Το Δάσος της Μελωδίας: Εκπαιδευτική πρόταση στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών ‘Κυριακή πρωί, μουσική’

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την εταιρεία θεάτρου theatrAction, συνεχίζει τις παραστάσεις της εκπαιδευτικής πρότασης ‘Το Δάσος της Μελωδίας’, για παιδιά και βρέφη 0-3 ετών, μαζί με το γονέα, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών ‘Κυριακή πρωί, μουσική’.

Το Δάσος της Μελωδίας είναι μία παράσταση με ήχους, εικόνες, χρώματα και γνωστή μουσική αγαπημένων κλασικών συνθετών, βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Αγγελικής Κωστάκη, που επιχειρεί να ενεργοποιήσει τις αισθήσεις των μικρών παιδιών μέσα από τη μαγεία της μουσικής και του θεάτρου.

Συμμετέχουν:
Ειρήνη Τοπούρια (βιολί)
Λίλα Μανώλα (βιολοντσέλο)
Αγγελική Κωστάκη (ηθοποιός)

Κείμενο: Αγγελική Κωστάκη
Σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαρόγλου
Σκηνογραφική Επιμέλεια: Αγγελική Κουρμουλάκη

* Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο στο χώρο: Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο, με ισχύ έως 90 ημέρες μετά από αυτόν. Συνδυαστικά με Αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπείας. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή, που σαρώνονται ηλεκτρονικά στην είσοδο μέσω ειδικής εφαρμογής. Οι παραπάνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανηλίκους, δώδεκα (12) ετών και άνω. Οι ανήλικοι θεατές έξι (6) έως δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ. αριθμ. 1 σχετικού. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Αίθουσα Συναυλιών Κ.Ο.Θ. ‘Σόλων Μιχαηλίδης’,
Λ. Νίκης 73,
Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες / Κρατήσεις: tsso.gr

Επιμέλεια: Eλένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις: tsso.gr

Διεύθυνση: 

Αίθουσα Συναυλιών Κ.Ο.Θ. ‘Σόλων Μιχαηλίδης’,
Λ. Νίκης 73

Πόλη: 

Κόστος: 

Ενηλίκων 8 € | Παιδικό 5 €

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/03/2022 - 12:00