Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ιανουαρίου 2022 του Ιδρύματος Θεοχαράκη

Δια ζώσης :

Εξερευνώντας τις αισθήσεις | Για βρέφη 12-24 μηνών
Διεγείροντας τις αισθήσεις των λιλιπούτειων φίλων μας, προσφέροντας μία ποικιλία ερεθισμάτων, που εστιάζουν στην αφή, την όσφρηση, την όραση, την ακοή και τη γεύση, τους βοηθάμε να αντιληφθούν το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζουν. Ελάτε να παίξουμε, να εξερευνήσουμε, να λερωθούμε και να λερώσουμε! Με την ηθοποιό και εμψυχώτρια Μαρίζα Τσάρη.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρουσία ενός συνοδού για κάθε παιδί.

29 Ιανουαρίου 2022 Ιγκλού, πάγοι και χειμερία νάρκη κάτω από το Βόρειο Σέλας
Σάββατο, 12:30-13:30
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 20€
Περισσότερες πληροφορίες στο www.thf.gr

Ανακαλύπτοντας τις τέχνες | Για παιδιά 2-4 ετών
Για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά, παίζοντας και αλληλεπιδρώντας, παιδιά και γονείς έρχονται σε δημιουργική επαφή με τα εικαστικά, τη μουσική και το θέατρο. Με τη μουσειοπαιδαγωγό-νηπιαγωγό Σπυριδούλα Χρόνη.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρουσία ενός συνοδού για κάθε παιδί.

Κύκλος Ιανουαρίου: 8, 15, 22 Ιανουαρίου 2022
Σάββατο, 10:30-11:30
Κόστος συμμετοχής κύκλου: 60€

Κάθε κύκλος είναι αυτοτελής και μπορεί να παρακολουθηθεί ανεξάρτητα ή συνεχόμενα.

Άκου! Ένας πίνακας τραγουδάει… | Για παιδιά 5-8 ετών
Οι ζωγραφικοί πίνακες ζωντανεύουν και μας αποκαλύπτουν μυστικά! Εικόνες που εξιστορούν, ιστορίες που τραγουδιούνται και αναπάντεχες συμπτώσεις μας οδηγούν σε ένα διαφορετικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας. Με τον μουσικό, μουσικοπαιδαγωγό Γιάννη Ψαριώτη και την εικαστικό, αρχ. εσωτερικών χώρων και σχεδιάστρια αντικειμένων Ιωάννα Μπουλούγαρη.

15, 22 Ιανουαρίου 2022 Ανρί Ρουσσώ
Σάββατο, 16:30-17:30
Κόστος συμμετοχής ανά ενότητα: 25€

Εμείς οι σύγχρονοι | Για παιδιά 7-12 ετών
Πώς μοιάζει ένα γλυπτό ή ένας πίνακας στη σύγχρονη τέχνη;
Τα παιδιά γνωρίζουν, μαθαίνουν και παίζουν με τα έργα σύγχρονων καλλιτεχνών. Χρησιμοποιώντας τα, αναπάντεχα πολλές φορές, υλικά των καλλιτεχνών, δημιουργούν το δικό τους πρωτότυπο εικαστικό έργο. Με την εικαστικό Βασιλική Σηφοστρατουδάκη.

30 Ιανουαρίου 2022
Μέσω μιας ζωγραφιάς γνωριζόμαστε, συζητάμε, γευόμαστε. Με αφορμή το έργο της Μαρίας Παπαδημητρίου T.A.M.A Hotel Grande 2005

Κυριακή, 12:00-13:30
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 15€

Ζωγραφηγήσεις με την Λήδα Βαρβαρούση: Θεόφιλος

Μια μοναδική εμπειρία για παιδιά από 6 ετών και ενήλικες.

Μια παράσταση που εκφράζεται μέσα από όλες τις τέχνες. Ζωγραφική, λόγο, τραγούδι, κίνηση και θεατρικότητα. Μια Ζωγραφήγηση για τον μεγάλο μας ζωγράφο, Θεόφιλο, με την καθαρή ψυχή και την μεγάλη πίστη στην Ελλάδα και την ιστορία της. Ένα παιδί που δε μεγάλωσε ποτέ, με αγαθή ψυχή που αποτύπωσε τα χρωματιστά ίχνη της καρδιάς του πάνω σε αμέτρητους τοίχους και βρύσες, σπίτια και αυλές. Παρακολουθούμε μέσα από την αφήγηση και τις γραμμές της Λήδας την ιστορία και το έργο του Θεόφιλου, ζωγραφισμένο και ζωντανεμένο πάνω… στον τοίχο.

