Απολαμβάνουμε τα οφέλη της κολύμβησης με την Ομάδα κολύμβησης Ιχθύς

Aqua Yoga για Εγκύους, Βρεφική Κολύμβηση, Ακαδημίες Κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, Προαγωνιστική - Αγωνιστική Κολύμβηση, Προγράμματα Κολύμβησης για Ενήλικες (Aqua Functional, Aqua Aerobic, Ελεύθερη Κολύμβηση, Εκμάθηση Κολύμβησης)

Η ομάδα κολύμβησης Ιχθύς ιδρύθηκε με πολλή αγάπη το Σεπτέμβριο του 2011, από το Νικόλα Χατζηγιακουμή (ένας από τους ελάχιστους και πιο έμπειρους εκπαιδευτές βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης στην Ελλάδα) και τη Χριστίνα Χρυσοχοΐδου-Χατζηγιακουμή, οι οποίοι, γονείς και οι ίδιοι, αποφάσισαν να αφιερώσουν τη ζωή τους στο πιο οργανωμένο πρόγραμμα κολύμβησης στην Ελλάδα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης Ιχθύς είναι οι πιο άρτια εκπαιδευμένοι για βρεφική και νηπιακή κολύμβηση στην Ελλάδα. Είναι επίσης κάτοχοι πτυχίων Α’ Βοηθειών, ναυαγοσωστικής και πολλών σχετικών με την κολύμβηση σεμιναρίων.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ

Τα κολυμβητήρια διαθέτουν εγκαταστάσεις απόλυτα προσεγμένες, άκρως λειτουργικές και φυσικά πεντακάθαρες! Ιδανικές για όλους!

Κολυμβητήριο Ιχθύς EUROMEDICA – Αρωγή

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00-22:00

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ !

Το κολυμβητήριο βρίσκεται στη Euromedica – Αρωγή, στην περιοχή Πυλαία- Ελαιώνες και διαθέτει δύο μοναδικές πισίνες, σε ξεχωριστό αλλά διπλανό χώρο η μία από την άλλη, ώστε να εξυπηρετούμε όλο το φάσμα των ηλικιών ταυτόχρονα!

  1. Η μία πισίνα καλύπτει τις ηλικίες 0-3 ετών για το πρόγραμμα της βρεφικής κολύμβησης από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-21:00. Πρόκειται για μια πιο prive πισίνα, αποκλειστικά για τη βρεφική κολύμβηση, με εξαιρετικές προδιαγραφές σε ζεστό και άνετο περιβάλλον και ακριβώς δίπλα στη μεγάλη πισίνα της Euromedica-Αρωγή, όπου τα μεγαλύτερα αδελφάκια μπορούν να κολυμπούν παράλληλα στις ακαδημίες κολύμβησης ή ο δεύτερος συνοδός να γυμνάζεται στο Aqua Functional. Η πισίνα είναι θερμαινόμενη με σταθερή θερμοκρασία στους 32 βαθμούς Κελσίου, ιδανική για τις μικρές ηλικίες, με διαστάσεις 6Χ4μ και βάθος 1,30μ. Ο καθαρισμός της πραγματοποιείται με όζον και χλώριο στο ποσοστό του πόσιμου νερού. Τα τμήματα είναι εξαμελή και διαχωρισμένα βάσει ηλικίας και κολυμβητικής ικανότητας των παιδιών. Τα μαθήματα στη βρεφική κολύμβηση πραγματοποιούνται με τη συνοδεία του γονέα.

  2. Η δεύτερη πισίνα καλύπτει τις ηλικίες από 3 ετών έως ενήλικες, για τα προγράμματα των 

  3. ακαδημιών από 3 εώς 5 ετών, της προαγωνιστικής κολύμβησης 8-12 ετών, του Aqua Functional ενηλίκων και φυσικά της Aqua Yoga για εγκύους.

Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο, με 5 διαδρομές των 25 μέτρων και βάθος από 0,90μ έως 1,40μ, όπου η πισίνα είναι εσωτερική και θερμαινόμενη, κατασκευασμένη με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται με όζον και ανόργανο χλώριο σε ποσοστό του πόσιμου νερού. Στο Κολυμβητήριο Ιχθύς EUROMEDICA – Αρωγή υπάρχει άνετο και άπλετο parking και φυσικά πλήρως εξυπηρετικοί και λειτουργικοί χώροι αποθήκευσης, αλλάγματος, με πολλά και άνετα ντους και πιστολάκια. Ο χώρος αναμονής των συνοδών είναι άκρως προσεγμένος και, ευρύχωρος, με πολλές προσβάσεις και ορατότητα στην πισίνα.

Κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά

Ένα υπέροχο κολυμβητήριο για δραστηριότητες στο νερό όλων των ηλικιών, λειτουργεί στην καρδιά της Καλαμαριάς, στη Μιαούλη 18 με Σμύρνης.

