Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι, από τους Ρουμπαγιάτ, έρχονται στο Θέατρο Ροές

Νοσταλγώντας τα παιδικά τους Χριστούγεννα, οι Ρουμπαγιάτ θυμούνται και παρουσιάζουν στο Θέατρο Ροές, το πολυαγαπημένο παραμύθι των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα “Αγέλαστη Πολιτεία”, μια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, γελαστούς και μουτρωμένους, λογικούς και παράλογους.

Παρέα με τους καλικάντζαρους και τον Ζαχαρία Σπανό στην αφήγηση, “μαγεύουνε τα ζωντανά κι οι γάιδαροι λαλούνε”, πριονίζουν το δέντρο που στηρίζει τον απάνω κόσμο και συνεχίζουν το γλέντι σε μια Πολιτεία που δε θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Από την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και μέχρι και την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου οι Ρουμπαγιάτ βρίσκουν το αντίδοτο για να μην γίνουν και οι δικές μας πολιτείες… αγέλαστες!

Λίγα λόγια για το παραμύθι:

Οι καλικάντζαροι, χάρη στην δημιουργική κατεργαριά τους και το ελεύθερο πνεύμα τους, καταφέρνουν να δώσουν χαρά και χαμόγελα στους δυστυχισμένους ανθρώπους μιας πόλης που έχουν μάθει να ζουν μόνοι και να κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους. Μια παράσταση με έντονη αλληλεπίδραση με τους μικρούς και μεγάλους θεατές που συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας και ανακαλύπτουν όλοι μαζί το μαντζούνι της ευτυχίας!

Λίγα λόγια για τους Συντελεστές:

Οι Ρουμπαγιάτ είναι ένα μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2013 και από τότε έχει ενεργή παρουσία τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης, μετρώντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Βασισμένοι στην πολυφωνία, οι Ρουμπαγιάτ επιχειρούν μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση σε τραγούδια του έντεχνου και του παραδοσιακού χώρου από πληθώρα περιοχών.

Ο Ζαχαρίας Σπανός φέρνει εκτός από τη σκηνική του παρουσία, την εμπειρία θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών και κυρίως την επαγγελματική του ενασχόληση με την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία παιδιών για περισσότερα από 20 χρόνια.

Πότε;

Από 24/12/23 έως 28/12/23, καθημερινά στις 11.00 και 13.00.

Eισιτήρια: 10€

Θέατρο Ροές,
Ιάκχου 16, Γκάζι,
Αθήνα

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Τηλ.: 21 0347 4312 | theatroroes.gr

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ.: 210-34 74 312, theatroroes.gr

Διεύθυνση: 

Θέατρο Ροές,
Ιάκχου 16, Γκάζι

Πόλη: 

Κόστος: 

Eισιτήρια: 10€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/12/2023 - 11:00