για όσους έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στη φαντασία, την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, τη γραφή, το παιχνίδι και τον αυτοσχεδιασμό.<--break->https://pamebolta.gr/sites/all/modules/wysiwyg/plugins/break/images/spac..." style="border-width:1px 0px 0px;border-right-style:initial;border-bottom-style:initial;border-left-style:initial;border-right-color:initial;border-bottom-color:initial;border-left-color:initial;border-image:initial;border-top-style:dotted;border-top-color:rgb(204, 204, 204);margin-top:1em;width:1767px;height:12px;" title="">

Το Σωματείο Santa Run Chania προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής αλλά σε συνδυασμό με τον βασικό σκοπό: την ενίσχυση των σωματείων της πόλης μας, που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες και καρκίνο, καλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε ένα διαφορετικό Santa Run.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 25ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό e-Bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει. Τα ιδιαίτερα αυτά Χριστούγεννα, η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι οι προτεραιότητες των Εκπαιδευτηρίων και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σωρό εκδηλώσεις και δράσεις.

Πάρε μέρος με τα παιδιά σου!

Οι μικροί φίλοι του Greece Race for the Cure®, μέσα από τη συμμετοχή τους, εκπαιδεύονται, αναγνωρίζουν τη σημασία του υγιεινού τρόπου ζωής, ευαισθητοποιούνται για κοινωνικά ζητήματα και ταυτόχρονα διασκεδάζουν!

Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας το τριήμερο του Digital Greece Race for the Cure®:

Στόχος αυτών των περιηγήσεων είναι να ανακαλύψουμε την Αθήνα και την ιστορία της με έναν διαφορετικό τρόπο, να δώσουμε φωνή σε κτίρια, δρόμους, μνημεία, εκκλησίες, περιοχές που συχνά προσπερνάμε αδιάφορα. Ο έβδομος περίπατος είναι αφιερωμένος σε κτίρια με ιστορία.

Στο πλαίσιο των Επετειακών Δράσεων της Τράπεζας Πειραιώς με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, η έκθεση «Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα PLAYMOBIL» παρουσιάζεται σε τρία Μουσεία του Δικτύου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

Τον Απρίλιο του 2021, το παιδικό βιβλίο θα έχει την τιμητική του στο Public. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου το συγκεκριμένο  βιβλιοπωλείο προσκαλεί το κοινό την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 17:30 σε μια σπάνια διαδικτυακή συνάντηση με κορυφαίους συγγραφείς και σκιτσογράφους, που θα μιλήσουν με διαδραστικό τρόπο για τους χαρακτήρες που δημιούργησαν και τις περιπέτειές τους!

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης οργανώνουν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο μια σειρά δέκα (10) θεματικών διαδικτυακών περιηγήσεων στην Αθήνα.

Σελίδες