Μύρισε Χριστούγεννα στο Mediterranean Cosmos!!!

Σάββατο επιτέλους και οι συντάκτες του pamebolta.gr αποφασίσαμε να το ρίξουμε έξω επιλέγοντας για βόλτα τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης και shopping της Θεσσαλονίκης, που δεν είναι άλλος από το Mediterranean Cosmos!

Ετοιμαστήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε και κινηθήκαμε προς τα ανατολικά της πόλης. Η τηλεφωνική είδηση από φίλες μας ότι το Mediterranean Cosmos υποδέχονταν τους επισκέπτες του με εορταστικό κλίμα, παρέτεινε την αγωνία μας για τις χριστουγεννιάτικες εικόνες που θα ακολουθούσαν.

Με το που φτάσαμε στο Mediterranean Cosmos το χριστουγεννιάτικο τοπίο μας συνεπήρε και μας ξεσήκωσε σαν να ήμασταν μικρά παιδιά. Εδώ θα περάσουμε ολόκληρη τη μέρα, είπαμε όλοι με ένα στόμα μια φωνή . Δίπλα μας καμαρωτό ένα πανύψηλο φουντωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο από άσπρα φωτάκια μας καλωσόρισε.

Τεράστια φωτεινά αστέρια συνόδευαν τα βήματα και τις σκιές μας και μας οδηγούσαν σαν τους μάγους με τα δώρα προς την είσοδο του Mediterranean Cosmos.

Στα αριστερά μας τα πεντακάθαρα νερά της πισίνας σε συνδυασμό με τα στολισμένα καταστήματα προθέρμαιναν την χριστουγεννιάτικη μας διάθεση. Κατά μήκος της πισίνας υπήρχαν πελώριες φωτεινές χριστουγεννιάτικες επιγραφές , οι οποίες μαγνήτιζαν τα βλέμματά μας. Πιο κάτω είχαν άρτια στολίσει το εσωτερικό της πισίνας με αστραφτερές κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε μια αρκετά μεγάλη φωτεινή και συνάμα γιορτινή μπάλα στο κέντρο της πλατείας του εμπορικού κέντρου, που ήθελες να μπεις μέσα της και να παίξεις!

Φτάνοντας στην είσοδο του Mediterranean Cosmos νιώσαμε κατευθείαν τη μαγεία των Χριστουγέννων από την κορυφή του κιόλας.

Αμέτρητα λαμπιόνια, χιονανθρωπάκια, γιρλάντες, Αγιοβασιλάκια φώτιζαν τους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου σαν να ήταν μέρα και έδιναν κι αυτά τη δική τους χριστουγεννιάτικη πινελιά. Τι όμορφα που είναι ! σκεφτήκαμε… αυτή είναι πράγματι η πιο ωραία εποχή του χρόνου.


 

Τα βήματα μας έγιναν πιο γοργά, τρυπώσαμε σε κάθε είδους μαγαζιά που και εκείνα με τη σειρά τους είχαν φορέσει τα γιορτινά τους.

Από το χώρο δεν έλειψαν βέβαια και τα χαρούμενα προσωπάκια παιδιών που είτε έπαιζαν μεταξύ τους, είτε λίκνιζαν ρυθμικά το κορμάκι τους κάτω από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ακούγονταν στο εμπορικό κέντρο. Φανταστείτε… είπαμε πως θα πανηγυρίσουν τα παιδιά, όταν θα αρχίσουν να λειτουργούν οι διάφορες γιορτινές γωνιές δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους του Mediterranean Cosmos.

 

Για το κλείσιμο της ημέρας , επιλέξαμε τον εκθαμβωτικό υπαίθριο χώρο του Mediterranean Cosmos, ακριβώς δίπλα από την πισίνα, για να ικανοποιήσουμε την πείνα και την δίψα μας, αλλά και για να νιώσουμε και εμείς για λίγο παιδιά παρέα με τα φωτεινά αστέρια!


 

Μείνετε συντονισμένοι , γιατί ακολουθεί το εορταστικό πρόγραμμα του Mediterranean Cosmos!

 

Mediterranean Cosmos!

11ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών,

570 01, Θεσσαλονίκη

τηλ.: 2310 489 571

 

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου