Εκδηλώσεις Θεάτρο Τεχνόπολις Καλοκαίρι 2013 , Ηράκλειο Κρήτης

Το Θέατρο του Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα σας προσκαλεί και φέτος το καλοκαίρι στις πιο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας.

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων περιλαμβάνει μοναδικές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που περιοδεύουν στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ της Ελλάδας και ξεκινούν από την Τετάρτη 03 Ιουλίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Καταξιωμένοι Έλληνες και Ξένοι καλλιτέχνες, μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας αλλά και σύγχρονες θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, υπόσχονται να γεμίσουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες με εξαιρετικές μελωδίες και εικόνες...


- ΤΕΤΑΡΤΗ 03 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ : ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

all together.jpg

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι η νέα μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο "To αστέρι κι η ευχή". Η παράσταση που κατέκτησε την αγάπη του κόσμου και γέμισε ασφυκτικά τις πρόσφατες εμφανίσεις της τον χειμώνα που μας πέρασε.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€



- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ : ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ PROJECT

kaiti-garmpi.jpg

H Καίτη Γαρμπή μαζί με τους μουσικούς της θα διηγηθεί στο κοινό μια ερωτική ιστορία σε μια δίωρη πρωτότυπη παράσταση. Με συνδυασμό εικόνας και ήχου, η ιστορία θα ξετυλίγεται μέσα από παλιά και καινούργια τραγούδια της Ελληνίδας τραγουδίστριας από την 20ετή δισκογραφία της, σε νέες ενορχηστρώσεις, αλλά και μέσα από τραγούδια μεγάλων συνθετών από τον κινηματογράφο.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  8€ 



- ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΠΙΝΟΚΙΟ" από το Θέατρο Δελφινάκι

small.jpg

Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Φέτος έχουν την χαρά να μας παρουσιάσουν ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά, τον “Πινόκιο”. Δούλεψαν σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα το παρουσιάσουν στο κοινό της πόλης μας.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:00  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  8€



- ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ : ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

eleonora 2.jpg

Με ένα πρόγραμμα που “η καρδιά το ξέρει, η ψυχή το θέλει και το μυαλό συμφωνεί”, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετακομίζει ανά την Ελλάδα. Με τα πιο αγαπημένα της δηλαδή. Με τα τραγούδια του καινούριου της album “Μετακόμιση τώρα”, με όσα έχουμε αγαπήσει από τις δύο προηγούμενες δουλειές της, αλλά και όσα έχει αγαπήσει κι εκείνη από την ελληνική

και ξένη δισκογραφία.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€



-
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
MAZE MUSIC FESTIVAL
με τους
: MONOPHONICS |THE LAST DRIVE| THE KANGOORS

Monophonics small.jpg_MG_0453ssssssssss.jpg

To MAZE MUSIC FESTIVAL επιστρέφει για 2η Χρονιά ανανεωμένο και πιο δυνατό με γερές δόσεις Rock n Roll - Funk - Soul μουσικές από ένα line - up συγκροτημάτων απόλυτα καλοκαιρινό και φεστιβαλικό!! MONOPHONICSTHE LAST DRIVETHE KANGOORS LIVE!!

Η Ψυχεδελική soul και funk μπάντα Monophonics από το San Francisco έρχονται για ένα πολλά υποσχόμενο live, στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους.!  Τους γνωρίσαμε μέσα από την υπέροχη διασκευή τους στο πασίγνωστο Bang Bang, τους ψάξαμε μέσα από το Like Yesterday και πλέον τους αγαπήσαμε στο Foolish Love. Οι Last Drive εξοπλισμένοι με τη γνωστή σκυλίσια επιμονή τους, ανανεώνοντας την πίστη μας στην μαγεία του rockn roll και τη μοναδική ικανότητά του να σε βοηθάει να ζεις και να εμπνέεσαι σε δύσκολους καιρούς. Οι δικοί μας Kangoors με funk - soul μουσικές έρχονται να δέσουν αυτό το μοναδικό φεστιβαλικό γεγονός στην πόλη ..