Η πισίνα είναι εσωτερική, ηλιόλουστη, μεγάλη και θερμαινόμενη, με βασικό καθαρισμό το όζον, το ανόργανο χλώριο σε ποσοστό του πόσιμου νερού και τις ακτίνες UV. Τα μικρά ψαράκια κολυμπάνε σε εννιαμελή γκρουπ, όσον αφορά στη βρεφική και δεκαμελή-δεκατετραμελή γκρουπ (ανάλογα την ηλικία και το τμήμα) για τις ακαδημίες. Οι προπονητές είναι φυσικά μέσα στο νερό, ως καθοδηγητές και υποστηρικτές των παιδιών.

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από 10 ντους, πολλές αλλαξιέρες, μεγάλους και άνετους χώρους, πάρκο και παιδότοπο για την αναμονή των ενηλίκων και των παιδιών. Η πισίνα είναι χωρισμένη με τζαμαρία, ώστε να πραγματοποιείται το μάθημα σε ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον. Εύκολη πρόσβαση και δωρεάν, άπλετος χώρος στάθμευσης στα 50 μέτρα από την είσοδο του κολυμβητηρίου.

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Οι χώροι των Ιχθύων είναι τόποι συνάντησης γονέων και παιδιών. Η βασική ιδέα είναι να περνάμε ουσιώδη χρόνο με τα παιδιά μας, να τα αγκαλιάζουμε, να τα παρατηρούμε κι έτσι μαθαίνουμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες τους, ώστε να είναι γεμάτα από αγάπη. Εάν υπάρχει αγάπη, η γνώση είναι αυτόματη!

Ακόμη, στην προσπάθειά μας να κάνουμε βίωμα στους νέους γονείς τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης, κάνουμε μαθήματα baby swimming δωρεάν στα βρέφη από 2-5 μηνών. Θεωρούμε ότι αν απελευθερωθεί ο νέος γονέας από το άγχος των χρημάτων θα μπορέσει να εστιάσει και να κατανοήσει τα γερά θεμέλια που θα δώσει η βρεφική κολύμβηση στο παιδάκι του αναπτυξιακά, ψυχολογικά και κοινωνικά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1) Η βρεφική κολύμβηση, όπως διδάσκεται από την ομάδα κολύμβησης Ιχθύς, είναι ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης ικανοτήτων στο νερό, με τη μορφή παιχνιδιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς και βρέφη ηλικίας από 40 ημερών. Τα οφέλη για το γονέα και το παιδί είναι αναρίθμητα, τόσο σωματικά και νοητικά, όσο και ψυχολογικά.

2) Το μοναδικό πρόγραμμα aqua yoga για εγκύους, έτσι ώστε ΟΙ ΙΧΘΕΙΣ να κολυμπούν πριν καν γεννηθούν.

3) Οι ακαδημίες εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά από 4 ετών και άνω, όπου τα παιδιά παίζοντας, μαθαίνουν τεχνική και πειθαρχία μέσα από τη χαρά.

4) Το πιο δυναμικό προαγωνιστικό και αγωνιστικό πρόγραμμα κολύμβησης για παιδιά και εφήβους, μέσα από την ενσυναίσθησή μας και την πρόθεση του νεαρού αθλητή! Το ολοκληρωμένο και έμπειρο προπονητικό μας επιτελείο προσεγγίζει τον πρωταθλητισμό ολιστικά. Καλύπτουμε όλο το φάσμα των αναγκών, από την ψυχολογία και τη διατροφή των αθλητών, μέχρι την γυμναστική μέσα και έξω από το νερό, στις πιο άρτιες εγκαταστάσεις.

5) Τα προγράμματα για ενήλικες, όπως το aqua functional, το aqua aerobic και η εκμάθηση κολύμβησης, για να τα καταφέρνουμε μέσα στη μέρα!

6) Το μοναδικό πρόγραμμα «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ» έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να γυμναστούν και να κολυμπήσουν την ίδια ώρα που το παιδί τους κάνει μάθημα κολύμβησης σε διαφορετική διαδρομή. Έτσι γλυτώνουν χρόνο που μας είναι τόσο πολύτιμος.

Ομάδα κολύμβησης Ιχθύς

Κολυμβητήριο Ιχθύς EUROMEDICA-Αρωγή

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Ώρες λειτουργίας: 

Κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 9:00-21:00,Κολυμβητήριο Ιχθύς EUROMEDICA – Αρωγή Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00-22:00

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ: 2313054671, 6955066413, 6989665757, 6980390316

info@ixthys.gr

www.ixthys.gr/

https://www.facebook.com/Ixtheis.babyswimthessaloniki/

Διεύθυνση: 

Κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά

Καλαμαριά, Μιαούλη 18

Πυλαία, EUROMEDICA – Αρωγή

Τέρμα 17ης Νοεμβρίου

Πόλη: 

Ετικέτες: