Τα Ξεχασιάρικα Ξωτικά, στον Πολυχώρο τέχνης HGW std

Το έργο «Τα Ξεχασιάρικα Ξωτικά», σε κείμενο και σκηνοθεσία της Φανής Παλιούρα παρουσιάζεται στον Πολυχώρο τέχνης HGW std., στα Εξάρχεια.

Είναι Πρωτοχρονιά και όλα τα δώρα έχουν φτάσει στα σπίτια των παιδιών που περιμένουν πώς και πώς να τα ανοίξουν. Όλα τα δώρα; ΟΧΙ!

Η Φροίξη και η Μελένια, τα δύο ξωτικά των Χριστουγέννων, αμέλησαν εντελώς τα καθήκοντα τους και ξέχασαν τη μοναδική δουλειά που είχαν, να μοιράσουν τα δώρα! Τι θα κάνουν τώρα; Τι θα πουν στον Άγιο Βασίλη; Πως θα καλύψουν αυτή τη γιγαντιαία γκάφα τους; Πώς θα καταφέρουν να γλιτώσουν και να μην γίνουν μαρμελάδα στα φρεσκοξεφουρνισμένα στρούντελ του Άι-Bασίλη; Μα τις χίλιες χιονονιφάδες των βουνών κάτι περίεργο συμβαίνει στο Βασίλειό του…

Μία παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 04 έως 10 ετών και μας μιλάει για την φιλία, τα Χριστούγεννα, το ψέμα, τη σημασία της ειλικρίνειας και φυσικά τα δώρα, μην ξεχνάμε τα δώρα!

Στην παράσταση ακούγονται γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες με ελληνικούς στίχους, τραγουδισμένες ζωντανά από τα δύο ξωτικά. Επίσης υπάρχει έντονο το στοιχείο της διάδρασης με τους μικρούς αλλά και με τους μεγάλους μας φίλους που θα βοηθήσουν τα δύο ξωτικά να βρουν τη λύση στο πρόβλημά τους. Σας περιμένουμε…

Συντελεστές παράστασης «Τα Ξεχασιάρικα Ξωτικά»

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Φανή Παλιούρα
Trailer: Διονύσης Μελογιαννίδης
Φωτογραφίες: Χριστίνα Φυλακτοπούλου & Διονύσης Μελογιαννίδης
Logo- Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Κεντρωτάς
Στίχοι τραγουδιών: Μαριάννα Μεσσαλά
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Σταμάτης Πακάκης
Παραγωγή: Pink Unicorn Production
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαριάννα Μεσσαλά & Ειρήνη Ιωάννου Τσουκάνα

Περισσότερες πληροφορίες για τη Φανή Παλιούρα

Η Φανή Παλιούρα είναι απόφοιτος της Σχολής Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του ΑΤΕΙ Αθήνας καθώς και της Ανώτατης Δραματικής Σχολής «Μοντέρνοι Καιροί». Φοίτησε δίπλα στη Λένα Φιλίπποβα, τον Περικλή Μουστάκη, τον Γιώργο Μπινιάρη κ.α. Τα τελευταία 8 χρόνια είναι βασικό μέλος της θεατρικής ομάδας Lorem Ipsum και από το 2014 είναι μόνιμη συνεργάτης του θεάτρου “VAULT plus” και των Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη. Στην τηλεόραση έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη για τη σειρά του ‘Εθνική Ελλάδος’ σε σκηνοθεσία του Γιώργου Αγγελόπουλου ενώ στο σινεμά έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

To έργο «Achilles heel» του Νικόλα Πουρλιάρου όπου και πρωταγωνιστούσε και έχει προταθεί συνολικά για 18 βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ. Πολυπράγμων και δραστήρια, έχει σκηνοθετήσει το 2016 την παράσταση “Il trovatore” του G. Verdi με μονωδούς από την Ελληνική Λυρική Σκηνή, ενώ έχει σκηνογραφήσει πλειάδα θεατρικών παραστάσεων. Το 2016 συνεργάστηκε με τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο στη διασκευή του βιβλίου του για το παιδικό θέατρο «Το ΓΙΑΤΙ των παιδιών φέρνει την Ελπίδα» υπό την αιγίδα των εκδόσεων Πατάκη όπου πρωταγωνίστησε και στο ρόλο του «ΓΙΑΤΙ». Τα «Ξεχασιάρικα Ξωτικά» αποτελούν την πρώτη παιδική θεατρική παράσταση σε δικό της κείμενο.

Διάρκεια παράστασης: 55 λεπτά χωρίς διάλειμμα,

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 04 έως 10 ετών.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος και σε αμαξίδια.

Από 10/12/23, Σάββατο, 17:00 και Κυριακή, 11:00.

Eισιτήρια: 8€.

Πολυχώρος τέχνης HGW std.,
Μαυρομιχάλη 138, Εξάρχεια,
Αθήνα

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ.: 6948 387 307.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ.: 6948 387 307

Διεύθυνση: 

Πολυχώρος τέχνης HGW std.,
Μαυρομιχάλη 138, Εξάρχεια

Πόλη: 

Κόστος: 

Eισιτήρια: 8€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

16/12/2023 - 17:00
23/12/2023 - 17:00
30/12/2023 - 17:00
06/01/2024 - 17:00