Έρχεται ο Ποντικομαγειρούλης του Θοδωρή Κατσαρού, στο Θέατρο Λύχνος

Σε ένα εξοχικό σπίτι σε μία γαλλική επαρχία, είναι όλα έτοιμα για το δείπνο γενεθλίων, ώσπου ένας απρόσμενος επισκέπτης καταστρέφει το εορταστικό μενού! Ο μόνος που μπορεί να σώσει την κατάσταση και να μην καταλάβουν τίποτα οι ιδιοκτήτες του σπιτιού και οι καλεσμένοι τους, είναι ένας γλυκύτατος, χαριτωμένος, παιχνιδιάρης ποντικός… Με τη βοήθεια των άσπονδων φίλων του, της τρυφερής γουρουνίτσας που λατρεύει τη σοκολάτα, της πεισματάρας γαϊδούρας που προσπαθεί να επαναφέρει το σπίτι σε τάξη αλλά και ενός περίεργου ταξιδιάρη πάπιου, θα επιχειρήσουν να φτιάξουν από την αρχή, το καλύτερο εορταστικό μενού χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό, ούτε καν η πιο παράξενη και αδιάκριτη… καμηλοπάρδαλη! Όλο αυτό θα το επιτύχουν διοργανώνοντας ένα υπέροχο, ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής master chef, όπου συμμετέχοντες, παίκτες και κριτές γίνονται οι μικροί και μεγάλοι μας θεατές.

Ο Ποντικομαγειρούλης και η παρέα του με τη βοήθεια των μικρών θεατών θα μάθουν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία, η αληθινή φιλία και η εμπιστοσύνη. Όλοι είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας αλλά αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για κάτι… όπως η μαγειρική. Μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο μουσική, παιχνίδι και χορό.

Μία διαδραστική παράσταση για παιδιά, μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, όπου οι μικροί θεατές συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας και νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης του στόχου με σκοπό την ανάπτυξη ξεχωριστών δεξιοτήτων, όπως η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Συντελεστές:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός
Μουσική Επιμέλεια - Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: W.T.F -ACT

Παίζουν: Ελένη Μανωλάκου, Ελίνα Ιωάννου, Σοφία Φράστα, Αντώνης Τακτικός

Πότε;

Κάθε Σάββατο στις 16:00.

Γενική Είσοδος: 8€.

Προσφορά Περιορισμένης Προπώλησης more.com 6€.

Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού
Χαλκιδικής 83
Aθήνα
τηλ. 211-01 21 686

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 211-01 21 686

Διεύθυνση: 

Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού
Χαλκιδικής 83

Πόλη: 

Κόστος: 

Γενική Είσοδος: 8€, Προσφορά Περιορισμένης Προπώλησης more.com 6€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/10/2023 - 16:00