16 Ιανουαρίου 2022
Κυριακή, 12:00-13:00
Κόστος συμμετοχής: 10€/άτομο

Η Σάσα εμπνέεται και αφηγείται ανάμεσα σε Έργα Τέχνης | Για παιδιά 6-12 ετών & γονείς
Μια διαισθητική εμπειρία για ενήλικες και παιδιά από 6 ετών
Ένα ολόκληρο Μουσείο μόνο για μας! Σσσσσς! Θα τρυπώσουμε στην περιπέτεια! Κάθε έργο τέχνης κρύβει τα υπέροχα μυστικά του, έχει την κρυφή του ζωή που ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας, αν ξέρουμε πού και πώς να κοιτάξουμε... Η έμπνευση, η ψυχή του καλλιτέχνη, η ιστορία πίσω από το έργο, οι συγκυρίες κάτω από τις οποίες έγινε/δημιουργήθηκε ένα έργο... Και πολλές απίθανες και μαγικές ιστορίες από την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη.

21 Ιανουαρίου 2022 Ο ζωγράφος με τη φουστανέλα!
Στο πλαίσιο της έκθεσης Θεόφιλος l Ο Τσολιάς της Ζωγραφικής

Παρασκευή, 19:00
Κόστος συμμετοχής: 10€

Εργαστήριο Ζωγραφικής | Για ενήλικες

Κύκλος 2 Τέχνη, ελληνική παράδοση, μυθολογία & ιστορία I: Με αφετηρία την αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του σημαντικού καλλιτέχνη Θεόφιλου Χατζημιχαήλ, περιηγούμαστε στα έργα του, τον «ζωγραφίζουμε», αλλά και καταπιανόμαστε με θέματα παράδοσης, μυθολογίας και ιστορίας. Με την εικαστικό Ελένη Δελή.

19, 26 Ιανουαρίου, 2, 9, 16, 23 Φεβρουαρίου 2022
Τετάρτη, 17:30-20:30
Κόστος συμμετοχής ανά κύκλο: 140€

Κλειδιά ψυχολογικής επιβίωσης τραυματικών γεγονότων στη ζωή των παιδιών, εφήβων, γονέων και οικογένειας | Για ενήλικες

Πώς διαμορφώνεται η κοινωνική ζωή, η αίσθηση της ασφάλειας και της αυτοπεποίθησης, η εκπαίδευση, η υγεία, τα μελλοντικά σχέδια, οι στόχοι, οι οικογενειακές και οι διαπροσωπικές σχέσεις στη μετά-κορωνοϊό εποχή; Με την Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M., M.A., Harvard University, Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοεκπαιδευτική Σύμβουλος με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση τραυματικών γεγονότων.

20 Ιανουαρίου 2022
Κλειδιά και τρόποι αυτοφροντίδας (self-care & well being). Φροντίζοντας τον εαυτό μας, τα παιδιά, την οικογένεια και τους οικείους μας αναπτύσσουμε ψυχική και σωματική ανθεκτικότητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε δοκιμασία με σωστή κρίση, προσοχή και ψυχραιμία.

Πέμπτη 18:00-20:00
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 20€

Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή | Για νέους και ενήλικες
Εμπνευσμένη από τους στίχους του Σαίξπηρ, η βιωματική ξενάγηση στις εκθέσεις είναι μια πρόσκληση στο συναίσθημα, στις σκέψεις, τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις και τα όνειρα των συμμετεχόντων. Η βιωματική ξενάγηση είναι μέρος της τεχνικής «Μetamyth» Therapy through the Arts in Museums© και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σπουδαστές και λειτουργούς των τεχνών και της ψυχολογίας, σε γονείς και νέους άνω των 15 ετών. Με τη Θάλεια Βαλέτα, ψυχοθεραπεύτρια, δραματοθεραπεύτρια ΒΑ, ΜΑ, ΗPC Reg.UK.

29 Ιανουαρίου 2022 Στο πλαίσιο της έκθεσης Θεόφιλος l Ο Τσολιάς της Ζωγραφικής
Σάββατο, 18:00-21:00
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 20€

ΣΕΛΦ ART: ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΟΝΑ. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ στην καθημερινότητά μας. | Για ενήλικες

Δραματοθεραπευτικά βιωματικά εργαστήρια.
Διερεύνηση πραγματικού εαυτού, ποιος επιτρέπω να είμαι και γιατί.
Μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής πραγματικότητας ενσωματώνουμε πεποιθήσεις και μπαίνουμε σε ρόλους που μας εξυπηρετούν. Με τη βοήθεια διαφόρων θεατρικών μορφών και με αντιπροσωπευτικά έργα, διερευνούμε την ύπαρξή μας και τις κοινωνικές κατασκευές, τις οποίες έχουμε επιλέξει για να ζούμε. Με την τεχνική ενσωμάτωσης του ρόλου ερχόμαστε σε επαφή με τον ενδότερο εαυτό μας και τις συμπεριφορές που αναπτύσσει, σε συνειδητό και ασυνείδητο επίπεδο. Κύριος στόχος μας είναι η διερεύνηση του πραγματικού εαυτού αλλά και της μάσκας-περσόνα που φοράμε στην καθημερινότητά μας. Με τη Λουκία Αποστολίδη, Ψυχολόγο, Msc Ψυχολόγο της Υγείας, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Δραματοθεραπεύτρια.

31 Ιανουαρίου 2022 Παντομίμα: Η γλώσσα της σιωπής. Πρώτα μαθαίνουμε να επικοινωνούμε με το σώμα μας, τις αισθήσεις μας. Μια αφαιρετική και άκρως απελευθερωτική διαδικασία, εντοπίζοντας την εκφραστική μας συμπεριφορά.

14 Φεβρουαρίου 2022 Κωμωδία
28 Φεβρουαρίου 2022 Τραγωδία-δράμα
14 Μαρτίου 2022 Θέατρο του παραλόγου
28 Μαρτίου 2022 Σάτιρα-κομέντια ντελ άρτε
11 Απριλίου 2022 Σωματικό θέατρο

Δευτέρα, 18:00-20:00
Συνολικό κόστος συμμετοχής: 100€
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 20€

Γυναικεία Χορωδία Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη | Για ενήλικες
Βασικός στόχος της χορωδίας μας είναι η καλλιέργεια της φωνής των συμμετεχουσών, η ανάγνωση/αποκωδικοποίηση της παρτιτούρας, η επαφή τους με μουσικά είδη και στιλ διαφορετικών εποχών, η εξοικείωσή τους με τη σκηνή, καθώς και η ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και αλληλεγγύης. Η Γυναικεία Χορωδία του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη απευθύνεται σε κυρίες όλων των ηλικιών, οι οποίες εντάσσονται στο δυναμικό της, κατόπιν ακροάσεων. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται συναυλίες στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη σε σύμπραξη με άλλες καταξιωμένες χορωδίες. Διδασκαλία-Διεύθυνση: Κατερίνα Βασιλικού, Πιάνο: Μιχάλης Χανός

Κάθε Σάββατο από 2 Οκτωβρίου 2021 έως 25 Ιουνίου 2022
(εκτός από: 01 & 08/01, 05 & 26/03, 23 & 30/04, 01/05, 11/06).
Ακροάσεις-εγγραφές: Kαθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ώρα: 10:00-12:00
Ατομική συμμετοχή: 50€/μήνα
Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ

ONLINE
Δημιουργώ με ό,τι βρω | Για παιδιά 5-8 ετών
Σε αυτά τα διαδικτυακά εργαστήρια συναντιούνται οι ιδέες και η φαντασία μας, οι οποίες είναι ικανές να δημιουργήσουν έναν καινούργιο κόσμο. Με υλικά που διαθέτουμε στο σπίτι μας, ερχόμαστε σε επαφή με την έννοια της επανάχρησης και της μεταμόρφωσης καθημερινών ή/και άχρηστων αντικειμένων. Ηχοτοπία «ντύνουν» τις δημιουργίες μας και κατασκευάζουμε τα δικά μας μουσικά όργανα, με τα οποία αφηγούμαστε μουσικά μία ιστορία χωρίς λόγια. Με την ηθοποιό και εμψυχώτρια Μαρίζα Τσάρη.

16 Ιανουαρίου 2022 Η Yayoi Kusama, οι βούλες και της Λίας οι τελείες.

