Οι μαχητές του Ντάο, των εκδόσεων Μεταίχμιο στο Public Golden Hall

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00, το Public Golden Hall θα φιλοξενεί την περιβαλλοντολόγο και βραβευμένη με Κρατικό Βραβείο συγγραφέα Ελένη Ανδρεάδη, στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Οι μαχητές του Ντάο».

Μαζί με τη συγγραφέα θα είναι στην εκδήλωση η Δανάη Κουτσογιαννοπούλου και η Μάρη Αγκαλιώτου, μέλη της ομάδας Πράκτορες του Πλανήτη.

Για παιδιά ηλικίας από 5 ετών.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο κόσμος μάς χρειάζεται! Δε γίνεται να κλείσουμε τα αυτιά μας στον κόσμο μας, γιατί εδώ ζούμε. Δεν μπορούμε να πάμε αλλού. Έτσι λοιπόν μας έμεινε μόνο μία επιλογή. Ποια; Μα, να γίνουμε Μαχητές του Ντάο στη σοφίτα του παππού Σίφου, φυσικά!

Θα αναρωτιέστε, λοιπόν, πώς γίνεται κανείς μαχητής σε μια σοφίτα.

«Μπορείτε να βοηθήσετε τον κόσμο μας να ξαναβρεί την ισορροπία που έχασε».

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τους Μαχητές του Ντάο! Προστατεύουν τη σημαντικότερη Αυτοκράτειρα, τη Γη ολόκληρη. Δεν είναι και τόσοι πολλοί. Μόνο ο Του και η αδερφή του η Ντι, παρέα με τον παππού τους, Σίφου. Αλλά πιστεύουν πως υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω, μια ολόκληρη φρουρά.

Ο Του και η Ντι είναι παιδιά που πάνε σε ένα διαφορετικό σχολείο. Το σχολείο τους είναι στη σοφίτα του σπιτιού τους, και εκεί ο παππούς τους τους μαθαίνει πώς να γίνουν μαχητές: Οι Μαχητές του Ντάο, που υπερασπίζονται την ισορροπία στον πλανήτη. Κάθε Σάββατο τα παιδιά σώζουν τον κόσμο με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Καμιά φορά και τις Κυριακές, γιατί αλήθεια, έχουν μπόλικη δουλειά.

Οι μαχητές του Ντάο, με μυρωδιά ανατολικής (φιλο)σοφίας, μας εμπνέουν και μας προτείνουν τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή. Κυρίως, μας υπενθυμίζουν ότι θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες για όσα μας προσφέρει η Γη. Μας δείχνουν το φως μέσα μας και πώς με αυτό μπορούμε να φωτίσουμε όλη την πλάση.

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ : 210-81 81 333

Διεύθυνση: 

Public Golden Hall

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

τ.κ. 151 22, Αθήνα

 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/01/2023 - 12:00