Έκθεση με τίτλο "η ζωή έχει ήρωες" από την εφημερίδα "Το Ποντίκι" με παιδικό εργαστήρι για παιδιά

Οι πέντε ήρωες της εφημερίδας "Το Ποντίκι"χρησιμοποιούν και υλικό των Clean Junkies, συναντούν την έμπνευση των σπουδαστών των εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Αγ. Παρασκευής και σας προσκαλούν στην έκθεση με τίτλο
"η ζωή έχει ήρωες" και στο παιδικό εργαστήρι για παιδιά


Που: Αθλιτικό και Πολιτιστικό Κέντρο "Σταύρος Κώτσης, Σπάρτης 1 και Θεμιστοκλέους, Αγ Παρασκευή

Στο πλάισιο της έκθεσης ια πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήριο για παιδιά με σκοπο τη δική τους ματιά στους ήρωες της ΖωήςΟι εκδόσεις «Το Ποντίκι» δημιούργησαν «Πέντε ήρωες» με κοινωνικές ευαισθησίες σε μια σειρά ποιοτικών προϊόντων καθημερινής χρήσης.

Ήρθαν για να αγαπηθούν

Ψηφίστε με τον Τσε

Σερφάρετε με τον Λούη

Συνομιλήστε με την Χλόη

Δημιουργήστε με τον Κλέων

Διαβάστε με τον Φαίδων

Είναι οι ήρωες της δικής σου ζωής.

 

Κάθε αγορά σας πιάνει τόπο.

Ταυτότητα ηρώων

Τσε: Περίεργος τύπος αυτό το ποντίκι, δεν ξέρεις πότε μιλάει σοβαρά, και πότε, σπάει πλάκα…

Χλόη: H Χλόη είναι οικολόγος. Συχνάζει στο «Πράσινο Ποντίκι» και όπως κάθε σούπερ ήρωας, θέλει να σώσει τον πλανήτη μας. Αν και πετάει η πραγματική της δύναμη είναι η ενημέρωση.

Φαίδων: Αν και ποντικός, προτιμά ένα καλό βιβλίο από ένα Γαλλικό τυρί. Θα τον βρείτε πάντοτε ανάμεσα σε στοίβες βιβλίων. Οι φίλοι του τον φωνάζουν «Βιβλιοπόντικα»

… και δεν σχολιάζουμε τη μυωπία του γιατί τον πειράζει.

Κλέων: Ο Κλέων είναι ο κουλτουριάρης της παρέας. Συχνάζει παντού! Από έκθεση σε εγκαίνια και από παράσταση σε χοροεσπερίδα. Κυκλοφορεί πάντα με το Ποντίκι art ανά χείρας

Λούης: Ο Λούης είναι όνομα και πράμα. Φεύγει με την πρώτη ευκαιρία και ξέρει όλες τις τρύπες, εντός και εκτός Σένγκεν, καλύτερα και από τις τρύπες στο τυρί του. Το Ποντίκι travel είναι η βίβλος του!

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/12/2012 - 12:00