The Christmas Factory στο Γκάζι

Η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεστε! Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα!!! Δυο φορές και έναν καιρό... στο κέντρο της Αθήνας κατασκευάζονται τα πιο μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου. Ο όμορφος χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων, στο Christmas Factory!!!

Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου το κορυφαίο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών θεματικό πάρκο εγκαθίσταται στην Τεχνόπολη, μαζί με τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη...αυτοπροσώπως, με παιχνιδιάρικα ξωτικά και πολλή φαντασία για να προσφέρει την μαγεία των Χριστουγέννων και να αγκαλιάσει τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.
 
Φέτος το Christmas Factory μεγαλώνει και ανοίγει τις πύλες του 10 ημέρες νωρίτερα. Επί 6 ½ εβδομάδες θα γεμίσει όλους τους χώρους της Τεχνόπολης με ποικίλες εκδηλώσεις, δράσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια ενώ δημιουργεί και νέους χώρους φιλοξενίας. Το θέατρο κατέχει ξεχωριστή θέση στο φετινό εργοστάσιο Χριστουγέννων. Κάθε μέρα το υπέροχο έργο του Όσκαρ Ουάιλντ «Ο Εγωιστής Γίγαντας» θα δίνει 2 παραστάσεις το πρωί ενώ τα απογεύματα κάθε Σαββατοκύριακου θα παρουσιάζονται 6 διαφορετικά θεατρικά δρώμενα. Και η μουσική θα έχει την τιμητική της!

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γνωστά συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα έρθουν στο Christmas Factory με ειδικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα. Το φετινό Christmas Factory είναι πιο πλούσιο και πιο φαντασμαγορικό από ποτέ αλλά το το εισιτήριο παραμένει χαμηλό. Με 5 ευρώ (το άτομο) δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε 8 δωρεάν δράσεις. Και φυσικά οι επιλογές μέσα στο Εργοστάσιο Χριστουγέννων είναι πολλές και πρωτότυπες αρκεί να αφεθείτε στη μαγεία και να ...αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη!
 
 Ο Άγιος Βασίλης με τους πέντε επίσημους βοηθούς του, ιδιαίτερους και πρωτότυπους χαρακτήρες, όλοι μόνιμοι κάτοικοι του Christmas Factory, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τους διασκεδάσουν με την μοναδική τους ιστορία και τον ξεχωριστό τους ρόλο μέσα στο εργοστάσιο. Παιχνίδια, γλυκά, ζαβολιές, τραγούδια, δώρα, βραβεία θα υπάρχουν άφθονα για όλους στο Σπίτι του Άγιου Βασίλη, στο Εργοστάσιο Παιχνιδιών, στο Digital Christmas, στο Εργοστάσιο Γλυκών, στο Παγοδρόμιο, στο Καρουσέλ, στο Τρενάκι, στη Ρόδα, στις Τσουλήθρες και όλα μα όλα... θα πραγματοποιούνται με την φροντίδα και το κέφι αυτών των ευφάνταστων ηρώων.
 
Ο Μανδρακούκος ο Αρχιγαργάρας, ο Τσάρλυ ο Παιχνιδένιος, η Δεπάστα η Γλυκόριζα, ο Τατζίζ και Τζαζ ο Ηλεκτρόνιος, η Βασίλενα η Χρυσοχέρα θα είναι οι οικοδεσπότες της πιο μεγάλης γιορτής του χρόνου και του Christmas Factory. Και όπως ίσως έχετε ακούσει βρίσκονται ...ήδη στην Αθήνα καθώς το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη έπεσε πριν 10 ημέρες πάνω από την πόλη μας και έκτοτε οι 5 βοηθοί του, διασκορπισμένοι σε πέντε διαφορετικές συνοικίες της πόλης, ψάχνουν τρόπο να φτάσουν στο Γκάζι για να φτιάξουν τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έγιναν ποτέ! ...Και κάπως έτσι το Christmas Factory φτιάχνει το δικό του παραμύθι και μας προσκαλεί να γίνουμε για λίγες μέρες όλοι παιδιά, να αφεθούμε στη μαγεία της εποχής και να πιστέψουμε στα θαύματα.
 
