Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος στο Αίγιο

Το αριστουργηματικό παραμύθι των Αδερφών ΓΚΡΙΜ «Η Πριγκήπισσα και ο βάτραχος» θα παρουσιαστεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο προαύλιο του Εσπερινού Γυμνασίου Αιγίου (τέρμα Μητροπόλεως) από τις θεατρικές επιχειρήσεις του Γιάννη Χριστόπουλου.



Ο αγαπημένος των παιδιών ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ έχει κάνει τη σκηνοθεσία κι έχει υπογράψει και τους στίχους των τραγουδιών, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗΣ έχει επιμεληθεί τη μουσική της παράστασης, χορευτικά το θίασο έχει καθοδηγήσει ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ, το κείμενο έχει γράψει η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, τα κοστούμια η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, το σκηνικό έχει ζωγραφίσει ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ, ενώ τη παράσταση φωτίζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ.

Το έργο βασίζεται σε μία γοητευτική ιστορία που έχουν γράψει οι Αδερφοί ΓΚΡΙΜ, γνωστοί για τις μεγάλες τους επιτυχίες στο Παιδικό Θέατρο. Το πασίγνωστο διαχρονικό παραμύθι για το Πρίγκιπα που έγινε Βάτραχος, είναι εμπλουτισμένο με στοιχεία από την ελληνική μυθολογία. Μας ξαναφέρνει στα χρόνια της αθωότητας και μας θυμίζει έννοιες όπως η δύναμη της φιλίας η σημασία της εσωτερικής ομορφιάς και της αγάπης.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ, Βασίλης Θεοδωρίδης, Μαίρη Χρονοπούλου, Γιώργος Μερτζιάνης, Δημήτρης Κοράκης.

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Με την υποστήριξη του www.filodimos.gr

Που:στο προαύλιο του Εσπερινού Γυμνασίου Αιγίου (τέρμα Μητροπόλεως)

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ για τους μεγάλους και 8 ευρώ για τα παιδιά.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/09/2011 - 21:00