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  12€ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΟ 9€



- ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους : ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ | ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ | ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

mikroutsikos all small.jpg

Τα λαϊκά τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού θα γεμίσουν στο Τεχνόπολις δια στόματος Μ. Μητσιά, Γ. Κότσιρα ,Δ. Μπάση, και Ρ. Αντωνοπούλου!! Ο Θάνος και η παρέα του θα ψάξουν το όνειρό μας, με μια πιρόγα, καβάλα στης γοργόνας το φτερό, ελπίζοντας στους σεισμούς που μέλλονται για να έρθουν.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  12€ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΟ 10€



- ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ" από το Θέατρο του Βορρά

peter pan5.jpg

Το Θέατρο του Βορρά μετά την παράσταση του Οδυσσεβάχ επιστρέφει με το πολυαγαπημένο έργο των παιδιών Πήτερ Πάν και μας υπόσχεται περιπέτεια, εκπλήξεις, μαγικές στιγμές, συγκίνηση και πολύ χιούμορ. Ελάτε να ανακαλύψουμε ξανά την χαμένη αθωότητα και να πετάξουμε στον κόσμο της παιδικής φαντασίας, εκεί όπου υπάρχουν οι νεράιδες, οι πειρατές, τα χαμένα παιδιά, και το παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:00  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  10€ | 12€



- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους HUMAN TOUCH

human touch1.jpg

Οι Human Touch, μετά απο 13 χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα απο τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας κι ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σ’ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμιζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΟ 8€



- ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους MARAVEYAS ILEGAL

newego_LARGE_t_661_105483149.JPG

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους δημοφιλέστερους τραγουδοποιούς των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ρεύμα και ένα ιδιαίτερο μουσικό ύφος που τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, Farfisa και Hammond και έχει περιοδεύσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  10€ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΟ 8€



- ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ με την ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

newego_LARGE_t_641_105953188.JPG

Η παράσταση που αποθεώθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από κοινό και κριτικούς περιοδεύει στην Ελλάδα. Η Χάρις Αλεξίου μαζί με μία νέα μουσική μπάντα τους “Nouveau

Sextet» (κορυφαίους Έλληνες σολίστες) θα ξεκινήσει το μουσικό της ταξίδι με μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας καλώντας τους θεατές να έρθουν κοντά της μέσα από τα τραγούδια.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  15€ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΟ 12€



- ΔΕΥΤΕΡΑ 26 και ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ : ΒΑΚΧΕΣ με τον Σάκη Ρουβά

sakis.jpg

Οι «Βάκχες» - από τα πληρέστερα και πιο ολοκληρωμένα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας - μπορούν να διαβαστούν και να παρασταθούν με τρόπο που να ανταποκρίνεται  στα δεδομένα και τις ανάγκες της εποχής μας.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λιγνάδης

Παίζουν : Σάκης Ρουβάς , Ρούλα Πατεράκη , Γιάννης Καρατζογιάννης , Δημήτρης Πασσάς, Δημήτρης Λιγνάδης

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  -


ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ : ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ και οι
B MOVIES

Pavlos Pavlidis.jpg

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B – Movies έρχονται στην πόλη μας για να μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον καινούργιο τους δίσκο με τίτλο “ Ιστορίες που έχουν συμβεί”  αλλά και προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές ,από την εποχή των "Ξύλινων Σπαθιών". Οι B-MOVIES είναι οι: ΤΟΛΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ (μπάσο) ,ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ (τύμπανα) ,ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΠΕΝΕΚΑΣ(πλήκτρα) ,ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΙΝΓΚΟΒΙΤΣ(ηλεκτρ. κιθάρα)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30 | ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΟ 8€



- ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ : ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ με την Ταμίλα Κουλίεβα

Η ΤΑΜΙΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ «ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ»!

Την έχουμε συνηθίσει σε διαφορετικούς και ίσως πιο αυστηρούς ρόλους. Αυτή τη φορά η Ταμίλα Κουλίεβα ετοιμάζεται να ντυθεί και να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, ως «Μαίρη Πόπινς»! Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει εκείνη, ενώστο πλευρό της θα έχει και τον Φώτη Σπύρο.

Σκηνοθεσία: Ταμίλα Κουλίεβα

Παίζουν : Ταμίλα Κουλίεβα, Φώτη Σπύρο κ.α

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30  |  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  10 / 12€ 



- ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ και ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΗΣ

ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΗΣ.jpg

Ο Γιαννης Αγγελάκας με τον Ψαρογιώργη σε μια ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη επί σκηνής. Ο Γιαννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας. Ο Ψαρογιώργης είναι ένας επιφανής ερμηνευτής της κρητικής παραδοσιακής μουσικής  όπου με το χάρισμα της πλούσιας κληρονομιάς αποδίδει τις μελωδίες στο λαούτο.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30 | ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€



