Εικαστικό και Θεατρικό Εργαστήρι: «Οι περιπέτειες του βασιλιά Αυγουλίνου»

Στο πλαίσιο της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης , το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. πραγματοποιεί ένα δίωρο εικαστικό και θεατρικό εργαστήρι με τίτλο «Οι περιπέτειες του βασιλιά Αυγουλίνου», την Κυριακή 8 Μαΐου στις 16:00-18:00 για παιδιά 7-9 ετών (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 20-25 άτομα).  


«Οι περιπέτειες του βασιλιά Αυγουλίνου»:
Ποια η σχέση μιας χορωδίας βατράχων, ενός Κύκλωπα-ποδοσφαιριστή, ενός περιστεριού που τραγουδάει όπερα και ενός Νίντζα με ένα «βασιλικό αβγό»; Πώς είναι να χάνεις κάτι πολύτιμο; Πρόκειται για δραματοποίηση ενός παραμυθιού που εμπνεύστηκε η εικαστικός Φένια Φιλίππου στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δημιουργικής Έκφρασης για παιδιά του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ.

Τα παιδιά ενθαρρύνονται, μέσω θεατρικών και εικαστικών δράσεων, να αναρωτηθούν για τη δύναμη της αλήθειας, της αξιοπρέπειας, της ανιδιοτέλειας, της φιλίας και να επιλύσουν το μεγάλο δίλημμα: «Θα επιστρέψουν τα χρώματα στη χώρα του βασιλιά Αυγουλίνου ή όχι;».   Εμψυχωτές: Αργύρης Καραπιτσάνης (θεατροπαιδαγωγός), Φένια Φιλίππου (εικαστικός).   Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή ορίζεται από την παρουσία του παιδιού στον χώρο της εκδήλωσης, πριν από την έναρξη του εργαστηρίου.


Που:Δ.Ε.Θ., Περίπτερο 13, Παιδική Γωνιά, Αίθουσα 1

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.thessalonikibookfair.com/2011/programma.asp

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Η Συμμετοχή είναι Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/05/2011 - από τις 16:00 έως τις 18:00