Μέσα σε μια λίμνη (για παιδιά 3 έως 6 χρόνων)

Τα παιδιά ευαισθητοποιούνται για την ύπαρξη και την ωφέλεια των οργανισμών στις λίμνες και για τον τρόπο προστασίας τους. Με οδηγό τη φαντασία τους θα διακοσμήσουν τη δική τους λίμνη με χρώματα και υλικά που θα επιλέξουν.

Οι ώρες λειτουργίας του “Παιδικού Μουσείου-Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων” με τη συνεργασία του σωματείου “Ελληνικό Παιδικό Μουσείο” είναι Τρίτη έως Παρασκευή 10:00–14:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00-15:00.

H διάρκεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι 45 λεπτά και επαναλαμβάνονται κάθε μία ώρα ξεκινώντας η πρώτη ομάδα στις 11:00.

H οικονομική συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι 7 ευρώ για κάθε παιδί και ενισχύει τους σκοπούς του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου.

Η συμμετοχή των παιδιών στα προγράμματα είναι προαιρετική –καθώς υπάρχει η δυνατότητα της ελεύθερης ερμηνείας στα εκθέματα- και δηλώνεται στην υποδοχή του Μουσείου την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος.

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα που υποστηρίζουν τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι. Αντλούν τα θέματά τους από την επικαιρότητα και τον κόσμο που μας περιβάλλει έχοντας πάντα ως στόχο τη σύνδεση του Μουσείου με την κοινωνία. Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων τα παιδιά αλληλεπιδρούν με τα αντικείμενα των συλλογών παρατηρούν, ανακαλύπτουν και εκφράζονται δημιουργικά!

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Κόστος: 

7 Ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

από τις 26/06/2010 - 10:00 έως τις 27/06/2010 - 15:00