Τα βιβλία και η φύση στο «σχεδία home»

Τα βιβλία συναντούν τη φύση και οι εκδόσεις Φουρφούρι την «Παρέα του Δάσους» στο σπίτι της «σχεδίας» κατά τη διάρκεια του 2ου καλοκαιρινού Φεστιβάλ «9,5 εβδομάδες στο σχεδία home».

"Ξεκινάμε με την πρώτη από μια σειρά δράσεων, παρέα με μουσικούς, ηθοποιούς, περιβαλλοντικές οργανώσεις, κινητές βιβλιοθήκες που μας υπόσχονται ένα δημιουργικό, παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό απόγευμα".

Ειδικότερα, το δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά «Η φύση μου», που διοργανώνεται σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φουρφούρι και την παιδαγωγική ομάδα «Παρέα του Δάσους» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 και ώρα 18:30, με αφορμή το βιβλίο των εκδόσεων Φουρφούρι «Μαθαίνω τον κόσμο: Τα δάση». Το βιβλίο επικεντρώνεται στην πρώτη επαφή των παιδιών με τα διαφορετικά είδη δασών, τους κατοίκους τους αλλά και τη χλωρίδα τους.

Οι καλοί μας φίλοι τα ζώα θα ταξιδέψουν μαζί σας για να ζήσουν την πιο μεγάλη περιπέτεια: θέλουν να φτάσουν στο σπίτι τους, εκεί όπου ανήκουν. Οι κάτοικοι του δάσους έχασαν το σπίτι τους! Ποιοί άραγε θα τους βοηθήσουν να το ξαναβρούν και ποιες περιπέτειες τους περιμένουν στο δρόμο;

Ένα μοναδικό θεατρικό παιχνίδι ενεργοποίησης των αισθήσεων και της φαντασίας με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από το φυσικό περιβάλλον και τη γνωριμία με το δάσος και τους κατοίκους του θα πλημμυρίσει κάθε γωνιά του σπιτιού της «σχεδίας».

«σχεδία home»
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2,
Αθήνα

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: info@shediahome.gr και τηλεφωνικώς στο: 213 02 31 220.

*Το «σχεδία home» τηρεί πίστα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: info@shediahome.gr και τηλεφωνικώς στο: 213 02 31 220

Διεύθυνση: 

«σχεδία home»
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/07/2021 - 18:30