Εργαστήρι για μικρά παιδιά «Δεν πειράζει να είσαι διαφορετικός» (παιδιά 3-5 ετών)

«Δεν πειράζει να είσαι διαφορετικός»: Εργαστήρι για μικρά παιδιά με αφορμή το βιβλίο ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ του Τοντ Παρ, με την εμψυχώτρια και εκπαιδευτικό Ελένη Γιαννούση

Το εργαστήρι αυτό απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας μαζί με τους γονείς τους. Ως στόχο θέτει τη διερεύνηση των ορίων που πρέπει να τίθενται αλλά και του σεβασμού στην ιδιαιτερότητα του κάθε παιδιού. Ένα χρωματιστό βιβλίο θα μας ταξιδέψει σε χρωματιστούς παιχνιδιάρικους κόσμους!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-5 ετών μαζί με τους γονείς τους. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (ανώτατο όριο: 20 παιδιά). Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δεν πειράζει να είσαι υιοθετημένος!
Δεν πειράζει να κινείσαι σε αναπηρικό καροτσάκι!
Δεν πειράζει να έχεις μεγάλα αυτιά!
Δεν πειράζει να έχεις διαφορετικό χρώμα!
Δεν πειράζει να είσαι διαφορετικός!
Όλοι είμαστε διαφορετικοί.

Ένα βιβλίο με έντονα χρώματα και πρωτότυπη εικονογράφηση για τη διαφορετικότητα και τη δυναμική της ομάδας. Ο Τοντ Παρ, μέσα από τα κείμενα και τις όμορφες εικόνες, λέει στα μικρά παιδιά: «Δεν πειράζει να είσαι διαφορετικός. Είσαι μοναδικός και σπουδαίος γιατί είσαι ο εαυτός σου!».

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr.  Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5

Πόλη: 

Κόστος: 

Αντί εισιτηρίου, απαιτείται η αγορά του βιβλίου στο οποίο βασίζεται το εργαστήρι (κόστος: 4,40 ευρώ) κατά την είσοδο στην εκδήλωση.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/01/2014 - 12:30