για όσους έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στη φαντασία, την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, τη γραφή, το παιχνίδι και τον αυτοσχεδιασμό.<--break->https://pamebolta.gr/sites/all/modules/wysiwyg/plugins/break/images/spac..." style="border-width:1px 0px 0px;border-right-style:initial;border-bottom-style:initial;border-left-style:initial;border-right-color:initial;border-bottom-color:initial;border-left-color:initial;border-image:initial;border-top-style:dotted;border-top-color:rgb(204, 204, 204);margin-top:1em;width:1767px;height:12px;" title="<--break-->">

Το Σωματείο Santa Run Chania προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής αλλά σε συνδυασμό με τον βασικό σκοπό: την ενίσχυση των σωματείων της πόλης μας, που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες και καρκίνο, καλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε ένα διαφορετικό Santa Run.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 25ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό e-Bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει. Τα ιδιαίτερα αυτά Χριστούγεννα, η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι οι προτεραιότητες των Εκπαιδευτηρίων και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σωρό εκδηλώσεις και δράσεις.

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας «Εν Ψυχήν» στηρίζει το σπουδαίο έργο της Κιβωτού του Κόσμου με μία διαδικτυακή εκδήλωση/δράση, στις 29/05/2022 ,Ώρα 12.00- 13.30, και μας καλεί όλους να γίνουμε μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ-ΑΓΚΑΛΙΑ!

Το «Εν Ψυχήν»  https://action.enpsychin.gr/ ανοίγει την αγκαλιά του στους συνεργάτες και όλους αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν την διάθεση να σταθούν δίπλα στην Κιβωτό.

H Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι Εκδόσεις Διόπτρα προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Ταξίδι στην Αφρικανική Σαβάνα της ψυχολόγου εκπαίδευσης Μάνιας Ζηρίδη και της περιβαλλοντολόγου Τζωρτζίνας Σπύρη.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται online μέσω Zoom το Σάββατο
22 Ιανουαρίου 2022
, στις 11:00 και η πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για τους νεαρούς βιβλιόφιλους.

Πάρε μέρος με τα παιδιά σου!

Οι μικροί φίλοι του Greece Race for the Cure®, μέσα από τη συμμετοχή τους, εκπαιδεύονται, αναγνωρίζουν τη σημασία του υγιεινού τρόπου ζωής, ευαισθητοποιούνται για κοινωνικά ζητήματα και ταυτόχρονα διασκεδάζουν!

Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας το τριήμερο του Digital Greece Race for the Cure®:

Στόχος αυτών των περιηγήσεων είναι να ανακαλύψουμε την Αθήνα και την ιστορία της με έναν διαφορετικό τρόπο, να δώσουμε φωνή σε κτίρια, δρόμους, μνημεία, εκκλησίες, περιοχές που συχνά προσπερνάμε αδιάφορα. Ο έβδομος περίπατος είναι αφιερωμένος σε κτίρια με ιστορία.

Στο πλαίσιο των Επετειακών Δράσεων της Τράπεζας Πειραιώς με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, η έκθεση «Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα PLAYMOBIL» παρουσιάζεται σε τρία Μουσεία του Δικτύου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

Σελίδες