Ας υποδεχτούμε αυτές τις γιορτές με τον πιο κομψό και συνάμα τον πιο παραμυθένιο τρόπο. Ας φτιάξουμε μαζί τα πιο μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου, γιατί απλά η μαγεία είναι …στο χέρι μας

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Πειραιώς 100, Γκάζι

Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, online στο: www.tickethour.com (με χρέωση πιστωτικής κάρτας) και τηλεφωνικά στο 210-8938111 (με χρέωση πιστωτικής κάρτας)
 
Mάθετε περισσότερα για το «The Christmas Factory”:
www.thechristmasfactory.gr
 
Follow “The Christmas Factory”:
Facebook

ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ CHRISTMAS FACTORY

1.Διαδραστικά Εργαστήρια Santa's House
α.Παράσημο: κατασκευή του παράσημου του Αη Βασίλη
β.Ταχυδρομείο: γράμμα στον Αη Βασίλη
 
2. Διαδραστικά Εργαστήρια Toys Factory
α. Εργαστήρι Συγγραφής Παραμυθιού
β. Εργαστήρι Εικονογράφησης Παραμυθιού
 
3. Διαδραστικά Εργαστήρια Sweet Factory
α. Εργαστήριο Σοκολάτας
β. Εργαστήριο ψηφιδωτού
 
4. Διαδραστικά Εργαστήρια Digital Christmas
α. e-Factory: βιντεοσκόπηση ευχής και ανέβασμα στην ιστοσελίδα και share στα social media
β. Ταξιδεύοντας με το Μάρκο...δικτυακό παιχνίδι σε μεγάλη οθόνη και tablet
 
5. Όλο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκτός της θεατρικής παράστασης “Εγωιστής Γίγαντας”

 1. Διαδραστικά εργαστήρια Santa’s House

  1. Παράσημο... Κατασκευή του παράσημου του Αη Βασίλη με την τεχνική του αργαλειού. Σε επιτραπέζιους αργαλειούς μικρογραφίες τα παιδιά αρχικά μαθαίνουν την τέχνη του αργαλειού και στην συνέχεια σε ειδικά ταμπλώ πλέκουν το παρασημό τους. Στον χώρο θα υπάρχει και ένας παραδοσιακός αργαλειός για διακόσμηση.

  2. Ταχυδρομείο... Τα παιδιά γράφουν το κλασσικό γράμμα στον Αη Βασίλη όμως δεν το ταχυδρομούν φέτος αλλά ... το δίνουν τα ίδια στον Αη Βασίλη, συνομιλούν μαζί του και φωτογραφίζονται αγκαλιά.

 2. Διαδραστικά εργαστήρια Toys Factory

  1. Εργαστήρι Συγγραφής Παραμυθιού... Στο συγκεκριμένο εργαστήρι, οι επισκέπτες διαλέγουν από ΜΙΑ κάρτα , από σύνολο ΔΕΚΑΕΞΙ κάρτων, τεσσάρων διαφορετικών χρωμάτων. Το σύνολο των ΤΕΣΣΑΡΩΝ καρτών ανεξαρτήτως συνδυασμού, έχει ως αποτέλεσμα ένα παραμύθι. Έπειτα διαλέγουν από προκαθορισμένα κείμενα αυτά που αντιστοιχούν στις κάρτες με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μοναδικού παραμυθιού.

  2. Εργαστήρι Εικονογράφησης Παραμυθιού… Σε συνέχεια της συγγραφής οι επισκέπτες σε αυτό το εργαστήρι εικονογραφούν / ζωγραφίζουν το παραμύθι. Στο τέλος παίρνουν μαζί τους το παραμύθι που οι ίδιοι δημιούργησαν

 3. Διαδραστικά εργαστήρια Sweet Factory

  1. Εργαστήριο Σοκολάτας… Τα παιδιά γίνονται ζαχαροπλάστες και με την εκπαίδευση από τους βοηθούς της Δεπάστα Γλυκόριζας από το συντριβάνι σοκολάτας το δικό τους σοκολατάκι επιλέγοντας το σχήμα του ανάμεσα σε διαφορετικά Χριστουγεννιάτικα σχέδια. Στη συνέχεια και αφού παγώσει μπορούν να το απολαύσουν!

  2. Εργαστήριο ψηφιδωτού… Τα παιδιά κατασκευάζουν με την τέχνη της ψηφιδογραφίας ενα ψηφιδωτό πάνω σε χαρτί με προκαθορισμένο σχέδιο.

 4. Διαδραστικά εργαστήρια Digital Christmas

  1. e-Factory Σε αυτό το ηλεκτρονικό εργαστήρι οι επισκέπτες μπορούν να βιντεοσκοπήσουν την δική τους ευχή για τα Χριστούγεννα μέσα σε ένα Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, την οποία στην συνέχεια θα μπορούν μέσω του site www.thechristmasfactory.gr (ενότητα online ευχές) να την στείλουν μέσω social media ή μέσω e-mail σε όποιον επιθυμούν!

  2. Ταξιδεύοντας με τον Μάρκο… Τα παιδιά εδώ συμμετέχουν βοηθώντας τον Μάρκο στις περιπέτειες του αρχικά σε μια μεγάλη οθόνη και στην συνέχεια σε tablet διασκεδάζουν ολοκληρώνοντας τις πίστες. Ο «Μάρκος» είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι που έχει δημιουργήσει ελληνική εταιρεία και απευθύνεται σε ηλικίες 5-12.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 8 (ΟΚΤΩ) ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ!!

 1. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα

 2. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα διεξάγεται σε όλον τον χώρο του Christmas Factory. Περιλαμβάνει μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις και προσφέρεται δωρεάν*.

 

 1. Christmas Factory Radio! Ένα ραδιοφωνικό booth στήνεται στο χώρο του Christmas Factory και πλαισιώνει όλες τις εκδηλώσεις όλη μέρα μουσικά ενώ ακούγεται και μέσω διαδικτύου. Από αυτό θα περάσουν ως guests επώνυμοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

*Η θεατρική παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας και η Αγάπη του» παρουσιάζεται στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 και έχει εισιτήριο. Περισσσότερες πληροφορίες για όλο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε ξεχωριστό αρχείο.

 1. Παιχνίδια Fun Park

 2. Ιμάντας Διασκέδασης...Τσουλήθρα 2,5 μέτρων ύψους πάνω στον ιμάντα που μεταφέρει τα παιχνίδια που φτιάχνονται στο Toys Factory. Τα παιδιά με ενα ειδικό σκαφάκι κάνουν 4 τσουλήθρες στην σειρά. Το Παιχνίδι βρίσκεται μέσα στο Toys Factory. Κόστος : 2,5€

 3. Κυματιστή τσουλήθρα… Έξω από το εργοστάσιο του Toys Factory μεγαλύτερη σε ύψος και γρηγορότερη από τον ιμάντα διασκέδασης, φτάνει τα 5 μέτρα ύψος. Κόστος : 2,5€

 4. Καρουσέλ... Ένα κλασικό Ιταλικό καρουσέλ με υπέροχη θεματοποίηση, περιμένει όλους τους επισκέπτες για βόλτες νοσταλγικές και παραμυθένιες. Κόστος : 2,5€

 5. Κούπες … Παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Μπαίνοντας στις κούπες στροβιλίζεσαι με δύναμη. Ένα παιχνίδι που προσφέρει άφθονο γέλιο. Κόστος : 2,5€

 6. Ρόδα… Η ψηλότερη ρόδα που έχει μπει ποτέ στο κέντρο της Αθήνας φτάνοντας φέτος τα 20 μέτρα. Σε νέο σημείο, προσφέροντας μοναδική θέα από ψηλά, πανοραμικά σε όλο το Christmas Factory αλλά και την Ακρόπολη. Κόστος : 3€

 7. Παγοδρόμιο…Το κλασικό παιχνίδι των Χριστουγέννων όπου οι επισκέπτες φορούν τα παγοπέδιλα τους και τρέχουν στον πάγο! Κόστος : 7€

 8. Συγκρουόμενα… Απίθανα αυτοκίνητα προσφέρουν απεριόριστες βόλτες και συγκρούσεις. Κόστος : 3€

 9. Roller Coaster Δράκος... Όπως λέει και το όνομά του, ένα τρένο γρήγορο με πολλές στροφές που προσφέρει άφθονη διασκέδαση μαθαίνοντας στους επισκεπτες πως είναι να πετάς με το... έλκηθρο του Αη Βασίλη!!! Κόστος : 2,5€

 10. Ιππόδρομος… Παιχνίδι για μεγάλους! Το πρώτο Άλογο που θα τερματίσει κερδίζει υπέροχα Χριστουγεννιάτικά δώρα. Κόστος : 2,5€

 11. Αεροπλανάκι… Παιχνίδι για μικρές ηλικίες. Κόστος : 2,5€

 12. Τραμπολίνο… Κλασικό, αγαπημένο παιχνίδι. Κόστος : 2,5€

  Χώρος εταιρικών εκδηλώσεων

Η ARIA Fine Catering αναλαμβάνει να οργανώσει την φιλοξενία των εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων ιδιωτών και εταιρειών και να προσφέρει το πιο λαχταριστό μενού, με εκλεκτά εδέσματα με εορταστική εμφάνιση! Για περισσότερες πληροφορίες xmas.aria.gr.

 

 1. Εστίαση

Στο «The Christmas Factory» έχουν διαμορφωθεί τρία νέα μεγάλα σημεία παραδοσιακής εστίασης  τηρώντας πρότυπα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Εδώ,  μπορούν οι επισκέπτες να καθίσουν και να αναπληρώσουν τις δυνάμεις τους, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουν το «The Christmas Factory» ούτε για μία ώρα. 

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες απολαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας εδέσματα, τρυφερά κρεατικά, νόστιμες πατάτες, ζυμαρικά, hot dog, παραδοσιακές πίτες και ζεστό κρασί με την παρέα τους. 

Στην Γλυκιά Αγορά του Christmas Factory μικροί και μεγάλοι μπορούν να γευτούν τις γλυκές αλχημείες στο εργοστάσιο γλυκών. 

Στικς με πραλίνα, παραδοσιακό υποβρύχιο, παραδοσιακά γλυκίσματα, λαχταριστά μπισκότα, σοκολάτες, παστέλια, λουκούμια είναι μερικά από τα νοστιμότατα μμμμμ! γλυκά.

Περιεχόμενα και περιγραφή του καλλιτεχνικού προγράμματος του Christmas Factory

Ζαβολιάρηδες:

8 άτομα το έσκασαν από το σκανταλιστήριο, κυκλοφορούν παντού και πειράζουν τον κόσμο... κάθε μέρα, όλη μέρα, ανά μία ώρα στη σκηνή!

 5 Βοηθοί

Οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη, ο Μανδρακούκος ο Αρχιγαργάρας, ο Τσάρλυ ο Παιχνιδένιος, η Δεπάστα η Γλυκόριζα, ο Τατζίζ κε Τζαζ ο Ηλεκτρόνιος, η Βασίλενα η Χρυσοχέρα κάθε ένας με ξεχωριστό ρόλο και όλοι μαζί για τα Χριστούγεννα, κάθε μέρα μέσα στο χώρο. Αναζητήστε τους για να φωτογραφηθείτε μαζί τους και να σας πουν την περιπέτειά τους από τότε που έπεσαν με το έλκηθρο πάνω στον Παρθενώνα...
 

Καρικατουρίστας

Καρικατούρες και face painting για μικρούς και μεγάλους, Κυριακές και 29/11, 24/12, 25/12, 31/12, 1/12.

Ξυλοπόδαροι

Γυρνάνε στο χώρο και σε κοιτάνε...αφ’ υψηλού! Απογεύματα 29/11, 24/12, 25/12, 31/12, 1/12.

Yoga Γέλιου

Στη σοφίτα της Τεχνόπολης θα βρίσκεται η ομάδα της yoga γέλιου για να ενεργοποιήσει τους ...γαργαλοαδένες σας για να γελάτε συνεχώς καθώς...αυτό είναι το νόημα της ζωής! Καθημερινές τα απογεύματα.

Παιχνίδια Αλάνας

Όταν το παιχνίδι ήταν πραγματική διασκέδαση...χωρίς internet και tablets! Καθημερινές τα απογεύματα.

Μάγος

Close Up Show! Μία από τις εντυπωσιακότερες μορφές της ταχυδακτυλουργίας, που συχνά δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ίδιο το κοινό. Απογεύματα, ΣΚ και 29/11, 24/12, 25/12, 31/12, 1/1, 6/1.

Ακροβατικό Show

Πανιά: Ακροβάτες κρεμασμένοι από πανιά χορεύουν με ριψοκίνδυνες κινήσεις στον αέρα χαρίζοντας μας ένα θέαμα μοναδικό. Φωτιές: Μία συναρπαστική παράσταση που κόβει την ανάσα. Μοναδικές χορογραφίες απόλυτα συγχρονισμένες από επαγγελματίες ζογκλέρ που παίζουν κυριολεκτικά με τη φωτιά. Απογεύματα 29/11, 25/11, 27/12, 31/12,1/1.
 

Θεατρικές Παραστάσεις

“Ταξίδι Στον Κόσμο Της Όπερας”, “Πάντα Να Γελάς”, “Παράδοξα Χριστούγεννα”, “Αρλεκινάδα”, “Αισώπου Κόμιξ”,” Ένα Ταξίδι Παραμύθια”. Για μικρούς και μεγάλους, δωρεάν πρωϊνά και μεσημέρια Σαββατοκύριακα μόνο και ειδικά τις ακόλουθες ημέρες: 29/11, 24/12, 25/12, 31/12, 1/1, 6/1 | Επίσης: «Ο Εγωιστής Γίγαντας και η Αγάπη του“ διασκευή της Κωνσταντίνας Βαρσάμη βασισμένη στο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (απο 29.11 έως 23.12 μόνο πρωινές ώρες) και από 24.12 έως 6.1 πρωί και απόγευμα όλες τις ημέρες.

Καραγκιόζης

Απλός, παλιός και πάντα αγαπημένος... απογεύματα 30/11 και 21/12.

Christmas Band

Όλα τα απογεύματα…live μπάντα παίζει τις πιο αγαπημένες μελωδίες των Χριστουγέννων!

Χορωδίες

Πολλές χορωδίες θα μας επισκεφτούν και θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις του Christmas Factory: Η παιδική χορωδία του Ωδείου Αναγέννηση και η παιδική χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου. Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια! 24.12, 31.12

Συναυλίες

Αγαπημένοι καλλιτέχνες σε live εμφανίσεις για να κάνουν τα Χριστούγεννά μας ακόμα πιο διασκεδαστικά! Στις 8 το απόγευμα τις εξής μέρες:

29/11: Αρετή The Voice

30/11: String Demons

6/12: Opera Chaotique

7/12: String Demons

13/12: Vanilla Swing

14/12: String Demons

20/12: The Letrafons

21/12: String Demons

25/12: Belleville

26/12: Γιάννα Βασιλείου (pending)

28/12: String Demons

31/12: Idra Kayne

1/1: Alex The Voice

3/1: The Letrafons

4/1: String Demons

6/1: Burger Project

Ραδιόφωνο

Ο σταθμός του Christmas Factory, εκπέμπει κάθε μέρα με σήμα κατευθείαν ...από Βόρειο Πόλο. Ο Τατζίζ και Τζαζ έφτιαξε «δορυφόρο – Χριστουγεννοφόρο» πάνω από τη Ελλάδα και παίζει όλη μέρα μουσική!

 

Η Starkid kids and family events υποστηρίζει:Τα υποστηριζόμενα Ιδρύματα από το «Μαζί για το Παιδί»Παιδικά Χωριά ΣΟΣ ( με παρουσία στον χώρο)

 • Ίδρυμα η Παιδική Στέγη
 • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» - Κ.Α.Σ.Π.
 • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
 • Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος»
 • Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά»
 • Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατα του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.)
 • Οι φίλοι του Παιδιού
 • «ΠΝΟΗ» – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού
 • Οι Φίλοι της Μέριμνας
 • Τη «Φλόγα»

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Με 5 ευρώ (το άτομο) δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε 8 δωρεάν δράσεις

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/11/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
29/11/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
30/11/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
01/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
02/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
03/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
04/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
05/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
06/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
07/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
08/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
09/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
10/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
11/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
12/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
13/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
14/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
15/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
16/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
17/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
18/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
19/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
20/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
21/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
22/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
23/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
24/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
25/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
26/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
27/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
28/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
29/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
30/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
31/12/2014 - από τις 10:00 έως τις 22:00
01/01/2015 - από τις 10:00 έως τις 22:00
02/01/2015 - από τις 10:00 έως τις 22:00
03/01/2015 - από τις 10:00 έως τις 22:00
04/01/2015 - από τις 10:00 έως τις 22:00
05/01/2015 - από τις 10:00 έως τις 22:00
06/01/2015 - από τις 10:00 έως τις 22:00

Σχόλια

Καλησπέρα και χρόνια

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Ξέρει κανείς αν τα παιδάκια κάτω των 2 ετών πληρώνουν εισιτήριο;