των αγαπημένων Xana Zoo διανθίζεται με την προσθήκη ιστοριών από την "Χοραλία" την νέα μαγική, παραμυθένια χώρα, που δημιούργησε ο Μάνος Βαφειάδης και που θα βρείτε σε όλα τα δισκοπωλεία και τώρα και στα περίπτερα!

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πρώτοι τους αγαπημένους μας φίλους μαζί με τους καινούργιους ήρωες της ΧΟΡΑΛΙΑΣ! Οι Xana Zoo θα "κλέψουν" τις εντυπώσεις και τις καρδιές μικρών και μεγάλων και θα μας παρασύρουν όλους στον μαγικό κόσμο που δημιουργεί ο Μάνος Βαφειάδης, που χρόνια τώρα μας διασκεδάζει και μας ψυχαγωγεί με τους φανταστικούς του ήρωες και τις περιπέτειές τους.

Η παρέα των Xana Zoo δίνει το σύνθημα και όλοι, μικροί και μεγάλοι,γίνονται μια αγαπημένη παρέα. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν με τραγούδι, παιχνίδι και χορό.

Με ζωηρά φώτα και χαρούμενη μουσική θα ακολουθήσουν τις χορογραφίες, που οι αγαπημένοι τους Xana Zoo θα τους δείξουν, θα ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες και θα τραγουδήσουν μαζί με το αγαπημένο τους συγκρότημα!

Η παράσταση είναι διανθισμένη με interactive βασικά παιδαγωγικά στοιχεία, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν τα πρώτα χορευτικά βήματα του flamenco και της disco και παράλληλα τον αλληλοσεβασμό, όταν όλοι μαζί "μαλώνουν" τον "Φαταούλα" και αποφασίζουν να μην γίνουν ποτέ τους ..."αρπάχτρες".

Oι Xana Zoo ερμηνεύουν, επίσης, τα τραγούδια τους, αφιερωμένα στην "Καλύτερη Μαμά του Κόσμου", στο Μπαμπά, στον Παππού αλλά και στη Γιαγιά, που είναι χίπισσα! Φυσικά δεν λείπει ο ξέφρενος χορός με την "Κατσίκα", την "Καμήλα", τον "Αστακό" και την "Αγελάδα".

Μεγάλο σουξέ έχει και ο "Βάτραχος" που ζητά απεγνωσμένα από την Τερέζα να του δώσει ένα φιλάκι για να γίνει Πρίγκιπας!

Oι Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη, το συγκρότημα που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από το παιδικό - και όχι μόνο- κοινό, θα βρεθεί στο ΡΑΔΙΟ CITY στη Θεσσαλονίκη για δύο εμφανίσεις

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μια πολύ δροσερή, κεφάτη και διασκεδαστική παράσταση που θα λατρέψετε και που δεν πρέπει να χάσετε!

Για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά!

Προμηθευτείτε ΕΓΚΑΙΡΑ τα εισιτήριά σας!

Kαι μην ξεχνάτε

Η "Χοραλία" , η νέα δισκογραφική δουλειά των Xana Zoo, ένα μοναδικό “ροκ Παραμύθι” κυκλοφορεί από τη Heaven σε μία διπλή έκδοση (dvd +cd) που σφραγίζεται από το παραμύθι της Χοραλίας, ένα μουσικοχορευτικό οπτικό υπερθέαμα, σε περιβάλλον 3D, που κυριολεκτικά συναρπάζει μικρούς και μεγάλους! Η “Χοραλία” συμπεριλαμβάνει 6 τραγούδια και τα video clips τους + καραόκε.

Πληροφορίες: Ράδιο CITY: Παρασκευοπούλου & Βασιλίσσης Όλγας 11 , Τηλ.: 2310 824970, 2310 819153

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Πρώτη παράσταση: 12:00 το μεσημέρι,

Δεύτερη παράσταση: 17:30 το απόγευμα

Σημεία Προπώλησης PUBLIC, ΙΑΝΟΣ, ΤΑΜΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Προπώληση εισιτήριων: 7,10,12,15 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/10/2013 - 12:00