Οι 3 Μάγοι: Magic show για παιδιά και ενήλικες στον πολυχώρο Αυλαία

Οι εκπληκτικοί μάγοι Τρίσταν, Ερμής και Άλεξ ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές, μέσα από εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, απίστευτα τεχνάσματα και πολλές μαγικές εκπλήξεις! Μαζί τους η χορεύτρια Ιωάννα Ευγενοπούλου!

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, για Μικρούς και μεγάλους, Μοντέρνους, συντηρητικούς και εναλλακτικούς! Με πολλά μαγικά και πολλές εκπλήξεις!!!

Ένα θέαμα μοναδικό στο είδος του που θα σας καταπλήξει…

Οι 3 Μάγοι! Κάθε Σάββατο στις 17:00, στο Θέατρο Αυλαία στο Πασαλιμάνι!

Λίγα λόγια για τους συντελεστές της παράστασης:

Μάγος Τρίσταν:

Ο βραβευμένος καλλιτέχνης Γιώργος Αρκομάνης (Τρίσταν), είναι μάγος, συνθέτης και συγγραφέας. Ο θρυλικός μάγος Michael Ammar του έχει χαρίσει το ψευδώνυμο «The Maestro Magician»! Οι εκπληκτικές παραστάσεις του, αποτελούν ένα πρωτόγνωρο θέαμα, όπου μαγεία, μουσική, λόγος και κίνηση εναρμονίζονται, συνθέτοντας ένα νέο – συναρπαστικό πεδίο έκφρασης και νοήματος. Μέσα από εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, ευφυέστατα παιχνίδια μυαλού, δεξιοτεχνικές επιδείξεις ταχυδακτυλουργίας & πρωτότυπη μουσική, ταξιδεύει τους θεατές σ’ έναν καθηλωτικό κόσμο, γεμάτο μυστήριο, αγωνία, χιούμορ και συναίσθημα!

Μάγος Άλεξ:

Ο μάγος Άλεξ εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ταχυδακτυλουργίας στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό! Ειδικεύεται στα Stage Illusions (Μεγάλες Οφθαλμαπάτες) και τα παρουσιάζει μ’ ένα ξεχωριστό και επιβλητικό στιλ! Στο ρεπερτόριο του, μεταξύ άλλων, υπάρχουν διάσημες οφθαλμαπάτες, όπως το «Κόψιμο Γυναίκας», η «Ανθρώπινη Αιώρηση» και πολλά ακόμα φαντασμαγορικά μαγικά illusions!

Ερμής ο Μάγος:

Ο «Ερμής ο Μάγος» έχει ανακαλύψει το μυστικό πως να κάνει τα παιδιά να λατρεύουν τις μαγικές παραστάσεις! Γίνεται ο ίδιος παιδί και μετατρέπει τους θεατές σε αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης! Η συμμετοχή μικρών και μεγάλων είναι απαραίτητη και ξεκαρδιστική! Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του… Μέσα από διαδραστικά τεχνάσματα ν’ αφήσει ένα μόνιμο μαγικό χαμόγελο στα χείλη των θεατών!

Ταυτότητα Παράστασης:

Παίζουν:
Μάγος Τρίσταν
Μάγος Άλεξ
Ερμής ο Μάγος
Ιωάννα Ευγενοπούλου
Παραγωγή: Θέατρο Αυλαία

Διάρκεια παράστασης: 90 λ. με διάλειμμα.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για ηλικίες από 2 χρονών έως 12 χρονών.

Κάθε Σάββατο, στις 17.00.

Πολυχώρος Αυλαία,
Κουντουριώτου 182 & 2ας Μεραρχίας,
Πειραιάς

Eισιτήρια:10 €, Ειδικές τιμές (συνταξιούχοι, άνεργοι , ομαδικά κλπ): 8 €.

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ: 210- 42 97 771, avlaiatheatro.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ: 210- 42 97 771, avlaiatheatro.gr

Διεύθυνση: 

Πολυχώρος Αυλαία,
Κουντουριώτου 182 & 2ας Μεραρχίας

Πόλη: 

Κόστος: 

Eισιτήρια:10 €, Ειδικές τιμές (συνταξιούχοι, άνεργοι , ομαδικά κλπ): 8 €

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/10/2023 - 17:00