Παιδότοπος ΖΟΟ στην Δράμα

Ο παιδότοπος ZOO!!! είναι εδώ για να σας προσφέρει : παιχνίδι και διασκέδαση στα παιδία σας σε ασφαλές και καθαρό περιβάλλον!!!!

Η παιχνιδοκατασκευή μας, το φουσκωτό αλλά και το baby park( για μικρότερα παιδία) θα χαρίσουν στα παιδιά σας χαρά και μοναδικές στιγμές!!!!! οι έμπειρες κοπέλες μας θα επιτηρούν αλλά και θα παίξουν ευχάριστα μαζί τους, μέλημα τους η ασφάλεια των παιδιών!!!!!!!!!

Για εμάς τώρα τους μεγάλους...... που θέλουμε έναν καλό καφέ η ρόφημα η ότι άλλο τραβά η ψυχή μας......έχουμε απ όλα!!!!

Υποσχόμαστε να ένα πολύ χαλαρό και ζεστό περιβάλλον, να ευχαριστηθείτε το ποτό σας όπως και σε μια καλή καφετέρια!!! με εξωτερικό ( ζεστό τον χειμώνα) χώρο για τους καπνιστές μας !! tv για ποδοσφαιροφιλους....wifi (ζητηστε μας τον κωδ.) Για σερφάρισα.....και βέβαια πάρτι για όλα τα πορτοφόλια!!!!! σε έναν χώρο προσεγμένο. διοργανώνουμε τα πάρτι σας όπως και όπου εσείς προτιμάτε με μεγαλύτεροι επιτυχία απ ότι φαντάζεστε!!!!!!!!

Παιδότοπος ΖΟΟ για μικρούς και μεγάλους! Ένας άνετος χώρος, με εγκαταστάσεις Α.Μ.Ε.Α. και πιστοποίηση από τον ΕΛ.Ο.Τ.

Το προσωπικό μας εγγυάται για την ασφαλή και ευχάριστη παραμονή του παιδιού σας στον παιδότοπό μας, ενώ οι μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο με δωρεάν internet, tv,επιτραπέζια παιχνίδια και δυνατότητα παρακολούθησης των παιδιών σας μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

Μαζέψτε σφραγιδούλες με κάθε σας επίσκεψη και κερδίστε: δωρεάν είσοδο του παιδιού σας,την τούρτα των γενεθλίων και πολλά άλλα δώρα-έκπληξη!

Μια επίσκεψη από τον zoo!!! θα επιβεβαιώσει τα όσα μόλις διαβάσατε !!!!!

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Κόστος: 

Τιμή Εισόδου :2 με 4 ευρω

Ώρες λειτουργίας: 

Καθημερινές 17:00- 23:00 και Σαββατοκύριακα όλη μέρα

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλέφωνο :2521101276

Διεύθυνση: 

Eυξ. πόντου 9, Δράμα

Πόλη: