Το pamebolta.gr είναι πανέτοιμο για βόλτες με το τουριστικό τρενάκι Fun train Λαγανάς Ζάκυνθος!

Σκέφτεστε να πάτε διακοπές στη Ζάκυνθο; Εάν ναι, το pamebolta.gr σας προτείνει να κάνετε μια ξενάγηση – περιήγηση με το τουριστικό τρενάκι Fun train Λαγανάς Ζάκυνθος, μέσα από σημεία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους,  παραλίες, παραδοσιακά χωριά, εργαστήρια.

Μπορείτε να επιλέξετε από 4 διαδρομές -περιηγήσεις.  Η εταιρεία μας διαθέτει mini bus να σας μεταφέρει δωρεάν από και προς το ξενοδοχείο σας για κάθε εκδρομή.

Iη ΔΙΑΔΡΟΜΗ- ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ: Λαγανάς, Μνημείο Βεζάλ, παραλία Αρκαδιανού.  Πρώτη στάση, επίσκεψη σε εργαστήριο με πήλινα και κεραμικά σκεύη.  Συνεχίζουμε για τους παραδοσιακούς  οικισμούς  Λιθακιάς , Παντοκράτορα  και γνωριμία με τις γεωργικές καλλιέργειες της περιοχής.  Μετά από μια διαδρομή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους στον ελαιώνα με τα  αιωνόβια και μοναδικά δέντρα της ελιάς,  κάνουμε τη δεύτερη στάση στο «λιοτριβείο» . Εδώ έχουμε γευσιγνωσία παραδοσιακών προϊόντων (λάδι, ψωμί ,ελιές ,κρασί). Επιστρέφουμε στο Λαγανά με τελική στάση  στα  Μαρινείκα όπου θα έχουμε  κέρασμα  με παραδοσιακά  γλυκίσματα.  Διάρκεια περιήγησης  2 ώρες. Ακουστική ξενάγηση σε  Ελληνικά, Αγγλικά και Ρώσικα. Κόστος διαδρομής για ενήλικες 11€ , για παιδιά 6€ και τα βρέφη ελεύθερα.

2η ΔΙΑΔΡΟΜΗ- ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ:  Από Λαγανά προς Καλαμάκι .Γνωριμία με το «Εθνικό θαλάσσιο πάρκο» και επίσκεψη στην παραλία ωοτοκίας της χελώνας Καρέτα-Καρέτα. Στάση στο  ιστορικό σημείο του «Υψόλιθου» και κέρασμα με αναψυκτικά.  Γνωριμία με τα  τουριστικά θέρετρα Λαγανά-Καλαμάκι.  Διάρκεια περιήγησης  1 ώρα και 15 λεπτά . Ζωντανή ξενάγηση στα Αγγλικά . Κόστος διαδρομής για ενήλικες 6€ , για παιδιά 4€ και τα βρέφη ελεύθερα.

3η ΔΙΑΔΡΟΜΗ- ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ:   Αφετηρία Λαγανάς  και  Καλαμάκι. Προορισμός  η πόλη της Ζακύνθου. Η περιήγηση περιλαμβάνει το Ενετικό γεφύρι του αγίου  Χαραλάμπη, την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, την Πλατεία Σολωμού. Τρεις ώρες ελεύθερες για επίσκεψη στα ιδιαίτερα σημεία της  πόλης  και shopping.  Ακουστική ξενάγηση σε Ελληνικά, Αγγλικά και Ρώσικα . Διάρκεια περιήγησης  4  ώρες. Κόστος διαδρομής για ενήλικες 6,5€, για παιδιά 4€ και τα βρέφη ελεύθερα.

4η ΔΙΑΔΡΟΜΗ- ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ:  Αφετηρία Λαγανάς  και  Καλαμάκι. Προορισμός  η πόλη της Ζακύνθου. Φτάνουμε στην πλατεία Σολωμού  και ξεκινάμε την ανηφορική  γραφική διαδρομή  προς την Μπόχαλη. Πρώτη στάση στο παραδοσιακό εργαστήριο αρωμάτων Ραζή και επίσκεψη στον  ιστορικό Λόφο του Στράνη. Τελικός προορισμός η πλατεία της Μπόχαλης . Μοναδικό τοπίο και θέα  προς την πόλη της Ζακύνθου. Επίσκεψη στο βενετσιάνικο κάστρο και στον παραδοσιακό οικισμό.  Ελεύθερος χρόνος  2 ώρες και 15 λεπτά.  Διάρκεια περιήγησης  4  ώρες . Κόστος διαδρομής για ενήλικες 11€ , για παιδιά 6€ και τα βρέφη ελεύθερα

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Ώρες λειτουργίας: 

Τρόποι επικοινωνίας: 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ.:26950-53214,6945 156 1676978 201 998

 

Διεύθυνση: 

Ετικέτες: