ΝΤΑΝΤΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ για 3 μόνο παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη

Το θέατρο Κολοσσαίον παρουσιάζει την εκπληκτική θεατρική μουσική παράσταση «ΝΤΑΝΤΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ», που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο.

Στο ρόλο της «σχεδόν τέλειας» νταντάς, πρωταγωνιστεί η καταξιωμένη ηθοποιός Ταμίλλα Κουλίεβα.

Στην παράσταση πρωταγωνιστεί και ο αγαπημένος ηθοποιός Φώτης Σπύρος.

Μια μαγική νταντά προσγειώνεται …  από τον ουρανό και αναλαμβάνει τα παιδιά μιας πλούσιας οικογένειας μ’ ένα πολύ αυστηρό πατέρα και αλλάζει όλη τους τη ζωή. Κάθε αγγαρεία μετατρέπεται σε παιχνίδι, κάθε συνηθισμένη μέρα σε μια ξεχωριστή περιπέτεια και η ζωή τους αποκτά νόημα και ουσία. Μαζί θα γνωρίσουν αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσα τους και τον σούπερ ταλαντούχο καπνοδοχοκαθαριστή που με τη βοήθεια του, θα ανακαλύψουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον.

Με φαντασία και δημιουργικότητα θα ταξιδέψουν και θα περιπλανηθούν στον κόσμο και θα έρθουν σε επαφή με  μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις. 

Μια θεατρική παράσταση γεμάτη ανατροπές, τραγούδια, χορό, γέλιο και μαγεία που θα ενθουσιάσει αλλά και θα αλλάξει την διάθεση κάθε οικογένειας για τη ζωή.

Μια παράσταση για κάθε ηλικία, που δεν πρέπει να χάσετε .

Παίζουν: Ταμίλλα Κουλίεβα, Φώτης Σπύρος, Παναγιώτης Αργυριάδης, Σέβη Δονσούζη, Αλέξανδρος Καλτζίδης, Κωνσταντίνος Κοτρότσιος, Στέλλα Κοπάνου, Έλενα Παντελίδου, Αγάπη Παπαθανασιάδου, Περικλής Σταύρου, Θεοδόσης Φυλακτός και οι μικρές Κλέα Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ζαφειρίου,  και ο μικρός Στέφανος Καλτζίδης.

Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα

Χορογραφία: Μαριάνθη Ψωματάκη

Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Αθανάσιος Κολαλάς

Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Αργυριάδης

Φωτισμοί : Τρύφων Κεχαγιάς

Βοηθός Σκηνοθέτη: Εύα Κουμανδράκη

Βοηθός σκηνογράφου, ενδυματολόγου: Μαρία Μακρή

Η θεατρική παράσταση «ΝΤΑΝΤΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ» θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τρεις μοναδικές παραστάσεις  την Κυριακή 21/7, τη Δευτέρα 22/7 και την Τρίτη 23/7 στις 9:15 μ.μ. στο  Θέατρο Κήπου.  

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Εισιτήρια προπωλούνται. Τιμή εισιτηρίου: Ενηλίκων 12€, Παιδικά, φοιτητικά 8€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

21/07/2013 - 09:15