Αποκριάτικα Παιχνιδομπερδέματα, στο Θέατρο Coronet

Μια Αποκριάτικη κωμωδία για παιδιά έρχεται στο Θέατρο CORONET / ΠΑΓΚΡΑΤΙ από την Κυριακή 18/02 στις 13:00 ( Για 5 μόνο Κυριακές)

Παραμονή Αποκριάς και ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού ετοιμάζεται για την έναρξη του καρναβαλιού.. Ζητάει από τους βοηθούς του, να βιαστούν και να του ετοιμάσουν τα πράγματά του. Τα όμορφα, εντυπωσιακά και αστραφτερά ρούχα του, το πολύχρωμο μπαστούνι του και φυσικά την μυθική αποκριάτικη κορώνα του.

Ήσυχος λοιπόν αποσύρεται στο δωμάτιο του, να ξεκουραστεί πριν το μεγάλο παρτυ. Οι τεμπέληδες και παιχνιδιάρηδες βοηθοί του αρχίζουν το ξέφρενο παιχνίδι και τραγούδι, ετοιμάζοντας παράλληλα τα πράγματα του, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Μάγος Μισοαποκριάς και κλέβει την πολυπόθητη χρυση κορώνα του. Πως θα το πουν στον Βασιλιά του Καρναβαλιού?

Tι θα γίνει εάν δεν  προλάβει να ξεκινήσει το πάρτυ ?

Έχουν  λίγο χρόνο για να βρουν την χρυσή κορώνα και να την παραδώσουν στον Βασιλιά χωρίς εκείνος να καταλάβει ότι, το πιο πολύτιμο αντικειμένο του Καρναβαλιού, λείπει !!!

 Θα τα καταφέρουν άραγε

Ή θα εξαφανιστούν για πάντα οι απόκριες;

Σίγουρα θα χρειαστούν την βοήθεια των παιδιών για να πάρουν την ολόχρυση κορώνα από τον Μάγο Μισαποκριά

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Διάρκεια: 65’ (χωρίς διάλειμμα)

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

 

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210 – 70 12 123

Διεύθυνση: 

Θέατρο Coronet
Φρύνης 11

Πόλη: 

Κόστος: 

Εισιτήρια: Ζώνη Α': 10€. Ζώνη Β': 8€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

25/02/2024 - 13:00
03/03/2024 - 13:00
10/03/2024 - 13:00
17/03/2024 - 13:00