Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το παιχνίδι της καλής συμπεριφοράς»: Μαθαίνω να αγαπώ και να κερδίζω φίλους στο Οξυγόνο

Μέσα από βιωματικά-διαδραστικά παιχνίδια, θεατρική έκφραση, μουσικό αυτοσχεδιασμό και εικαστικές δημιουργίες, τα παιδιά αναγνωρίζουν συναισθήματα, έρχονται σε επαφή με θετικές συμπεριφορές, τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας.

Κατανοούν πως όλα τα πλάσματα -άνθρωποι και ζώα- μας επιστρέφουν αγάπη και φροντίδα όταν τους την χαρίζουμε. Οι λέξεις εκφράζουν συναισθήματα αγάπης και φιλίας. Τα χέρια απλώνουν για βοήθεια, επικοινωνία και συνεργασία. Ο σεβασμός στον διπλανό μας γίνεται στάση ζωής και η αξία της λέξης “συγγνώμη” αποκτά τη δύναμη που της αξίζει.

Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά με την εκπαιδευτικό Μαρία Σταυρίδου. Το εργαστήριο βασίζεται στα βιβλία της Ελίζαμπεθ Βέρντικ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΜΕΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΜΕΟΙ ΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΑΒΑΜΕ.

Για παιδιά Προνηπίου ή  Νηπιαγωγείου

 Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)

 Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 15 ευρώ

Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει και για όλους η ειδική τιμή των 15 ευρώ. Για να ισχύει η προσφορά το ΟΞΥΓΟΝΟ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο. «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΗ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα από τα βιβλία της Ελίζαμπεθ Βέρντικ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr.  Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 15 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/03/2014 - από τις 17:30 έως τις 18:30
04/04/2014 - από τις 17:30 έως τις 18:30
11/04/2014 - από τις 17:30 έως τις 18:30