Ένα ξωτικό στην πόρτα μου, στο θέατρο Olvio

Το θέατρο Olvio υποδέχεται την παράσταση «Ένα ξωτικό στην πόρτα μου» από την ομάδα Κοπέρνικος και σε σκηνοθεσία του Γκάυ Στεφάνου.

Πλησιάζουν οι γιορτές και η αγαπημένη ομάδα Κοπέρνικος παρουσιάζει την παράσταση «Ένα ξωτικό στην πόρτα μου», μια εορταστική, χειμωνιάτικη περιπέτεια, γεμάτη δράση, μουσική και τραγούδι, αλλά και όμορφες συγκινητικές στιγμές, που αποδίδει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων: την ομορφιά του να δίνεις, να μοιράζεσαι και να αγαπάς.

Περίληψη: Σε ένα εργοστάσιο παιχνιδιών, ο πλούσιος ιδιοκτήτης του, ενθουσιάζεται όταν στην πόρτα του εμφανίζεται ένα καλόψυχο ξωτικό των Χριστουγέννων, που φτιάχνει υπέροχα παιχνίδια! Του προσφέρει αμέσως δουλειά, χρησιμοποιώντας το για να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Δεν γνωρίζει όμως πως το ξωτικό έχει μια κρυφή αποστολή. Σύντομα τα μοχθηρά του σχέδια μπλέκονται με την αποστολή του ξωτικού και η κοινή τους πορεία θα τους αλλάξει για πάντα!

Πρόκειται για μια παράσταση άκρως χιουμοριστική, αλλά και περιπετειώδη, με πρωτότυπα τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά επί σκηνής από τέσσερις υπέροχους ηθοποιούς και μια ιδιαίτερη πολυμορφική κούκλα. Είναι μια ιστορία που μιλάει για την προσφορά, τη γενναιοδωρία αλλά και τα λάθη μας, που, όταν τα αναγνωρίσουμε υπάρχει πάντα τρόπος να τα διορθώσουμε! Μιλάει επίσης για την αξία της φιλίας και την αφοσίωση, την ικανοποίηση του να μοιράζεσαι με εκείνους που αγαπάς και να δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Και τότε, με έναν τρόπο μαγικό, όλα τα όμορφα επιστρέφονται!

Το πρωτότυπο κείμενο υπογράφουν οι, πολυβραβευμένοι στο χώρο του θεάτρου για παιδιά, συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Ιδρυτικά μέλη της ομάδας Κοπέρνικος, βραβευμένοι το 2007 και το 2015 με Κρατικό βραβείο συγγραφής, το 2017 με τη διεθνή διάκριση White Raven κ.α.) ενώ την σκηνοθεσία επιμελείται ο πολυμήχανος Γκάυ Στεφάνου (σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών: «Απαγορεύεται η μουσική», «Σβήσε το φως», «Δυο ξεροκέφαλες κουτάλες», «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων», «Μίλα & Σουτ» κ.α.).

Συντελεστές παράστασης:

Ερμηνεύουν: Γιώργος Κισσανδράκης, Αφροδίτη Κλεοβούλου, Θανάσης Μεγαλόπουλος, Μιχάλης Πανάδης, Νικόλας Παπαδομιχελάκης (2η διανομή)

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου – Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία – Σκηνικά: Γκάυ Στεφάνου
Μουσική – Ενορχήστρωση: Άγγελος Αγγέλου
Στίχοι: Έμη Σίνη
Κοστούμια: ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ
Κούκλες: Δήμητρα Κωνσταντινίδου
Βοηθ. Σκηνοθέτη – Επιμέλεια Κίνησης: Άννα Τσάφα
Φωτισμοί: Μιχάλης Κλουκίνας
Ηχογράφηση – Editing – Μίξη – Mastering: Γιώργος Ζιώτας
Βοηθ. Οργάνωσης Παραγωγής: Κατερίνα Μουχταρίδη
Αφίσα: Polkadot Design studio

Ηλικίες: 4 – 10 ετών.

Διάρκεια: 65 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

Πότε ;

20/11/22, 26/12/22, 28/12/22, 30/12/22,
02/01/2023, 06/01/2023

Κυριακή, στις 15:30.

Eισιτήρια:12€, ομαδικό 10€ (για ομάδες >20 ατόμων).

Θέατρο Olvio,
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός,
Αθήνα
Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ: 210- 34 14 118,
olviotheater.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ: 210- 34 14 118,
olviotheater.gr

Διεύθυνση: 

Θέατρο Olvio,
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός

Πόλη: 

Κόστος: 

Eισιτήρια: 12€, ομαδικό 10€ (για ομάδες >20 ατόμων)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/11/2022 - 15:30