Ο Λούλης ο χαρταετός ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα, στο Τριανόν Cinemax

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, ο χαρούμενος χαρταετός Λούλης , ξεκινάει το ταξίδι προς την ελευθερία και το πέταγμα που τόσο του αρέσει, με παρέα ένα παράξενο σπουργίτι την Ήρα. Μαζί θα γνωρίσουν στα παιδιά τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους της Ελλάδας. Το πέταγμα τους στη Δήλο τους φέρνει σε επαφή με το ιερό νησί του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος και ένα φημισμένο άγαλμα, ο Διαδούμενος τους ξεναγεί στο ξακουστό νησί. Η Ακρόπολη, το στολίδι της Αθήνας και του κόσμου όλου θα είναι για τους φίλους μας ο επόμενος σταθμός και εκεί με τη συντροφιά ενός γάτου τενόρου του Ρω, θα ξεναγηθούν στον ιερό βράχο. Από το ταξίδι τους δεν θα μπορούσε να λείψει η Κνωσσός στη Κρήτη, όπου θα συναντηθούν με τον Μινώταυρο που θα τους πει μια μαντινάδα και κατόπιν θα βρεθούν στην Αρχαία Ολυμπία, όπου θα βρουν απρόσμενα την Πυθία που έχει φύγει από τους Δελφούς. Τελικός σταθμός η Αρχαία Μεσσήνη, αρχαιολογικό μνημείο της χώρας, εκεί θα βρουν έναν ξακουστό τεχνίτη Πασχάλη που θα τους καταπλήξει ευχάριστα.

Ο τόπος που θα καταλήξουν ο Λούλης ο χαρταετός και η ευαίσθητη Ήρα το σπουργιτάκι, είναι ένας τόπος μαγικός, η χώρα του Ουράνιου Τόξου, όπου όλοι θέλουν να πετούν ελεύθερα και χαίρονται ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Η φιλία, η αγάπη, η συντροφικότητα και η λαχτάρα να γνωρίζεις νέα μέρη και ανθρώπους είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της παράστασης , που στόχο έχει την εκπαίδευση των παιδιών μέσα από τη διασκέδαση τους.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 σε εκπαιδευτικούς και γονείς που επιθυμούν να γνωρίσουν στα παιδιά τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας μέσα από τους ήρωες της παράστασης.

Τα μυθικά και αρχαιολογικά στοιχεία μπλέκονται ευχάριστα με τα τραγούδια των ηρώων υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Χρήστου Κάλλοου και προσφέρουν στα διασκέδαση και γνώση.

Κείμενο: Ρένα Σιγάλα
Σκηνοθεσία: Χρήστος Κάλοου
Σκηνικά: Φώτης Φωτίου
Μουσική: Άκης Μελής
Χορογραφία: Γιώργος Καραλόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Αρετή Τσιαμπόκαλου
Ηχογράφηση : Studio Earth
Φωτογραφίες- βίντεο : Ευάγγελος Κάλλου
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Παίζουν : Δανάη Νεονάκη, Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου, Αρετή Τσιαμπόκαλου & ο Ευάγγελος Κάλλοου.

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023, στις 19:45.

Eισιτήρια: Γενική είσοδος: 10€.
Μειωμένο (ΑμεΑ – Φοιτητές – Πολύτεκνοι): 8€.

Τριανόν Cinemax
Κεφαλληνίας 4
τηλ.22910 54 097

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.22910 54 097

Διεύθυνση: 

Τριανόν Cinemax
Κεφαλληνίας 4

Πόλη: 

Κόστος: 

Γενική είσοδος: 10€ Μειωμένο (ΑμεΑ – Φοιτητές – Πολύτεκνοι): 8€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/08/2023 - 19:45