- ΔΕΥΤΕΡΑ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ

tsatsou small.jpg

Η χαρακτηριστική φωνή των συγκροτήματος Μπλέ και σπουδαία performer Θεοδοσία Τσάτσου θα μας παρουσιάσει ένα μοναδικό μαγικό-μουσικό ταξίδι μέσα από παλιές επιτυχίεςκαι νέες πειραματικές προτάσεις. Τα ρόκ ακούσματα και τα έντονα στοιχεία jazz-funk την ανέδειξαν σε μια μοναδική στο είδος της ερμηνεύτρια. Η Babalou στη χώρα της μουσικής..κάνει θαύματα..και αφήνει κάθε φορά έκπληκτο το κοινό της.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30 | ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  10€ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΟ 8€



- ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΗΤΑ

k_vita.jpg

O Kωνσταντίνος Βήτα, ο πάντα επίκαιρος δημιουργός της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, ξεδιπλώνει ζωντανά τις εικόνες και τα μουσικά του ηχοχρώματα στις συναυλίες που  πραγματοποιεί . Θα μας παρουσιάσει το καινούργιο του άλμπουμ ‘Χρυσαλλίδα” μαζί με άλλα κομμάτια από τη δισκογραφία του και κάποια παλιά κομμάτια που έχει πολλά χρόνια να τα παίξει και που αυτό τον καιρό τα ξαναμιξάρει.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30 | ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΟ 8€

 

Παράλληλα θα ανακοινώνονται και άλλες ημερομηνίες εκδηλώσεων για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στο Θέατρο Τεχνόπολις και αυτό το καλοκαίρι!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

Σημεία Προπώλησης εισιτηρίων:
Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Πολυχώρος Τεχνόπολις – Χάλαβρο Open bar

Διαδικτυακή προπώληση εισιτηρίων : VIVA.GR

Θέατρο Τεχνόπολις – Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα - Ηράκλειο

Πληροφορίες / Κρατήσεις : 2810823813 / www.texnopolis.net

 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Η κάθε μια εκδήλωση έχει διαφορετική είσοδο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/07/2013 - 21:00
04/07/2013 - 21:00
05/07/2013 - 21:00
06/07/2013 - 21:00
07/07/2013 - 21:00
08/07/2013 - 21:00
09/07/2013 - 21:00
10/07/2013 - 21:00
11/07/2013 - 21:00
12/07/2013 - 21:00
13/07/2013 - 21:00
14/07/2013 - 21:00
15/07/2013 - 21:00
16/07/2013 - 21:00
17/07/2013 - 21:00
18/07/2013 - 21:00
19/07/2013 - 21:00
20/07/2013 - 21:00
21/07/2013 - 21:00
22/07/2013 - 21:00
23/07/2013 - 21:00
24/07/2013 - 21:00
25/07/2013 - 21:00
26/07/2013 - 21:00
27/07/2013 - 21:00
28/07/2013 - 21:00
29/07/2013 - 21:00
30/07/2013 - 21:00
31/07/2013 - 21:00
01/08/2013 - 21:00
02/08/2013 - 21:00
03/08/2013 - 21:00
04/08/2013 - 21:00
05/08/2013 - 21:00
06/08/2013 - 21:00
07/08/2013 - 21:00
08/08/2013 - 21:00
09/08/2013 - 21:00
10/08/2013 - 21:00
11/08/2013 - 21:00
12/08/2013 - 21:00
13/08/2013 - 21:00
14/08/2013 - 21:00
15/08/2013 - 21:00
16/08/2013 - 21:00
17/08/2013 - 21:00
18/08/2013 - 21:00
19/08/2013 - 21:00
20/08/2013 - 21:00
21/08/2013 - 21:00
22/08/2013 - 21:00
23/08/2013 - 21:00
24/08/2013 - 21:00
25/08/2013 - 21:00
26/08/2013 - 21:00
27/08/2013 - 21:00
28/08/2013 - 21:00
29/08/2013 - 21:00
30/08/2013 - 21:00
31/08/2013 - 21:00
01/09/2013 - 21:00
02/09/2013 - 21:00
03/09/2013 - 21:00
04/09/2013 - 21:00
05/09/2013 - 21:00
06/09/2013 - 21:00
07/09/2013 - 21:00
08/09/2013 - 21:00
09/09/2013 - 21:00
10/09/2013 - 21:00
11/09/2013 - 21:00
12/09/2013 - 21:00
13/09/2013 - 21:00