Ιππικός Όμιλος Βορείων Προαστίων

Ο Ιππικός Όμιλος Βορείων Προαστίων διαθέτει το μοναδικό στην Ελλάδα, Pony Club, όπου οι μικροί φίλοι της ιππασίας, από 3 έως 7 ετών, μπορούν να γνωρίσουν από κοντά το συναρπαστικό άθλημα της ιππασίας και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα με ασφάλεια και δημιουργικότητα!

Το γεγονός ότι οι μικροί φίλοι της ιππασίας εξοικειώνονται από νωρίς με τα πανέμορφα αυτά ζώα είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του σώματος και του χαρακτήρα τους, ενώ η χρήση pony για εκμάθηση ιππασίας σε μικρά παιδιά είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική!

Τα μαθήματα του Pony Club αποτελούν άριστη ευκαιρία για οικογενειακές αποδράσεις και μια δημιουργική ενασχόληση για τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Ιππικός Όμιλος Βορείων ΠροαστίωνAποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και οι αθλητές του λαμβάνουν μέρος με ιδιαίτερη επιτυχία στις αγωνιστικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται, στη Βαρυμπόμπη Αττικής και είναι εύκολα προσβάσιμες απ' όλες τις περιοχές της Αθήνας. Όλοι οι χώροι του Ομίλου ανακαινίστηκαν πρόσφατα και πλέον θεωρούνται οι πιο σύγχρονες και πλήρεις ιππικές εγκαταστάσεις της Ελλάδας!

Ο Ι.Ο.ΒΟ.Π. διαθέτει σήμερα 3 υπερσύγχρονα ιπποδρόμια (το ένα στεγασμένο), με άριστο φωτισμό, 2 paddocks και περπατήστρα - walker. Στο έμψυχο δυναμικό του ανήκουν μερικοί από τους πιο αξιόλογους προπονητές και αθλητές που δραστηριοποιούνται στην ιππασία σήμερα.

Το κύριο μέλημα των υπευθύνων είναι η καλή διαβίωση των αλόγων και η ασφάλεια στην προπόνηση των αθλητών και των μαθητών της σχολής.

Η Σχολή Ιππασίας του Ομίλου παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκμάθησης ιππασίας σε αρχάριους ή προχωρημένους, καθώς διαθέτει και αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων, όπου η ιππική παιδεία γίνεται πράξη.

 

Το ζεστό Club House, που εφάπτεται στα ιπποδρόμια προπόνησης, διαθέτει δωρεάν σύνδεση WiFi και κάνει την παρουσία των φίλων της ιππασίας στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων ιδιαίτερα ευχάριστη!

Οι ηλικίες για το Pony Club είναι από 4 εώς 8 ετών 

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Μάθημα με Πόνυ //Κόστος: Μεμονωμένο 25€, Εκπτωτική Κάρτα Πέντε Μαθημάτων 60€ (12€ το μάθημα εντός της κάρτας), Εκπτωτική Κάρτα Δέκα Μαθημάτων 120€ (12€ το μάθημα εντός της κάρτας)

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις μαθημάτων: 210-8169575 & 6936601005
site: www.iovop.gr
email: iovop.hrc@gmail.com
Facebook Page: ΙΟΒΟΠ Riding Club ή @iovophrc

Διεύθυνση: 

Πάροδος λεωφ. Τατοΐου 137,Βαρυμπόμπη Αχαρνές

Πόλη: 

Ετικέτες: