Ζούμε "Μαζί " την απόλυτη Εμπειρία των Ταξιδιών

Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ. στην είσοδο του Κοπερτί μία ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει τα ζευγάρια γονέων-παιδιών που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΜΑΖΙ» του σχολείου, ενώ παράλληλα, θα αποτελεί μια πρωτότυπη εισαγωγή στην ενότητα «Ταξίδια και μέσα μεταφοράς» του προαναφερόμενου προγράμματος.

 

Γονείς και παιδιά ηλικίας από 2 έως 5 ετών θα απολαύσουν ένα εικονικό ταξίδι με καράβι, τρένο, αερόστατο και λεωφορείο το οποίο θα πάρει σάρκα και οστά μέσα από την επικοινωνία μικρών και μεγάλων και από τις ταξιδιωτικές οδηγίες που θα τηρηθούν. Παιδιά και ενήλικες θα γνωρίσουν από κοντά τον σταθμάρχη, θα προμηθευτούν εισιτήρια και φυλλάδια που εξάπτουν την φαντασία των μικρών και τους κάνουν να ανυπομονούν για την αναχώρηση τους.

Θα «επιβιβαστούν» σε πλοίο, ενώ τραγούδια της θάλασσας θα τους ταξιδέψουν και θα τους συντροφεύσουν μουσικά στον ταξιδιωτικό τους προορισμό. Ακόμη θα έχουν την ευκαιρία να «κάνουν» μια «πτήση» με αερόστατο, προκειμένου να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στα ύψη.

Φυσικά σε όλα τα ταξίδια πρωταρχικό ρόλο θα έχει ο συγκερασμός μουσικοκινητικών σχεδιασμών και θεατρικού παιχνιδιού, ενισχύοντας την κοινωνικότητα των παιδιών, συμβάλλοντας στη σωματική και πνευματική ανάπτυξη τους, καλλιεργώντας τη φαντασία και την ελεύθερη έκφραση.

Και φυσικά από την εκδήλωση, δεν θα απουσιάσει η επίδειξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών, αφού θα χρωματίσουν και θα ζωντανέψουν εικαστικά με το ταλέντο τους, διάφορες κάρτες με μέσα μεταφοράς.

Σας περιμένουν όλους, για να «αποσυνδεθείτε» οι μεγάλοι από το άγχος της καθημερινής ρουτίνας και οι μικροί να «ταξιδέψουν» με όλες τις αισθήσεις τους!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ.: 2310 866 123

 

ΚΟΠΕΡΤΙ Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο

Βασ. Όλγας 71 με 28ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 866 123, www. Koperti.gr

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/12/2014 - 19:00