Θεατρική Παρουσίαση του Παιδικού βιβλίου "Η κόρη της Σελήνης"

Η Συγγραφέας Εύα Πετροπούλου - Λιανού και «Κόρη της Σελήνης», η πανέμορφη Πριγκιποπούλα Ξακουστή, σας περιμένουν στο Πολυχώρο Spring People να ταξιδέψετε μαζί και να ανακαλύψετε τις περιπέτειες της.

Ένα πολύ όμορφο παιδικό βιβλίο με ήρωες και χαρακτήρες ξεχωριστούς που θα σας μεταφέρουν στον κόσμο της αγάπης, της καλοσύνης και του μοιράσματος. Mια ξεχωριστή θεατρική παράσταση - παρουσίαση με τη συμμετοχή του εμψυχωτή - περφόρμερ Αντώνη Μπέρτου να ζωντανεύει τους ήρωες του παραμυθιού με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η παρουσίαση - θεατρική παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου UNESCO

Λόγου, Τεχνών και Επιστημών .

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

Η πριγκίπισσα Ξακουστή  βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μοχθηρή μητριά της, τη νέα Βασίλισσα της Χώρας. Η μικρή Πριγκίπισσα, διωγμένη από το παλάτι με ύπουλο τρόπο, έρχεται για πρώτη φορά σ' επαφή με τους κινδύνους του σκοτεινού δάσους, αλλά και με τα ταπεινά πλάσματα της φύσης...

 

Η Συγγραφέας και το έργο της

 

Η συγγραφέας παρουσιάζει στο κείμενό της τη φωτεινή πλευρά της ζωής, χωρίς να παραγνωρίζει τους κινδύνους από τα ανθρώπινα πάθη. Φως και χρώμα γεμίζουν τις σελίδες του παραμυθιού, με την μικρή ηρωίδα να υπερπηδάει όλα τα εμπόδια με μόνη δύναμή της την απλότητα και την καλοσύνη. Είναι ένα κλασικό παραμύθι όπου στην αέναη πάλη του «καλού» με το «κακό», επικρατεί το πρώτο.

Η εικονογράφηση είναι αποκαλυπτική και «παραμυθένια», απολύτως ταιριαστή με την πλούσια πλοκή του παραμυθιού.

 

Παρουσίαση του παραμυθιού « Η κορη της Σελήνης»

 

Που:Πολυχώρος Spring People, Aγαθάρχου 12, Ψυρρή, Τηλ:2103252034,

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Είσοδος 3 ευρώ για τους ενήλικες δωρεάν είσοδος για τα παιδιά

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/11/2010 - 12:00