Ο "Πήτερ Παν" συντροφεύει τα παιδιά στο Θέατρο Φαργκάνη

Το «Θέατρο του Βορρά», ταξιδεύει φέτος στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Πάν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και προσκαλεί το κοινό να πετάξει μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί!

H ιστορία ξεκινάει μια νύχτα γεμάτη αστέρια όταν ο Πήτερ Πάν προσγειώνεται στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ, για να τους μάθει να πετάνε και να τους ταξιδέψει στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα συναντήσουν την Τίνκερμπελ, την Τάιγκερ Λίλυ, τα Χαμένα Παιδιά, τις γοργόνες αλλά και τον Κάπτεν Χούκ με τους πειρατές του. Η μια περιπέτεια διαδέχεται την άλλη, μέχρι να καταφέρουν τα παιδιά να βρουν ξανά το δρόμο για το σπίτι.

Στη μαγική αυτή πτήση, τα παιδιά θα γνωρίσουν από κοντά τη Χώρα του Ποτέ, τη λίμνη που ζουν οι γοργόνες και για να δουν τα αξιοθέατα του νησιού του Πήτερ Παν, θα ανέβουν στη γαλέρα του Κάπτεν Χούκ!

Το πολυαγαπημένο έργο των παιδιών ζωντανεύει σε μια θεατρική παράσταση που υπόσχεται περιπέτεια, εκπλήξεις, μαγικές στιγμές, συγκίνηση και πολύ χιούμορ. Μια παράσταση γεμάτη μουσική, χορό και πολύ πολύ τραγούδι! Μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψουν ξανά την χαμένη αθωότητα και θα πετάξουν στον κόσμο της παιδικής φαντασίας, εκεί όπου υπάρχουν οι νεράιδες, οι πειρατές, τα χαμένα παιδιά, και το παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ.
«Έναν κόσμο που είναι φτιαγμένος από πίστη, εμπιστοσύνη και νεραϊδόσκονη.»

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Μουσική: Μαρίνος Καρπούζας

Σκηνικά: Δανάη Πανά
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βαγγέλης Δαλλές

Κατασκευή Κοστουμιών: Μαίρη και Λίτσα Τζιουβάρα

Κατασκευές: Anna Wasiac
Φωτισμοί: Γ. Ζίγκας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βαγγέλης Καλλίτσογλου, Αγγελική Κωστάκη, Γιάννης Τσιακμάκης, Χρήστος Κατίδης, Δέσποινα Σαρόγλου και Μάρι Χεκιμιάν

Πληροφορίες:

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα: 11.30.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Τιμή εισιτήριου: 8 ευρώ (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ) , 10 ευρώ (ΤΑΜΕΙΟ).

Πανελλαδική προπώληση: Καταστήματα Seven Spots, Media Markt, Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6986 523 898.

Θέατρο Φαργκάνη
Αγ. Παντελεήμονος 10, Καμάρα , Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 960 063

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 960 063

Διεύθυνση: 

Θέατρο Φαργκάνη
Αγ. Παντελεήμονος 10, Καμάρα

Πόλη: 

Κόστος: 

Το κόστος αναγράφεται αναλυτικά μέσα στο άρθρο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/10/2018 - 11:30