Κυριακή, 11:00-12:30
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 10€
Πραγματοποιείται μέσω zoom

Τι μας έχει διδάξει η νευροεπιστήμη για τα πρώτα χρόνια εξέλιξης του παιδιού; | Για ενήλικες
Το σεμινάριο εξετάζει, μέσα από το πρίσμα της νευροεπιστημονικής έρευνας, τι έχουμε μάθει για την εξέλιξη των δεξιοτήτων και της συμπεριφοράς των παιδιών, που βρίσκονται στην πρώιμη παιδική ηλικία. Εξετάζει, μεταξύ άλλων, θέματα όπως το πώς συμβάλλει η δυαδικότητα της επικοινωνίας μεταξύ μητέρας και βρέφους στην κοινωνικοσυναισθηματική εξέλιξή του, ποια είναι τα προτερήματα του θηλασμού, ποιες δεξιότητες εξελίσσονται τα πρώτα τρία χρόνια ζωής του παιδιού και πώς επηρεάζει η κακοποίηση σε αυτή την κρίσιμη ηλικία την εξέλιξη του εγκεφάλου και την μετέπειτα συμπεριφορά του παιδιού. Με την Μαρίνα Μαρτίνου, PhD Αναπτυξιακής Γνωστικής Νευροεπιστήμης.

18 Ιανουαρίου 2022 Τι μας έχει διδάξει η νευροεπιστήμη για τη σημασία του πρωταρχικού δεσμού;
25 Ιανουαρίου 2022 Τι μας έχει διδάξει η νευροεπιστήμη για την εξέλιξη των παιδιών 0- 3 ετών;

Τρίτη, 19:00-20:30
Κόστος μεμονωμένης συμμετοχής: 10€
Πραγματοποιείται μέσω zoom

Παιχνίδια Συνειρμών και ονείρων | Για ενήλικες
Διαδικτυακό σεμινάριο για τον Σουρεαλισμό.
Το σεμινάριο αποτελεί μια απολαυστική πρόταση για να μάθουμε και να ψυχαγωγηθούμε ταυτόχρονα. Σε κάθε συνάντηση, η οποία απαρτίζεται από το θεωρητικό και το βιωματικό μέρος (τα παιχνίδια των Σουρεαλιστών), εξερευνούμε τα έργα και τις προσωπικότητες διάσημων εικαστικών όπως οι Ντε Κίρικο, Νταλί, Μαγκρίτ, Έρνστ κ.ά., μελετάμε κείμενα και ποιήματα των Εγγονόπουλου, Μπρετόν κ.ά., που βασίστηκαν στην αυτόματη γραφή και, χρησιμοποιώντας τα όνειρα, τους συνειρμούς, το υποσυνείδητο και τη φαντασία μας, διεισδύουμε στις βασικές αρχές του Σουρεαλιστικού κινήματος. Με την ιστορικό τέχνης-οπτικό ανθρωπολόγο Ειρήνη Χρυσοχέρη και τη σκηνοθέτιδα-ηθοποιό Μαρίνα Βήλλου.

2η Ενότητα Το παράλογο της εικόνας συνθέτει γρίφους
19, 26 Ιανουαρίου, 2, 9 Φεβρουαρίου 2022

*Αποστέλλεται kit υλικών.
Τετάρτη, 19:00-21:00
Κόστος συμμετοχής ανά ενότητα: 40€
Πραγματοποιείται μέσω zoom

Στο καταφύγιο της τέχνης | Για ενήλικες
Διαδραστικές συναντήσεις με αφορμή τις τέχνες
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την παρουσίαση εμβληματικών έργων τέχνης, από παλαιότερες εκθέσεις του Ιδρύματος, και την αλληλεπίδραση αυτών με άλλες τέχνες, όπως τα εικαστικά, η λογοτεχνία και η μουσική, με σκοπό την ψυχαγωγία, μέσω διαδικτυακών παιχνιδιών, και την ανθρώπινη επαφή σε μια περίοδο παγκόσμιας κρίσεως, όπου η τέχνη μπορεί να αποτελέσει καταφύγιο. Με τον Παναγιώτη Τσιρίδη, μουσικοπαιδαγωγό & συγγραφέα και την Κατερίνα Ρογκάκου, ιστορικό, παιδαγωγό πολιτισμού, μουσειοπαιδαγωγό.

