Εκδηλώσεις για όλους στις 19/10 στο Mediterranean Cosmos

Αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, το Mediterranean Cosmos έχει ετοιμάσει εκδηλώσεις για όλους! Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν δημιουργικά σε ένα εργαστήρι τέχνης από το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, και να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της ρομποτικής τεχνολογίας στο πρόγραμμα «Εκπαιδευτική Ρομποτική για όλους» του οργανισμού EDUACT, ενώ η Ορχήστρα Νέων Σίνδου υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη μαγεία της μουσικής!

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 19:00 η Ορχήστρα Νέων Σίνδου (Sindos Concert Band) παρουσιάζει το πρόγραμμά της στο Mediterranean Cosmos με μουσικά χρώματα από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Αμερική και τα Βαλκάνια, και το συντριβάνι του εμπορικού κέντρου γεμίζει με... μαγικές μελωδίες!

Τα τραγούδια ερμηνεύει η Στέλλα Φαρμάκη.Την Ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Μίλτος Πολυχρονίδης.

Η Ορχήστρα Νέων Σίνδου ιδρύθηκε το 1984 και αποτελεί τμήμα του Κοινωνικού & Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης

Αποτελείται από σαράντα μέλη και το ρεπερτόριό της καλύπτει όλες τις μουσικές τάσεις (Συμφωνική μουσική, σύγχρονες συνθέσεις, μουσική κινηματογράφου, Ελληνική μουσική, Swing, Jazz, Pop & Rock).

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/10/2013 - 12:00