Συνεχίζεται η παιδική παράσταση "Ο Παπουτσωμένος Γάτος" στο θερινό Σινέ Απόλλων

Συνεχίζεται η παιδική διαδραστική παράσταση «Ο Παπουτσωμένος Γάτος» του Σαρλ Περώ στο θερινό Σινέ Απόλλων, κάθε Τετάρτη έως και 20 Ιουλίου 2022, σε αφήγηση Γεράσιμου Σκιαδαρέση. Η παράσταση, που παρουσιάζεται για 7ο χρόνο σε θέατρα της Αθήνας, έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Το γνωστό σε όλους παραμύθι ‘’Ο Παπουτσωμένος Γάτος’’, ο πιο γοητευτικός γάτος όλων των παραμυθιών βοηθά το φτωχό αφεντικό του να γίνει ένας μεγάλος Βασιλιάς.

Μέσα από παιχνίδια, χορό και την συμμετοχή των παιδιών ο σκανταλιάρης γάτος γίνεται αχτύπητο δίδυμο με το αφεντικό του και αναστατώνουν ένα ολόκληρο χωριό. Έλα μαζί με την μαμά και τον μπαμπά σου, να βοηθήσεις το πιο διασκεδαστικό θεατρικό δίδυμο, να κυνηγήσεις ροζ λαγούς, στρουθοκαμήλους και να χορέψεις όσο ποτέ.

Αφηγητής: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Η υπόθεση της παράστασης:

Το παραμύθι ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει στη διαθήκη του όλη την περιουσία του στον πρώτο και τον δεύτερο γιο, ενώ στον τρίτο αφήνει ένα τσουβάλι με ένα Γάτο!
Ο Γάτος δεν είναι ένας απλός χουζούρης Γάτος, αλλά ένας γάτος που μιλάει με ανθρώπινη λαλιά , είναι πανέξυπνος και φοράει μπότες!

Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει. Στην πορεία μάλιστα καταφέρνει να τον χρήσει Κόμη, να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα ακόμη και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νάντια Αντωνίου
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Ενδυματολογία: Αθηνόδωρος Λημνιός

Παίζουν:
Ειρήνη Τζουρέλη, Δημήτρης Ελιάς, Ειρήνη Τσαρσιταλίδου, Καλλιόπη Φυντανή

Παράταση παραστάσεων: Κάθε Τετάρτη έως 20 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:30.

Εισιτήρια: από 8€- 10€.

προπώληση Goldmall.gr (8,00€) – Viva.gr.

Θερινός Κινηματογράφος Απόλλων
Σαρανταπόρου 4, Φάληρο, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 828 642

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ: 2310 828 642

Διεύθυνση: 

Θερινός Κινηματογράφος Απόλλων
Σαρανταπόρου 4, Φάληρο

Πόλη: 

Κόστος: 

Εισιτήρια: από 8€- 10€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

13/07/2022 - 18:30
20/07/2022 - 18:30