Αγώνας Race for the Cure® - Μαζί τρέχουμε για την Ζωή

O Αγώνας Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Γυναίκες, άντρες και μικρά παιδιά συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου και στον Περίπατο με σκοπό να αφυπνίσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού και να ενωθούν όλη μαζί για να τρέξουν για τη ΖΩΗ!

Ο Αγώνας Greece Race for the Cure®, διοργανώνεται για 3η χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Aλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Susan G. Komen for the Cure®, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011, στο Ζάππειο. Στον 1ο αλλά και στον 2ο Αγώνα Greece Race for the Cure® συμμετείχαν 5.000 και 8.000 άτομα αντίστοιχα!

Διοργανώθηκε για 1η φορά πριν από 28 χρόνια, στο Ντάλας του Τέξας Αμερικής, από την Nancy Brinker, ιδρύτρια της οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure®. Από τον 1ο Αγώνα, που συγκέντρωσε μόλις 800 συμμετέχοντες, το Race for the Cure® έχει γίνει θεσμός και διοργανώνεται πλέον σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως συγκεντρώνοντας συνολικά πάνω από 1.6 εκατομμύρια συμμετέχοντες!

 

Που: στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, για να τρέξουμε μαζί για τη ΖΩΗ! 

 

Για την συμμετοχή σου, είναι απαραίτητη η εγγραφή στον Αγώνα. Κοστίζει 5ευρώ και παραλαμβάνεις το ειδικό μπλουζάκι και καπέλο του Αγώνα, καθώς και τον αριθμό συμμετοχής σου. Μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου εδώ  ή σε κάποιο από τα παρακάτω σημεία εγγραφής. 
 
Έλα μαζί μας! 

Μπορείς να συμμετάσχεις είτε στον Αγώνα των 4 χιλιομέτρων είτε στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, οι οποίοι θα έχουν κοινό σημείο έναρξης με διαφορά μερικών λεπτών. Κινητοποίησε τους φίλους, την οικογένειά σου, ακόμη και συνεργάτες σου! Φτιάξε τη δική σου ομάδα και έλα να τρέξουμε!

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Κοστίζει 5ευρώ και παραλαμβάνεις το ειδικό μπλουζάκι και καπέλο του Αγώνα, καθώς και τον αριθμό συμμετοχής σου

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/10/2011 - 11:00