Απογεύματα Σαββάτου γεμάτα χαμόγελα στο Σπίτι της Χαράς και τον Μάρτιο!

Αναλυτικό πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις Μαρτίου στο παιχνιδοβιβλιοπωλείο το Σπίτι της Χαράς

Σάββατο 8 Μαρτίου στις 18.00

Σπαθιά, καράβια, κανόνια, πανιά, κατάρτια, παπαγάλοι και το Σπίτι της Χαράς ξαφνικά θα γεμίσει πειρατές… Καλούς και κακούς… Αρχηγός όλων ο Αντώνης Παπαθεοδούλου που με το βιβλίο του «οι καλοί και οι κακοί πειρατές» (εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή, εκδόσεις: Παπαδόπουλος) θα ταξιδέψει τους μικρούς μας φίλους στις άγριες θάλασσες των πειρατών και θα μας κάνει να κρυφακούσουμε τι λένε μεταξύ τους. Εσείς με ποιανού το μέρος θα είστε… Μια συνάντηση φοβερή και τρομερή, με πολλά πειρατικά παιχνίδια, που θα σας κάνει να λυθείτε από τα γέλια!

Σάββατο 15 Μαρτίου στις 18.00

Μα τι είναι αυτοί οι ήχοι που ακούγονται σαββατιάτικα από το Σπίτι της Χαράς; Χλιμιντρίσματα ή μουσικές; Α, μάλιστα, είναι «Ο Ερμής το άτακτο πόνυ»… Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας του βιβλίου Λένα Τερκεσίδου έχουν αναλάβει να μας γνωρίσουν αυτό το υπέροχο πόνυ, που είναι όμως και αρκετά άτακτο. Με πολλή μουσική, θεατρικό παιχνίδι και εκπλήξεις θα μάθουμε τις περιπέτειές του, θα ακολουθήσουμε τα ίχνη του και θα ταξιδέψουμε μαζί του σε μια διασκεδαστική διαδρομή με πολύ γέλιο!

Σάββατο 29 Μαρτίου στις 18.00

Μμμμ τι εξαίσιες μυρωδιές είναι αυτές που έρχονται από το Σπίτι της Χαράς, κάτι μαγικό μαγειρεύεται! Αχά, είναι «Η νεράιδα μαγείρισσα» που ανακατεύει τις κουτάλες, τα μαγικά μανιτάρια κι ετοιμάζει τις σπεσιαλιτέ της. Αν και έρχεται από το μαγεμένο δάσος μην τη φοβάστε, είναι μαζί της και η συγγραφέας της Λίνα Μουσιώνη, μαζί θα παίξετε, θα διασκεδάσετε, θα γελάσετε, θα μαγειρέψετε και θα ταξιδέψετε σε έναν κόσμο μαγικό, φανταστικό και, εννοείται, πεντανόστιμο. (εικονογράφηση: Ζωή Λούρα, εκδόσεις: Μεταίχμιο)

Το Σπίτι της Χαράς: 2ας Μαΐου 3, Πλατεία Νέας Σμύρνης, τηλ.: 2109311133.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/03/2014 - 18:00
15/03/2014 - 18:00
29/03/2014 - 18:00