Τα μυστικά του Παπουτσωμένου Γάτου

Το έργο έχει σταματήσει να παίζεται!!!
Έναρξη :Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009
Μια δημιουργική παράσταση - σεμινάριο για παιδιά (3 – 6 ετών) όπου στην πρώτη εκπαιδευτική ώρα τα παιδιά υπό την καθοδήγηση της Ιρίνας Μπόικο,φτιάχνουν την ίδια την παράσταση κατασκευάζοντας κούκλες και στην δεύτερη ώρα παρακολουθούν και συμμετέχουν σε αυτήν.



Στην πρώτη εκπαιδευτική θα μάθουν πώς να κατασκευάζουν κούκλες, πώς να τους δίνουν ζωή, πώς να τις κινούν, με έναν τρόπο κατανοητό για την ηλικία τους και πολύ δημιουργικότητα μέσα στην ομαδική διαδικασία.

Στη δεύτερη ώρα παρακολουθούν αλλά και συμμετέχουν σε μια παράσταση («Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ») που συνέβαλαν τα ίδια τα παιδιά στην ολοκλήρωσή της αποκτώντας έτσι το αίσθημα του συν-δημιουργού.

Η παράσταση παίζεται συμπληρωματικά με αντικείμενα και με κούκλες που μόλις τα ίδια τα παιδιά έχουν κατασκευάσει οπότε βλέπουν στην πράξη το έργο τους να ζωντανεύει επί σκηνής.

Η Ιρίνα Μπόικο διδάσκει κουκλοθέατρο σε πολύ μικρές ηλικίες παιδιών πολλά χρόνια και παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα πρωτοποριακές παραστάσεις στο είδος αυτό.

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5

Κόστος: 

Συμμετοχή για κάθε παιδί 10€ Οι συνοδοί με ελεύθερη είσοδο

Ώρες λειτουργίας: 

Σάββατο 11.15πμ έως 13.15μμ

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ :2103243306 & www.mikropolytexneio.gr

Διεύθυνση: 

ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ,Πλ. Ασωμάτων 7, Θησείο(έναντι ΗΣΑΠ)

Πόλη: