Η Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ στην 50η Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο για μια πρωτότυπη εκδήλωση!

Η Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ και οι Εκδόσεις Υδροπλάνο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους, στην 50η Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, στο περίπτερο 137, των εκδόσεων Υδροπλάνο από όπου θα ξεκινήσει το ταξίδι γι’ αυτό το μεγάλο και άγνωστο Σύμπαν και η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Έλα να παίξουμε στο σύμπαν… μαζί!», που είναι βασισμένο στο παιδικό βιβλίο «ΣΥΜΠΑΝΤΟΜΑΖΙ».

Ένα σκανταλιάρικο κόκκινο σκαθάρι, ένα μικρό κορίτσι που κάνει συνεχώς ερωτήσεις για τον κόσμο που το περιβάλλει, μια πιτσιλιά που έπεσε από τον νυχτερινό ουρανό και πλημμύρισε τα πάντα συναντιούνται και ζουν μαζί την πιο διασκεδαστική περιπέτεια μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Συμπαντομαζί» των εκδόσεων Υδροπλάνο.

Ένα ολόκληρο Σύμπαν φτιάχτηκε για μικρούς και μεγάλους στην 50η Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο, όπου μαζί με τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ, θα παίξουμε Συμπαντο-παιχνίδια, θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε Συμπαντο-τραγούδια σε μια μεγάλη γιορτή, τη γιορτή του Συμπαντομαζί!

Την εκδήλωση μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων και όσοι Συμπαντο-φίλοι το επιθυμούν !

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

50η Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/09/2022 - 18:00