Έλμερ, ο παρδαλός ελέφαντας στο Art2Art ( Θεσσαλονίκη)

Αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού σε συνδυασμό με θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι και χειροτεχνίες για παιδιά 2,5-6 ετών. “… Σε μια αγέλη ελεφάντων, όλοι είναι διαφορετικοί. Όλοι διαφορετικοί, χαρούμενοι και το ίδιο χρώμα. Εκτός από έναν, τον Έλμερ! Ο Έλμερ είναι διαφορετικός, είναι πολύχρωμος! …"

Με αφορμή την Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων (21 Μαρτίου) και το υπέροχο παραμύθι του David Mckee, «Έλμερ, ο παρδαλός ελέφαντας», τα παιδιά μαθαίνουν για την αξία του διαφορετικού.

Ο Έλμερ είναι ένα πολύχρωμο ελεφαντάκι που μαθαίνει στα παιδιά να σέβονται τη διαφορετικότητα. Ο κόσμος του είναι αισιόδοξος, λαμπερός, αστείος, περιπετειώδης, γεμάτος χρώματα…

Παίζοντας θεατρικά-μουσικοκινητικά παιχνίδια και μέσα από τον αυτοσχεδιασμό τα παιδιά παρέα με τον Έλμερ, το πολύχρωμο ελεφαντάκι, μαθαίνουν για την διαφορετικότητα και την αποδοχή του διαφορετικού.

Με την αφήγηση, του υπέροχου παραμυθιού «Έλμερ, ο παρδαλός ελέφαντας» τα παιδιά εμπνέονται και με πολλή φαντασία κατασκευάζουν τους δικούς τους πολύχρωμους ελέφαντες, που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

Συντονίζει η Μαρία Μαλεζά, Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Απαραίτητη η παρουσία/συμμετοχή των γονιών.

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων, έως Παρασκευή 20/03, με αποστολή προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) καθώς και αριθμό παιδιών, με μήνυμα στο s.art2art.s@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944778263.

Κόστος συμμετοχής 8€. 
Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%.

Οι γονείς/συνοδοί δεν χρεώνονται για την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του εργαστηρίου.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 23% ΦΠΑ, καθώς και καφές, χυμός μαζί με σπιτικό πρωινό σνακ για τους μικρούς μας φίλους.

Που:Art2Art Παπάφη 149,Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
1ος Όροφος

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος συμμετοχής 8€. Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

21/03/2015 - από τις 18:30 έως τις 19:30