20 Ιανουαρίου 2022 «Παναγιώτης Τέτσης: Η αποθέωση του τοπίου. Ζωγραφική 2010-2014»

Πέμπτη, 20:30-22:00
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 10€
Πραγματοποιείται μέσω zoom

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210 -36 11 206

Διεύθυνση: 

Ίδρυμα Θεοχαράκη
Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1,

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/01/2021 - 10:30
09/01/2021 - 10:30
10/01/2021 - 10:30
11/01/2021 - 10:30
12/01/2021 - 10:30
13/01/2021 - 10:30
14/01/2021 - 10:30
15/01/2021 - 10:30
16/01/2021 - 10:30
17/01/2021 - 10:30
18/01/2021 - 10:30
19/01/2021 - 10:30
20/01/2021 - 10:30
21/01/2021 - 10:30
22/01/2021 - 10:30
23/01/2021 - 10:30
24/01/2021 - 10:30
25/01/2021 - 10:30
26/01/2021 - 10:30
27/01/2021 - 10:30
28/01/2021 - 10:30
29/01/2021 - 10:30
30/01/2021 - 10:30
31/01/2021 - 10:30
01/02/2021 - 10:30
02/02/2021 - 10:30
03/02/2021 - 10:30
04/02/2021 - 10:30
05/02/2021 - 10:30
06/02/2021 - 10:30
07/02/2021 - 10:30
08/02/2021 - 10:30
09/02/2021 - 10:30
10/02/2021 - 10:30
11/02/2021 - 10:30
12/02/2021 - 10:30
13/02/2021 - 10:30
14/02/2021 - 10:30
15/02/2021 - 10:30
16/02/2021 - 10:30
17/02/2021 - 10:30
18/02/2021 - 10:30
19/02/2021 - 10:30
20/02/2021 - 10:30
21/02/2021 - 10:30
22/02/2021 - 10:30
23/02/2021 - 10:30
24/02/2021 - 10:30
25/02/2021 - 10:30
26/02/2021 - 10:30
27/02/2021 - 10:30
28/02/2021 - 10:30
01/03/2021 - 10:30
02/03/2021 - 10:30
03/03/2021 - 10:30
04/03/2021 - 10:30
05/03/2021 - 10:30
06/03/2021 - 10:30
07/03/2021 - 10:30
08/03/2021 - 10:30
09/03/2021 - 10:30
10/03/2021 - 10:30
11/03/2021 - 10:30
12/03/2021 - 10:30
13/03/2021 - 10:30
14/03/2021 - 10:30
15/03/2021 - 10:30
16/03/2021 - 10:30
17/03/2021 - 10:30
18/03/2021 - 10:30
19/03/2021 - 10:30
20/03/2021 - 10:30
21/03/2021 - 10:30
22/03/2021 - 10:30
23/03/2021 - 10:30
24/03/2021 - 10:30
25/03/2021 - 10:30
26/03/2021 - 10:30
27/03/2021 - 10:30
28/03/2021 - 10:30
29/03/2021 - 10:30
30/03/2021 - 10:30
31/03/2021 - 10:30
01/04/2021 - 10:30
02/04/2021 - 10:30
03/04/2021 - 10:30
04/04/2021 - 10:30
05/04/2021 - 10:30
06/04/2021 - 10:30
07/04/2021 - 10:30
08/04/2021 - 10:30
09/04/2021 - 10:30
10/04/2021 - 10:30
11/04/2021 - 10:30
12/04/2021 - 10:30
13/04/2021 - 10:30
14/04/2021 - 10:30
15/04/2021 - 10:30
16/04/2021 - 10:30
17/04/2021 - 10:30
18/04/2021 - 10:30
19/04/2021 - 10:30
20/04/2021 - 10:30
21/04/2021 - 10:30
22/04/2021 - 10:30
23/04/2021 - 10:30
24/04/2021 - 10:30
25/04/2021 - 10:30
26/04/2021 - 10:30
27/04/2021 - 10:30
28/04/2021 - 10:30
29/04/2021 - 10:30
30/04/2021 - 10:30
01/05/2021 - 10:30
02/05/2021 - 10:30
03/05/2021 - 10:30
04/05/2021 - 10:30
05/05/2021 - 10:30
06/05/2021 - 10:30
07/05/2021 - 10:30
08/05/2021 - 10:30
09/05/2021 - 10:30
10/05/2021 - 10:30
11/05/2021 - 10:30
12/05/2021 - 10:30
13/05/2021 - 10:30
14/05/2021 - 10:30
15/05/2021 - 10:30
16/05/2021 - 10:30
17/05/2021 - 10:30
18/05/2021 - 10:30
19/05/2021 - 10:30
20/05/2021 - 10:30
21/05/2021 - 10:30
22/05/2021 - 10:30
23/05/2021 - 10:30
24/05/2021 - 10:30
25/05/2021 - 10:30
26/05/2021 - 10:30
27/05/2021 - 10:30
28/05/2021 - 10:30
29/05/2021 - 10:30
30/05/2021 - 10:30
31/05/2021 - 10:30
01/06/2021 - 10:30
02/06/2021 - 10:30
03/06/2021 - 10:30
04/06/2021 - 10:30
05/06/2021 - 10:30
06/06/2021 - 10:30
07/06/2021 - 10:30
08/06/2021 - 10:30
09/06/2021 - 10:30
10/06/2021 - 10:30
11/06/2021 - 10:30
12/06/2021 - 10:30
13/06/2021 - 10:30
14/06/2021 - 10:30
15/06/2021 - 10:30
16/06/2021 - 10:30
17/06/2021 - 10:30
18/06/2021 - 10:30
19/06/2021 - 10:30
20/06/2021 - 10:30
21/06/2021 - 10:30
22/06/2021 - 10:30
23/06/2021 - 10:30
24/06/2021 - 10:30
25/06/2021 - 10:30
26/06/2021 - 10:30
27/06/2021 - 10:30
28/06/2021 - 10:30
29/06/2021 - 10:30
30/06/2021 - 10:30
01/07/2021 - 10:30
02/07/2021 - 10:30
03/07/2021 - 10:30
04/07/2021 - 10:30
05/07/2021 - 10:30
06/07/2021 - 10:30
07/07/2021 - 10:30
08/07/2021 - 10:30
09/07/2021 - 10:30
10/07/2021 - 10:30
11/07/2021 - 10:30
12/07/2021 - 10:30
13/07/2021 - 10:30
14/07/2021 - 10:30
15/07/2021 - 10:30
16/07/2021 - 10:30
17/07/2021 - 10:30
18/07/2021 - 10:30
19/07/2021 - 10:30
20/07/2021 - 10:30
21/07/2021 - 10:30
22/07/2021 - 10:30
23/07/2021 - 10:30
24/07/2021 - 10:30
25/07/2021 - 10:30
26/07/2021 - 10:30
27/07/2021 - 10:30
28/07/2021 - 10:30
29/07/2021 - 10:30
30/07/2021 - 10:30
31/07/2021 - 10:30
01/08/2021 - 10:30
02/08/2021 - 10:30
03/08/2021 - 10:30
04/08/2021 - 10:30
05/08/2021 - 10:30
06/08/2021 - 10:30
07/08/2021 - 10:30
08/08/2021 - 10:30
09/08/2021 - 10:30
10/08/2021 - 10:30
11/08/2021 - 10:30
12/08/2021 - 10:30
13/08/2021 - 10:30
14/08/2021 - 10:30
15/08/2021 - 10:30
16/08/2021 - 10:30
17/08/2021 - 10:30
18/08/2021 - 10:30
19/08/2021 - 10:30
20/08/2021 - 10:30
21/08/2021 - 10:30
22/08/2021 - 10:30
23/08/2021 - 10:30
24/08/2021 - 10:30
25/08/2021 - 10:30
26/08/2021 - 10:30
27/08/2021 - 10:30
28/08/2021 - 10:30
29/08/2021 - 10:30
30/08/2021 - 10:30
31/08/2021 - 10:30
01/09/2021 - 10:30
02/09/2021 - 10:30
03/09/2021 - 10:30
04/09/2021 - 10:30
05/09/2021 - 10:30
06/09/2021 - 10:30
07/09/2021 - 10:30
08/09/2021 - 10:30
09/09/2021 - 10:30
10/09/2021 - 10:30
11/09/2021 - 10:30
12/09/2021 - 10:30
13/09/2021 - 10:30
14/09/2021 - 10:30
15/09/2021 - 10:30
16/09/2021 - 10:30
17/09/2021 - 10:30
18/09/2021 - 10:30
19/09/2021 - 10:30
20/09/2021 - 10:30
21/09/2021 - 10:30
22/09/2021 - 10:30
23/09/2021 - 10:30
24/09/2021 - 10:30
25/09/2021 - 10:30
26/09/2021 - 10:30
27/09/2021 - 10:30
28/09/2021 - 10:30
29/09/2021 - 10:30
30/09/2021 - 10:30
01/10/2021 - 10:30
02/10/2021 - 10:30
03/10/2021 - 10:30
04/10/2021 - 10:30
05/10/2021 - 10:30
06/10/2021 - 10:30
07/10/2021 - 10:30
08/10/2021 - 10:30
09/10/2021 - 10:30
10/10/2021 - 10:30
11/10/2021 - 10:30
12/10/2021 - 10:30
13/10/2021 - 10:30
14/10/2021 - 10:30
15/10/2021 - 10:30
16/10/2021 - 10:30
17/10/2021 - 10:30
18/10/2021 - 10:30
19/10/2021 - 10:30
20/10/2021 - 10:30
21/10/2021 - 10:30
22/10/2021 - 10:30
23/10/2021 - 10:30
24/10/2021 - 10:30
25/10/2021 - 10:30
26/10/2021 - 10:30
27/10/2021 - 10:30
28/10/2021 - 10:30
29/10/2021 - 10:30
30/10/2021 - 10:30
31/10/2021 - 10:30
01/11/2021 - 10:30
02/11/2021 - 10:30
03/11/2021 - 10:30
04/11/2021 - 10:30
05/11/2021 - 10:30
06/11/2021 - 10:30
07/11/2021 - 10:30
08/11/2021 - 10:30
09/11/2021 - 10:30
10/11/2021 - 10:30
11/11/2021 - 10:30
12/11/2021 - 10:30
13/11/2021 - 10:30
14/11/2021 - 10:30
15/11/2021 - 10:30
16/11/2021 - 10:30
17/11/2021 - 10:30
18/11/2021 - 10:30
19/11/2021 - 10:30
20/11/2021 - 10:30
21/11/2021 - 10:30
22/11/2021 - 10:30
23/11/2021 - 10:30
24/11/2021 - 10:30
25/11/2021 - 10:30
26/11/2021 - 10:30
27/11/2021 - 10:30
28/11/2021 - 10:30
29/11/2021 - 10:30
30/11/2021 - 10:30
01/12/2021 - 10:30
02/12/2021 - 10:30
03/12/2021 - 10:30
04/12/2021 - 10:30
05/12/2021 - 10:30
06/12/2021 - 10:30
07/12/2021 - 10:30
08/12/2021 - 10:30
09/12/2021 - 10:30
10/12/2021 - 10:30
11/12/2021 - 10:30
12/12/2021 - 10:30
13/12/2021 - 10:30
14/12/2021 - 10:30
15/12/2021 - 10:30
16/12/2021 - 10:30
17/12/2021 - 10:30
18/12/2021 - 10:30
19/12/2021 - 10:30
20/12/2021 - 10:30
21/12/2021 - 10:30
22/12/2021 - 10:30
23/12/2021 - 10:30
24/12/2021 - 10:30
25/12/2021 - 10:30
26/12/2021 - 10:30
27/12/2021 - 10:30
28/12/2021 - 10:30
29/12/2021 - 10:30
30/12/2021 - 10:30
31/12/2021 - 10:30
01/01/2022 - 10:30
02/01/2022 - 10:30
03/01/2022 - 10:30
04/01/2022 - 10:30
05/01/2022 - 10:30
06/01/2022 - 10:30
07/01/2022 - 10:30
08/01/2022 - 10:30
09/01/2022 - 10:30
10/01/2022 - 10:30
11/01/2022 - 10:30
12/01/2022 - 10:30
13/01/2022 - 10:30
14/01/2022 - 10:30
15/01/2022 - 10:30
16/01/2022 - 10:30
17/01/2022 - 10:30
18/01/2022 - 10:30
19/01/2022 - 10:30
20/01/2022 - 10:30
21/01/2022 - 10:30
22/01/2022 - 10:30
23/01/2022 - 10:30
24/01/2022 - 10:30
25/01/2022 - 10:30
26/01/2022 - 10:30
27/01/2022 - 10:30
28/01/2022 - 10:30
29/01/2022 - 10:30
30/01/2022 - 10:30