Θέατρο Δρόμου "West Side Story " του Θεσσαλονίκη Αλλιώς

To studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ και η ομάδα die Wolke σας προσκαλούμε με χαρά στο νέο τους project: Το Σάββατο 14 Ιουνίου, συμμετέχουν στη δράση West Side Story του Θεσσαλονίκη Αλλιώς, με μια performance εμπνευσμένη από την ιστορία της περιοχής Μπεχ Τσινάρ.


Σάββατο 14 Ιουνίου στις 20.00, στο οδόστρωμα της οδού Σαπφούς, μπροστά από την Κτηνιατρική σχολή (πρόσβαση με τα λεωφορεία 3, 12 -στάση Αναγεννήσεως)

Ένας τόπος που δεν γνωρίζουμε, ένας τόπος σε διαρκή μετάβαση. Πώς μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό που υπήρξε πολύ πριν από εμάς; Πώς μπορούμε να περιγράψουμε έναν τόπο που δεν είχε ποτέ μια σταθερή ταυτότητα στο χρόνο; Πώς μπορούμε να ανασκαλέψουμε μια μνήμη –τη μνήμη του χώρου;

Ένας άδειος δρόμος –κομμάτια από ανθρώπινες ιστορίες και σχέσεις που κάποτε υπήρχαν, αλλά δεν υπάρχουν πια. Εικόνες και μνήμες διάσπαρτες -αποχωρισμός, συνάντηση, έκφραση της σκέψης μέσα από το τραγούδι, το ρεμπέτικο τραγούδι. Εικόνες που διαδέχονται η μία την άλλη, αφηγούμενες μικρές αυτοτελείς ιστορίες -ουδέτερα, χωρίς νοσταλγική διάθεση. Κομμάτια ενός πάζλ, που δημιουργούν μια μνήμη εκεί που δεν υπήρχε.

διάρκεια 30'

Σύλληψη-σύνθεση: Κωνσταντίνος Κατσαμάκης, Δροσιά Τριαντάκη

Χορεύουν η Δροσιά Τριαντάκη (die Wolke) και οι μαθητές του studio ΚΙΝΟΥΜΕ:
Κατερίνα Αθανασιάδου, Ηρώ Αθανασίου, Μάγδα Βουκελάτου, Κική Γεωργιάδου, Στέλλα Γορτζιλή , Μερσιάννα Ελευθεριάδου, Αλίκη Ιωσαφάτ, Έφη Μακαμτζή, Ανθή Μπουλασίκη, Φαίη Πανουσοπούλου, Κατερίνα Παυλίδου, Χριστίνα Πρεφτίτση, Παντελής Σαρρής, Φαίδρα Χαραλαμπίδου, Στεφανία Χρυσικοπούλου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Ιω-Servane Le Moller (ακορντεόν) και Σίλα Λάππα (βιολί) και η ηθοποιός Ελένη Λόγκου.
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.kinoume.gr/news
https://www.facebook.com/events/304546673055537/
http://parallaximag.gr/thessaloniki/pame-dytika

info box

Για ηλικίες από: 

9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/06/2014 - 20:00