Ποδηλατική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

«Όσοι επιθυμούν να ελέγχουν τη ζωή τους και να κινούνται πέρα από την ύπαρξη ως απλοί πελάτες και καταναλωτές – αυτοί οι άνθρωποι ποδηλατούν», σημείωνε ο γερμανός συγγραφέας Βόλφγκανγκ Σαχς.«Όσοι επιθυμούν να ελέγχουν τη ζωή τους και να κινούνται πέρα από την ύπαρξη ως απλοί πελάτες και καταναλωτές – αυτοί οι άνθρωποι ποδηλατούν», σημείωνε ο γερμανός συγγραφέας Βόλφγκανγκ Σαχς.

Καθώς δεν είμαστε «απλοί πελάτες και καταναλωτές και καθώς, επίσης, θέλουμε να εξερευνήσουμε την αστική αναγέννηση της μετεπαναστατικής Αθήνας, την Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 λαμβάνουμε μέρος σε μια βόλτα για μικρούς και μεγάλους με τα ποδήλατα της Solebike στο κέντρο της Αθήνας.

Ξεκινώντας από τα γραφεία της Solebike, θα ανακαλύψετε με τη ματιά του ποδηλάτη μια διαδρομή που τον περνάει από την Πύλη του Αδριανού, το Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο, τη Νεοκλασική Τριλογία, την πλατεία Κοτζιά και το Καλλιμάρμαρο. Όπως μας πληροφορεί η Δήμητρα Δημάκη από το solebike, δύο τίτλους έχει αυτή βόλτα «Η αναγέννηση της Ελλάδας μετά την Οθωμανική Αυτοκρατορία και Ανάσα δροσιάς μιας ανεξάρτητης Αθήνας: Από τα Παναθήναια μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896. Όλα τα κτίρια που θα δούμε είναι της οθωνικής εποχής και του 19ου αιώνα, αποτυπώνοντας μια εικόνα αναγέννησης της πόλης».

Η ποδηλατοβόλτα θα κλείσει στο «σπίτι της σχεδίας», όπου όλοι οι ποδηλάτες θα μπορούν να απολαύσουν έναν καφέ ή ρόφημα στο «σχεδία home».

Διάρκεια βόλτας: 09:00 – 13:00.

Ημερομηνία: Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021.

Αφετηρία: Solebike, Λεμπέση 11, Αθήνα.

Η κράτηση είναι απαραίτητη.

Τηλέφωνο κρατήσεων 213 02 31 220, e-mail: info@shediahome.gr

* Κόστος συμμετοχής 8€ ανά άτομο, περιλαμβάνει το ηλεκτρικό ποδήλατο και καφέ ή ρόφημα στο «σχεδία home».

** Διατίθενται παιδικά καθισματάκια, καθώς και κανονικά ποδήλατα για τους μικρούς μας φίλους.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλέφωνο κρατήσεων 213 02 31 220, e-mail: info@shediahome.gr

Διεύθυνση: 

Αφετηρία: Solebike, Λεμπέση 11
Η κράτηση είναι απαραίτητη.

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/08/2021 - 09:00