Παιδικά πάρτυ στο Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους

Για το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις! Από το 2010 μέχρι σήμερα φροντίζει για τη μουσική κι όχι μόνο κατάρτιση και παιδεία σε παιδιά ηλικίας από 3 μηνών έως....

Κάθε χρόνο και σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής και των παιδιών, το Μουσικό Εργαστηράκι είναι πάντοτε δίπλα στους γονείς, προσφέροντας ότι καλύτερο για τα παιδιά σε συνεργασία πάντα με εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς!

Φέτος λοιπόν σκεφτήκαμε να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα της μελέτης των παιδιών σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον. Τα παιδιά θα μπορούν να έρχονται καθημερινά, από τις 14:00 έως τις 17:00 και με την βοήθεια καταρτισμένου εκπαιδευτικού να μελετούν τα μαθήματα τους και να λύνουν όποιες απορίες δημιουργούνται στο σχολείο τους.

Κάντε του δώρο για τα γενέθλιά του ένα πάρτι στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΑΚΙ

Το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής στα νότια προάστια της Αθήνας, στη Γλυφάδα, ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά ηλικίας από 3 μηνών μέχρι... Στο διώροφο χώρο του εργαστηρίου μπορείτε να οργανώσετε το πιο όμορφο και πρωτότυπο πάρτι για τα παιδιά σας για ένα δημιουργικό τρίωρο που συνδυάζει το παιχνίδι με την εκπαίδευση!

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη μουσική παίζοντας τα ίδια – πάντα με καθοδήγηση ειδικού εκπαιδευτικού – μπάσο, κιθάρα, τύμπανα και πλήκτρα, αλλά και με τη μουσικοκινητική και τα εικαστικά, όλα κάτω από το πρίσμα της μουσικής και ΠΑΝΤΑ με τη καθοδήγηση και βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού. Ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών διαμορφώνουμε το κυνήγι μουσικού θησαυρού που ξεκινά από το θέατρο με προβολή σε video wall του παραμυθιού μας, τα παιδιά χωρίζονται στη συνέχεια σε μικρές ομάδες και η εξερεύνηση ξεκινά...

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έχουμε ετοιμάσει τρεις ενδεικτικές ιστορίες για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους

Συγκεκριμένα:

κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ενοικίαση χώρου

  • Παιδαγωγούς ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών

  • 3ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (μουσικό παιχνίδι, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι)

  • Κατασκευή μουσικού οργάνου – δώρου

  • Τα υλικά του πάρτι


Μερικές από τις ιδέες μας για τα πάρτι είναι οι παρακάτω:

Ηλικίες  2 έως 5  

"Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ"                                                             
Μουσικοκινητικές δράσεις και παιχνίδια με θέμα τα ζώα! παιχνίδια ρυθμού και σωματικής έκφρασης με χρήση διάφορων υλικών όπως μπαλάκια, μαντίλια, στεφάνια, κουτιά, σχοινιά κτλ.!! Το παιχνίδι περιλαμβάνει κουκλοθέατρο με τη  συμμέτοχη παιδιών  καθώς και εικαστική κατασκευή (πεταλούδα, προβατάκι, φωλιά ζώου κα.)                                                                                          

Ηλικίες 5 έως 8

"ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΛ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ"                                                          

Κυνήγι θησαυρού με πολλές πολλές δοκιμασίες!!!.Μέσα από έντονα ομαδικά και ανταγωνιστικά παιχνίδια  ρυθμού και κίνησης οι ομάδες διαγωνίζονται για να βρουν τον θησαυρό! Περιλαμβάνει εικαστική δημιουργία (κλειδί του σολ με χαρτόνι και χαρτιά παρτιτούρας)                                                            

Ηλικίες 8 έως 12

"DISCO PARTY - KARAOKE"                                                  

Τα παιδιά διασκεδάζουν με τα αγαπημένα τους τραγούδια! Το παιδί που κάνει το πάρτι μπορεί να κάνει μια επιλογή κομματιών από πριν όπου θα τα τραγουδήσουν στο πάρτι και επιτόπου μπορεί να γίνουν και χορογραφίες των κομματιών σε ομάδες καθώς και διαγωνισμός χορού.          

"THE VIDEO CLIP PARTY                                        

Τα παιδιά φτιάχνουν το εξώφυλλο του cd τους, συζητούν πως θα ήθελαν να είναι το video clip τους, συζητούν τις σκηνές-εικόνες, μοιράζουν ρόλους και 3...2....1....ΠΑΜΕ!!                                                                                       

"PARTY FM "                                                                        

Ετοιμάζω τη δική μου ραδιοφωνική εκπομπή!!!Τα παιδιά προετοιμάζουν το χώρο τους (μικρόφωνα, ακουστικά, τηλέφωνα), έπειτα σε ομάδες ετοιμάζουν τα θέματα της εκπομπής (αθλητικά, μαγειρική, ζώδια, συνεντεύξεις, διαφημίσεις, κουίζ) και επιλέγουν ενδιάμεσα τα αγαπημένα τους τραγούδια.

THE FASHION PARTY

Τα παιδιά με τη βοήθεια έμπειρων stylists, ετοιμάζουν την πρώτη τους φωτογράφιση μόδας! Φτιάχνουν μαλλιά, νύχια, βάζουν υπέροχα ρούχα και φωτογραφίζονται με επαγγελματία φωτογράφο. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε ατομικά USB sticks και είναι το δώρο που κάνει η εορτάζουσα στις φίλες της! Όλα αυτά με πολύ μουσική και χορό!

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα διοργάνωσης πάρτι:

  • Zumba

  • Θεματικά πάρτι με αθλητικό χαρακτήρα (για τα πάρτι που ο καιρός επιτρέπει να γίνονται στον εξωτερικό χώρο)

  • Θεματικά πάρτι με θέμα το πάτημα του σταφυλιού ή το μάζεμα της ελιάς

Επίσης διαθέτουν:

  • Σκιτσογράφο που σχεδιάζει τα πρόσωπα των καλεσμένων παιδιών πάνω σε T- shirts!

  • Μάγους

  • Φωτογραφική κάλυψη, videoσκόπηση

Παρέχουν επιπλέον προτάσεις για catering και τούρτας. προτάσεις στολισμού του χώρου.

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

213 0357678, 210 9680346
www.mousikoergastiraki.com

Διεύθυνση: 

Μουσικό Εργαστηράκι, Πανδώρας 54 & Θεμιστοκλέους, Γλυφάδα.

Πόλη: